Ja tam też się grawitacją nie stresuję nadmiernie, dlatego lift odsuwam i odsuwam... Ale wyglądać dobrze lubię, więc robię co mogęullrike pisze:a w d..z grawitacja ,no i co z tego ze grawitacja?
Jak ja wtedy szalałam, ile serc złamałam
Moderator: Zespół I
Ja tam też się grawitacją nie stresuję nadmiernie, dlatego lift odsuwam i odsuwam... Ale wyglądać dobrze lubię, więc robię co mogęullrike pisze:a w d..z grawitacja ,no i co z tego ze grawitacja?

A no właśnie. A teraz tu opada,tam są juz plamy,tu zakryc tam chyba jeszcze mozna odslonic....?Dawniej czlowiek palcami sie uczesał,wskoczył w dzinsy,podkoszulek,bez makijażu pod namiotem i byl boski.anima60 pisze: żadnych trosk, podróże...i to wszystko bez zadnego wysiłku, bez makijażu, szykowania się itp....urok osobisty wystarczał

Świeta racja,babki w moim wieku sa o wiele grubsze niz ja i dla tego wpieprzyłam pół brytfanki sernika,jeszcze gorącego mniam mniam.Piekłam samaKwiatuszek* pisze: ja już przestałam porownywac sie do 10 lat młodszych bo wtedy zawsze wpadam w depresje. Ula mi to wbiła do głowy,żeby porownywac sie do kobiet w swoim wieku i ma dziewczyna racje.
"
Ha ha juz nie raz sobie tak myslała,ze flaki i portfele sobie wypruwamy,a juz nie raz mialysmy ten sam problem.Co wcielenie,to to samo!! Ile juz domów gdzies tam mamy pobudowanych!!! i dla tego juz w swoim nic nie robie,nic nie zmieniam bo i tak juz nie dlugo go zostawie,a potem od nowa trzeba budować,znów sie starzeć....niebieska pisze: wierze w reinkarnacje, znowu bedziemy mlode...