Życie zaczyna się po 40-tce. cz 10.

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Re: Życie zaczyna się po 40-tce. cz 10.

Post autor: marena103 » 14 maja 2014, 09:32

chciałam się podzielić uwagami na temat tej odzywki do włosów co wczoraj wklejałam linka właściwie to serum w ampułce
ale po kolei, nie spłukuje się tego, ampułka niby jest duża, ale ja zużyłam całą, po mam włosy pół długie (do zapięcia bisutonosza brakuje mi z 5 cm) i wsmarowałam poza skórą głowy, również we włosy na całej ich długości, włosy są bardzo błyszczące, super się rozczesały i wyglądają bardzo zdrowo, nawet wczoraj moja koleżanka stwierdziła, że coś majstrowałam przy włosach bo tak się błyszczą, dodam że są bardzo gładkie, także zamówię chyba na allegro albo w jakiejś wysyłkowej aptece bo w sklepie jedna ampułka droga 5,50 na jeden raz.
Babina Juvit C + vit E robiłam wg twoich zaleceń, ale dla mnie ta mikstura po pierwsze strasznie mi śmierdzi witaminami, a po drugie jest lepka, więc kilka razy zastosowałam i zużyłam na stopy, też im się coś od życia należy. Na mokrą twarz stosuje tylko vit. E szczególnie wmasowuję w okolicę oczu i usta, na zmianę z kremem

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 14 maja 2014, 09:44

i jeszcze plami pościel (używam tylko na noc). Kozieradka wanieje kurczakiem pieczonym, dlatego juz nie stosuję na wlosy ,tylko na twarz i na noc.
zadowolona

Awatar użytkownika
Sabrina
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Sabrina » 14 maja 2014, 10:13

Co do Ullriki cery i innych rzeczy na ktore zwracamy uwage . Zawsze gdy patrze na kogos zwracam uwage na rzeczy ktore u mnie są nie mankamentem . Ja nie mam porow,ale mam przerozne nierownisci w kolrystyce :plamki,rozszerzone naczyńka, A TEGO U ULI NIE WIDZE,dla tego napisalam,ze ma ladną cere,bo jak dla mnie ma.Nie oceniam czy jest gruba,napieta,bo nie zwracam na to uwagi. Dla niektorych z was,cera musi byc jak u dziewczyny 20 to letniej,to w tedy jest ok . Drogie Panie mamy po 5 dych i wiec w naszym wieku nie istnieje idealna cera choć byśmy ją zdarly kwasami do bialej kści i naciągnęly az za uszy(happy Najgorsze sa zwisy,a Ullrike ich nie ma,cere ma jasną,rowną kolrystycznie wiec dla mnie jest ok . (yes)
Kupie sobie ta vitamine c Babina pisze, na mje naczynka
"Bogactwo i uroda nigdy nie wyjdą z mody."

Awatar użytkownika
cyryl-bea
Administrator Beauty
Administrator Beauty

Post autor: cyryl-bea » 14 maja 2014, 11:03

babina7 pisze:przez linka weszłam ale normalnie w lifting z wpisem Antonelki z 12 maja nie.

bo wchodzisz w galerie glowna ( pierwsza z gory) liftngi sa na samym dole
galeria pierwsza jest ogolna i tam wstepu nie masz jest ona tylko do dyspozycji administracji bo zawiera nicki uzytkownikow ktorzy dali zdjecia

zjedz winda i zapoznaj sie z konstrukcja galerii oraz z jakimi jest bo bez linka tez wejdziesz o ile bedziesz szla tam gdzie masz uprawnienia (giggle

ps. sprawdz teraz czy jest jakis temat antonelki w ktory nie mozesz wejsc
cyryl-bea

Przeczytanie regulaminu ze zrozumieniem treści, jest podstawą miłej zabawy na forum!

Youtube: tu
Portal: tu
Facebook: tu

https://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... g-oczy.gif
https://beautywpolsce.com/forum/upload/1 ... Obraz1.jpg

Awatar użytkownika
stradapl
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: stradapl » 14 maja 2014, 18:51

Dzieki dziewczyny za porady babina i mijka (kiss
"Różnica między niemożliwym a możliwym leży w ludzkiej determinacji."
"Niektórzy patrzą na świat i pytają: Dlaczego? Inni patrzą na swoje marzenia i pytają: Dlaczego nie? "

Awatar użytkownika
muflon2121
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: muflon2121 » 14 maja 2014, 20:02

Sabrina pisze:. Drogie Panie mamy po 5 dych i wiec w naszym wieku nie istnieje idealna cera choć byśmy ją zdarly kwasami do bialej kści i naciągnęly az za uszy(happy
no co racja to racja Sabrina.
Ale chcę zauważyć, że pielęgnacja może swoje zrobić. Niestety, jak w przypadku walki z kilogramami jest to proces długi i musi być systematyczny. Inaczej (mooning . ja wiem, że tu jest sporo zwolenniczek opalania, ale po 50. bez ochrony na twarzy lifty nie na długo pomagają. Zawsze zresztą patrze na Dodę (abstrahując od jej stylu ubioru, bo nad tym się nie zastanawiam). Są w necie foty z początków jej kariery- babka opalona na maxa. Jak się porówna z obecnym makijażem, na którym zawsze ma zero opalenizny, blada twarz, to nie ta sama kobieta. Z prowincjonalnej "blachary" zrobiła się dama.
Ja w zasadzie nie używam żadnych podkładów, bo też nie lubię. A po kilkuletnim użyciu retinolu (nie kremu z retinolem, bo też w to nie wierzę), jakoś nie widzę potrzeby maziania się podkładami. Ale krem z filtrem - obowiązkowo. na to trochę pudru, żeby się nie świecić i jest OK. No te plamy na twarzy (przebarwienia od słońca) w starszym wieku mnie przerażają.

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 14 maja 2014, 22:29

Weszłam. Faktycznie pchałam sie tam gdzie lifting. Zapomniałam już , że zdjęcia z litów są w wątku "zabiegi odmładzające...). Jakoś kojarzyłam, że to nieoperacyjne zabiegi.....Początki demencji starczej....
zadowolona

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 14 maja 2014, 22:40

Mnie to sie piegi na nosie nawet podobaja,
z plamami gorzej faktycznie mialam przebarwienia na szczece i w kontrascie z bialymi bliznami jeszcze bardziej bylo to widoczne ,tera znie wiem co sie z tym stalo bo nie ma .Moze Kobus je wycial?:) te plamy

Awatar użytkownika
ullrike
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ullrike » 15 maja 2014, 00:33

Stradapl a co za wynik ci slabo wyszedl w badaniach??
mozna go podkrecic zeby byl lepszy? calkiem sporo czasu jeszcze ci zostalo .

Awatar użytkownika
niebieska
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: niebieska » 15 maja 2014, 09:15

no tak, tu juz ullrike podszepnie najlepsza porade (happy

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”