gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość
Moderator: Zespół I
-
MonisiaPP
- Uzależniona Beauty

-
Kontakt:
ZAWSZE BLACK & WHITE!
-
Lili
- Miłośniczka Beauty

Ja to już nie wiem co mi się chce zjeśc!

tu myślę o czymś słodkim a za chwile zjadłabym coś ostrego :? Chyba zaraz zamówię żarcie meksykańskie

-
angelika
- TOP Beauty

ja jestem 2 dni przed...jem makaron z barszczem i czekolada..i pierogi z miesem :gaga2: ..a juz nie mowie jak na wszystkich krzycze...potem po kolei ich przepraszam..nawet psa....niechze to juz sie skonczy

-
Pati
- Przyjaciel Beauty

oj wiecie co - chyba jest cos w powietrzu - ja tez dzisiaj strasznie sie wkurzam od samego rana, nic mi nie wychodzi, takie pierdoly jak np zalozenie szlafroka na lewa strone - doprowadzilo mnie do szalu, 5 razy sie cofalam do domu, bo zapominalam ciagle o czyms, i pozniej oczywiscie zlosc na misiaku wyladowalam...
-
gracja
- Uzależniona Beauty

Podam wam dłoń dziewczyny. Dzisiaj już jestem o wiele spokojniejsza, ale wczoraj miałam drugi dzień okresu i po prostu myślałam, że wszystkich uduszę. Ryczałam wczoraj z nerwów. Byłam taka wściekła

Nawet na mojego miśka nawarczałam.Dawno się tak źle nie czułam jak wczoraj
...czemu ze wszystkich pragnieĂĆÂą na ĂâÂświecie to Ty mnie wybraĂâÂłeĂâÂś.....
-
savanna
- Rozmowna Beauty

Wczoraj ryczalam jak bobr (dzis mam dostac okres po 19 tej) wiec PMS jak nic (ja jak biore tabsy tez go mam).Kocham sie z moim Boo nagle jakos cos zaczelismy sie smiac ,i on mowi ohhoo (czytaj po spazmach smiechu ciezko powrocic do namietnosci z pasja :lol: ) a ja w placz.I buuuuuuuuuuuuuuuuuuu, beska buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu,buuuuuuuuu, beska "niunia ale dlaczego Ty placzesz" a ja-"bo pewnie mamy kryzys w lozku" i dalej buuuuuuuuuuuuuu... beska buuuuuuuuuuuuu beska na cala pare.Boo Boo poglaskal mnie po glowie mowiac "juz cichutko kochanie" i uspokoilam sie. Kobiety sa takie niedorzeczne przed okresem ze az przykro (bynajmniej mowie o sobie) :lol:
Ale jak sobie tak powyje na caly regulator od czasu do czasu i pokopie raczkami i nozkami to od razu mi lepiej

Papieros skraca zycie o 9 minut.Seks wydluza je o 15 minut.Walczmy seksem o nasze zycie!
-
kiria
- Nowicjusz Beauty

mnie wystarczy wykrzyczec sie i dorzucic jeszcze troche co mi lezy z przed paru dni oczywiscie zbiera to wszystko moj maz i dzieciaki niestety jak sa w poblizu ale sa dzielni i to jakos znosza :lol: wiedza ze jak mam jest zla to zdaleka naj lepiej :twisted: