Co Was obrzydza?

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
małgośka
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: małgośka » 11 kwie 2005, 19:15

Ale wiecie co, najgorsze jest to, że jak tam dalej poczytacie ten link, to w którymś momencie niektóre kobitki bronią swoich facetów i uważają, że nie ma w tym nic złego. :!: Jak doszłam do strony, na której jest napisane, że jedna para po libacji rzyga do jednej miski to myślałam, że padnę :shock: :shock: :shock:
Sama jeszcze do końca tego nie doczytałam...
Skupin, 09.06.2005. anatmiczne 350 cc - s± piêkne!!!

Awatar użytkownika
MonisiaPP
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: MonisiaPP » 11 kwie 2005, 20:01

:D :D sikam sikam ze smiechu!!! Juz nie moge!! Najlepsze jest "moj maz" :shock: :shock: :shock:

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 11 kwie 2005, 20:12

Gadacie tak sobie o obrzydlistwach ,jakie robią faceci... ...a ja nie mogę wytrzymać np.z moją koleżaneczką... ...ona wciąga głośno smarki przez gardło i połyka!!! To jest strasznie obrzydliwe. Albo, raz siedziałam z kumpelą w samochodzie i ona nagle: sorki, piernęło mi się ale co ja na to poradzę,jak mi się srać zachciało..." ??????????
Nie znoszę,jak dziewczyny są wulgarne(i szczere do bólu),jak noszą tłuste kłaki, nie malują się,(bo twierdzą, że co naturalne to piękne), nie depilują i jeszcze mlaskają przy jedzeniu-to mnie normalnie osłabia...

POZDRAWIAM!!!

Awatar użytkownika
viki
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: viki » 11 kwie 2005, 21:03

ja mam jakąś obsesję na punkcie brudnych włosów. Obrzydzenie mnie skręca jak je widzę. Dlatego codziemmie rano myję włosy, sponam spinką i w porządku. Wolę czyste i schludnie spięte niż wczorajsze, ufryzowane ale zatłuszczone smalcem. BBBRRRRRRRRR...

Awatar użytkownika
mara
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: mara » 11 kwie 2005, 22:05

dla mnie obrzydliwe sa antygwalty- podkolanowki. najgorsze sa te cieliste, widoczne tak niby przypadkiem ale rownie odpychajaca dzialaja na mnie inne, widozne podkolanowki. no poprostu nie moge i juz. ot, takie skrzywienie.
Próżność to mój ulubiony grzech...

Awatar użytkownika
małgośka
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: małgośka » 11 kwie 2005, 22:15

Przytaczam: sorki jak komuś obrzydzam dzionek...

"Ehhh wszyscy faceci sa tacy sami moj mąz tez nie zmienia majtek,pierdzi, kiedys mu sie zdazylo przerwac sex bo jak stwierdził musi isc strzelic kupsko.Ale jedna zecz mnie dobila podczas sexu jak sie kochamy na pieska przypadkowo odkrylam ze wsadza sobie palca w tylek fujjj nic nie mowilam bo az mi wstyd bylo ale po takim widoku mam problemy z osiagnięciem orgazmu."

:shock:

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 11 kwie 2005, 22:18

MASAKRA!!! :shock: :shock: :shock:

Awatar użytkownika
małgośka
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: małgośka » 11 kwie 2005, 22:45

I jeszcze to, tak na dobranoc...
cytat:
"Moj mąz bez przerwy grzebie palcem wskazujacym w dubie, a pozniej go namietnie wacha, nawet podczas obiadu siedzi dupa na rece i grzebie przez spodnie, gile, baki, sikanie obok deski, bekanie, to norma, do fryzjera chodzi raz na rok ( scina sie na lyso), posciel trzeba zmieniac raz na pare dni(byloby czesciej, ale skad mam brac kase na nowa posciel), bo ciagle jest obsrana i sie lepi, po domu chodzi w zamalych majtkach, a ze wlosow nie goli to mu wystaja takie na kilkanascie cyntymetrow, skarpetek praktycznie nie zmienia, no chyba ze juz tak od nich wali, ze sasiedzi przychodza na skarge, ogolnie w domu panuje jeden wielki syf, kulki z gili poprzylepiane na scianach, paznokcie na parapecie. Najgorsza rzecza jaka robi, jest lepienie kulek z gowna, ktore pozostalo mu na wlosach w dupie po nie dosraniu sie (papieru toaletowego nie uzywa) i rzycanie nimi w telewizor,. To chyba wszystko z tych najgorszych rzeczy, tych lagodniejszych juz mi sie nie chce wymieniac....

Feeee, co?

she
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: she » 12 kwie 2005, 00:58

no, to juz hardcore!!!!!!!!! :shock:
ale tak poza tym,to pobeczalam sie ze smiechu czytajac ten link.....
buahahhaahahhahahahahahahaahahhahhahaha:):):):):):):):):):):):):):):)
budzac przy tym pol chaty;)...haahaah:)):):)
no musze to przeslac do innych,to padną ze śmiechu:):))hihhi:):)
she

Jasmin
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Jasmin » 12 kwie 2005, 08:12

hehe to co tu piszecie to juz dla mnie ekstremalia :))))))
Mnie obrzydzja (oczywiscie oprocz tego co juz tu wymienilyscie)zanidbane dlonie i PAZNOKCIE-mam na tym punkcie hopla:(
Jezeli ktos ma brzydkie, spocone dlonie, brudne, lub poobgryzane paznokcie to odpada-moze jestem glupia ale brzydze sie komus takiemu podac reke:(
Brzydzi mnie jeszcze chamstwo i wulgaryzmy-zwlaszcza u KOBIET-takie osobki tez nie maja racji bytu w moim towarzystwie :D

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”