A gdzie robiła Doda? cz.II

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
viki
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: viki » 23 wrz 2006, 12:00

jak ja ją widziałam miała fajny makijaż. wyglądała na prawde rewelacyjnie. doda mnie ani ziębi ani grzeje. jej muza to nie muj dział, ale wtedy gdy ja widzialam to sie w sumie nawet zdziwilismy z męzęm, że może tak fajnie i kobieco wyglądać. to wszystko.

a i rozmawiała wtedy przez telefon. cich i dyskretnie w przeciwieństwie do innych osób (sytuacja była dosyc newowa)
Kocham mój nowy biust. Szkoda, że nie poszłam na zabieg wcześniej....

Awatar użytkownika
pola28
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: pola28 » 23 wrz 2006, 12:04

ok Val,masz prawo tak sadzic i jak napisalam kazdy rozumie inaczej "kraczate".dla mnie takie wlasnie sa i juz.to ze uprawiala sport to chyba wiekszosc z nas wie i nie jest to wiadomosc tylko dla jej "znajomych",duzo o tym sama mowila publicznie a malo tego nawet o swoim tacie.jak dla mnie ten sport na nia super zadzialal ale np dlatego ze nie ma cellulitu,ale ksztalt ich pozostawia wiele do zyczenia...jak dla mnie

Awatar użytkownika
Valentina
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Valentina » 23 wrz 2006, 12:12

pola28 pisze:to ze uprawiala sport to chyba wiekszosc z nas wie i nie jest to wiadomosc tylko dla jej "znajomych",duzo o tym sama mowila publicznie a malo tego nawet o swoim tacie.
...a ja pisałam, że to wiadomość tylko dla jej "znajomych" ?? ...właśnie chyba wszyscy wiedzą o tym i chciałam o tym wspomnieć...
...ale nie... trzeba się oczywiście uczepić i interpretować posty na swój co najmniej dziwny sposób, no bo jak nie...
Już po operacji nosa - 7 lipca 2005 oraz chirurgicznej korekcji ust - 12 października 2005
Dr PIOTR SKUPINhttp://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... doping.gif

Awatar użytkownika
pola28
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: pola28 » 23 wrz 2006, 12:15

[quote="viki"]jak ja ją widziałam miała fajny makijaż. wyglądała na prawde rewelacyjnie. doda mnie ani ziębi ani grzeje. jej muza to nie muj dział, ale wtedy gdy ja widzialam to sie w sumie nawet zdziwilismy z męzęm, że może tak fajnie i kobieco wyglądać. to wszystko.

w to tez nie watpie ze dodaba potrafi wygladac fajnie,jak widac sa duze rozbieznosci na jej temat.chyba jej wyglad zalezy od dnia i nastroju :wink:

Awatar użytkownika
pola28
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: pola28 » 23 wrz 2006, 12:21

Valentina pisze:
pola28 pisze:to ze uprawiala sport to chyba wiekszosc z nas wie i nie jest to wiadomosc tylko dla jej "znajomych",duzo o tym sama mowila publicznie a malo tego nawet o swoim tacie.
...a ja pisałam, że to wiadomość tylko dla jej "znajomych" ?? ...właśnie chyba wszyscy wiedzą o tym i chciałam o tym wspomnieć...
...ale nie... trzeba się oczywiście uczepić i interpretować posty na swój co najmniej dziwny sposób, no bo jak nie...
teraz to Ty sie czepiasz bo skoro wspomnialas to ja odpisalam ze o tym wiadomo wiec po co teraz lapiesz za slowka??kazdy wlasnie interpretuje jak chce i ty tez dokladnie to robisz i dla mnie tez jest dziwna twoja interpret
dzis cos ogolnie jest nerwowy dzien dla forumowiczek..juz w kilku tematach sa sprzeczki a nie o to tu chodzi.

Awatar użytkownika
Valentina
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Valentina » 23 wrz 2006, 12:30

...ja napisałam post o nogach dody, o tym że była w mini spódniczce, że również sport dopomógł jej w obecnym zgrabnym wyglądzie jej nóg... a Ty w odpowiedzi z wyczuwalną ironią dodałaś...
pola28 pisze:to ze uprawiala sport to chyba wiekszosc z nas wie i nie jest to wiadomosc tylko dla jej "znajomych"
...więc nie odwracaj kota ogonem... bo widzę, że już się sama zamotałaś w tym co piszesz...
Już po operacji nosa - 7 lipca 2005 oraz chirurgicznej korekcji ust - 12 października 2005
Dr PIOTR SKUPINhttp://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... doping.gif

Awatar użytkownika
pola28
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: pola28 » 23 wrz 2006, 12:36

oj nie pisalam tego z ironia!przepraszam jesli tak to odebralas i nie odwracam kota ogonem.trzymam sie swojej wersi a ty swojej i niech tak zostanie.twierdzac wczesniej ze ja znasz osobiscie i wspominajac o sporcie tak to zabrzmialo,wiec napisalam ze o tym wiadomo.niewazne i tak nie dojdziemy do porozumienia wiec ja koncze jesli tak ma wygladac ta rozmowa

Awatar użytkownika
viki
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: viki » 23 wrz 2006, 12:42

pola28 pisze:w to tez nie watpie ze dodaba potrafi wygladac fajnie,jak widac sa duze rozbieznosci na jej temat.chyba jej wyglad zalezy od dnia i nastroju :wink:
no sorry pola, ale jak to nie jest ironia to co to jest?
mi sie sceniczny wizerunek dody nie podoba a wtedy na prawdę wygladała kobieco. makijaz fajny a włoski po prostu umyte i zaczesane za ucho.
Kocham mój nowy biust. Szkoda, że nie poszłam na zabieg wcześniej....

Awatar użytkownika
pola28
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: pola28 » 23 wrz 2006, 12:55

a o co teraz Tobie viki chodzi???czy wy wszystko dzis odbieracie za ironie??przeciez napisalam wyraznie ze nie watpie ze wyglada tez fajnie na co dzien!!!to jest Twoim zdaniem ironia? :oops: pisalam wczesniej ze wlasnie sie jej dziwie ze robi makijaz sceniczny na ulice i ze napewno wyglada fajnie w naturalnym bo ma ladne rysy.to chyba normalne ze kazda z nas tez w zaleznosci od dnia ubiera sie i maluje w zaleznosci od nastroju.czasem chcesz byc na luzie i bez makijazu,na sportowo a czasem zalozysz cos extra i pswiecisz wiecej czasu na makijaz.co w tym dziwnego??Doda tez jest normalnym czlowiekiem wiec tez ma lepsze dni i gorsze

Awatar użytkownika
martka007
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: martka007 » 23 wrz 2006, 13:26

Widziałm Dodę w zeszłym roku podczas sesji w warszawskiej Arkadii. Powiem krótko. Wyglądała ślicznie. Miała czarną, prostą sukienkę z długim rękawem, rozpuszczone włosy. Bardzo kobieco.

Zablokowany

Wróć do „Celebrities”