Moderator: Zespół I
...a ja pisałam, że to wiadomość tylko dla jej "znajomych" ?? ...właśnie chyba wszyscy wiedzą o tym i chciałam o tym wspomnieć...pola28 pisze:to ze uprawiala sport to chyba wiekszosc z nas wie i nie jest to wiadomosc tylko dla jej "znajomych",duzo o tym sama mowila publicznie a malo tego nawet o swoim tacie.
teraz to Ty sie czepiasz bo skoro wspomnialas to ja odpisalam ze o tym wiadomo wiec po co teraz lapiesz za slowka??kazdy wlasnie interpretuje jak chce i ty tez dokladnie to robisz i dla mnie tez jest dziwna twoja interpretValentina pisze:...a ja pisałam, że to wiadomość tylko dla jej "znajomych" ?? ...właśnie chyba wszyscy wiedzą o tym i chciałam o tym wspomnieć...pola28 pisze:to ze uprawiala sport to chyba wiekszosc z nas wie i nie jest to wiadomosc tylko dla jej "znajomych",duzo o tym sama mowila publicznie a malo tego nawet o swoim tacie.
...ale nie... trzeba się oczywiście uczepić i interpretować posty na swój co najmniej dziwny sposób, no bo jak nie...
...więc nie odwracaj kota ogonem... bo widzę, że już się sama zamotałaś w tym co piszesz...pola28 pisze:to ze uprawiala sport to chyba wiekszosc z nas wie i nie jest to wiadomosc tylko dla jej "znajomych"
no sorry pola, ale jak to nie jest ironia to co to jest?pola28 pisze:w to tez nie watpie ze dodaba potrafi wygladac fajnie,jak widac sa duze rozbieznosci na jej temat.chyba jej wyglad zalezy od dnia i nastroju