No to mamy tak samo. Też noszę 36 , czasem 38 ale teraz czuję, ze cały tułów mi przytył. Miałam taka fajną kamizelkę z Orseya i ledwo mogę ją zapiąć

. Też drobniutkie kości i 160 wzrostu. Mnie załatwił mąż, bo nigdy nie jadałam słodyczy a parę miesięcy temu zasmakowałam w Tiki Takach , ta "zołza " ciągle mi kupuje!!!Zjadłam wczoraj ostatnie 4 i zabroniłam kupować!!!!
Wpiszcie w google <oczyszczanie wątroby metodą Clarka> robiłam to 2-3 lata temu, nawet dokładnie opisywałam w tym wątku. Rewelacja!!!Czułam się jak nowo narodzona i taka lekka. Mam zamiar powtórzyć tylko muszę być parę dni sama, bo mamy jedną łazienkę, a przy tym oczyszczaniu rano jest silna biegunka { mąż przed pracą długo okupuje łazienkę i gdyby mnie nie wpuścił, to mogłoby dojąć do katastrofy

}.
Rewelacyjne efekty są przy oczyszczaniu {nie tylko wątroby, ale na cały organizm to działa} sokami według Tombaka. Co pół godziny pije się soki z cytrusów {pół szklanki} i nie je sie nic przez 3 dni. Rano sól gorzka. Tez robiłam , córka jak miała w planie ciążę i nawet zięć się skusił

. Też fajna rzecz, bo obkurcza się żołądek i zupełnie inaczej wszystko smakuje. Po tym oczyszczaniu więcej komplementów zbierałam niż po liftingu.........
niestety tez rano jest biegunka gigant i trzeba mieć wolną łazienkę......
Robiłam dwa litry soku i wlewałam do butelek. Wszędzie chodziłam z sokiem w torebce i nastawionym zegarkiem na pikanie co pół godziny