Jestem wkurzona- zejść mi z drogi bo zabiję ! ;-))

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
MonisiaPP
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: MonisiaPP » 20 sty 2006, 14:22

Wlasnie Lili, boli mnie brzuch od okresu a wpie*****m na potege... bo mi sie wydaje ze to z glodu!! :evil: :evil: :x :x
ZAWSZE BLACK & WHITE!

Awatar użytkownika
Lili
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Lili » 20 sty 2006, 14:26

MonisiaPP pisze:Wlasnie Lili, boli mnie brzuch od okresu a wpie*****m na potege... bo mi sie wydaje ze to z glodu!! :evil: :evil: :x :x
Ja to już nie wiem co mi się chce zjeśc! :shock: tu myślę o czymś słodkim a za chwile zjadłabym coś ostrego :? Chyba zaraz zamówię żarcie meksykańskie :evil:

Awatar użytkownika
angelika
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: angelika » 20 sty 2006, 14:36

ja jestem 2 dni przed...jem makaron z barszczem i czekolada..i pierogi z miesem :gaga2: ..a juz nie mowie jak na wszystkich krzycze...potem po kolei ich przepraszam..nawet psa....niechze to juz sie skonczy :roll:
powiekszenie biustu u dr Kasprzyka 16.12.05, 255 model 410 LX inamed

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /event.png

Awatar użytkownika
Valentina
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Valentina » 20 sty 2006, 14:41

a ja dzień po i mam taki dobry humor... :D ...w weekend 3 egzaminy, ja jeszcze ani kartki z notatek nie otworzyłam, a i tak mi wesoło...http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... o_jest.gif
Już po operacji nosa - 7 lipca 2005 oraz chirurgicznej korekcji ust - 12 października 2005
Dr PIOTR SKUPINhttp://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... doping.gif

Awatar użytkownika
Pati
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Pati » 20 sty 2006, 15:06

oj wiecie co - chyba jest cos w powietrzu - ja tez dzisiaj strasznie sie wkurzam od samego rana, nic mi nie wychodzi, takie pierdoly jak np zalozenie szlafroka na lewa strone - doprowadzilo mnie do szalu, 5 razy sie cofalam do domu, bo zapominalam ciagle o czyms, i pozniej oczywiscie zlosc na misiaku wyladowalam...

Awatar użytkownika
gracja
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: gracja » 20 sty 2006, 18:21

Podam wam dłoń dziewczyny. Dzisiaj już jestem o wiele spokojniejsza, ale wczoraj miałam drugi dzień okresu i po prostu myślałam, że wszystkich uduszę. Ryczałam wczoraj z nerwów. Byłam taka wściekła :evil: Nawet na mojego miśka nawarczałam.Dawno się tak źle nie czułam jak wczoraj
...czemu ze wszystkich pragnieñ na ¶wiecie to Ty mnie wybra³e¶.....

Awatar użytkownika
szpaczek
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: szpaczek » 25 sty 2006, 17:44

Zaraz mnie wysadzi normalnie w powietrze.Czekam od 2 tyg na wiadomosc z glupiego funduszu ile kasy juz uzbieralam a te swinie,malpy,orangutany jedne pisza mi dzisiaj ze nie moga mi odpowiedziec bo zly numer polisy wpisal moj agent i musze jeszcze raz wyslac pismo.Trafi mnie zaraz normalnie a moja operacja znowu sie odwleka. :evil: :evil: :evil:

Awatar użytkownika
savanna
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: savanna » 25 sty 2006, 17:59

Wczoraj ryczalam jak bobr (dzis mam dostac okres po 19 tej) wiec PMS jak nic (ja jak biore tabsy tez go mam).Kocham sie z moim Boo nagle jakos cos zaczelismy sie smiac ,i on mowi ohhoo (czytaj po spazmach smiechu ciezko powrocic do namietnosci z pasja :lol: ) a ja w placz.I buuuuuuuuuuuuuuuuuuu, beska buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu,buuuuuuuuu, beska "niunia ale dlaczego Ty placzesz" a ja-"bo pewnie mamy kryzys w lozku" i dalej buuuuuuuuuuuuuu... beska buuuuuuuuuuuuu beska na cala pare.Boo Boo poglaskal mnie po glowie mowiac "juz cichutko kochanie" i uspokoilam sie. Kobiety sa takie niedorzeczne przed okresem ze az przykro (bynajmniej mowie o sobie) :lol:
Ale jak sobie tak powyje na caly regulator od czasu do czasu i pokopie raczkami i nozkami to od razu mi lepiej :wink:
Papieros skraca zycie o 9 minut.Seks wydluza je o 15 minut.Walczmy seksem o nasze zycie!

Awatar użytkownika
Eddieve
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Eddieve » 25 sty 2006, 18:10

To, co faceci by z tym naszym PMS najchętniej zrobili...

http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... dyBucK.gif
Od
15
XII
05
fajnie mi / nos od dr Skupina
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... alking.gif

kiria
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: kiria » 25 sty 2006, 18:12

mnie wystarczy wykrzyczec sie i dorzucic jeszcze troche co mi lezy z przed paru dni oczywiscie zbiera to wszystko moj maz i dzieciaki niestety jak sa w poblizu ale sa dzielni i to jakos znosza :lol: wiedza ze jak mam jest zla to zdaleka naj lepiej :twisted:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”