życie po 30-stce :)

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

magdoonia
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Re: życie po 30-stce :)

Post autor: magdoonia » 09 cze 2009, 14:05

nefertari pisze:ale fajnie jest być zadowolonym z życia :)
No pewnie, że fajnie :-D :-D :-D

Słońce dziś wyszło, w końcu przestało lać!!! Jest wspaniale:)
zrezygnowałam z forum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
nefertari
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: nefertari » 09 cze 2009, 14:27

tak mi też się podoba, że jest słoneczko i troszeczkę cieplej :) i że mam moje kochanie :)
na starcie: 75A na mecie: 70F dzięki anatomicznym mentorom 440 cc styczeń 2009

Awatar użytkownika
majamajamaja
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: majamajamaja » 09 cze 2009, 16:26

no, a ja wreszcie wyszlam na jako-taka prosta, bo moje "lata przed 30stka" to bylo sporo zakretow i nie bardzo wiedzialam, dokad jade... teraz jeszcze swojej przyszlosci tez nie mam jasnej jak sloneczny poranek, ale juz wiem, co ma byc ;-)

a co do mojej tesciowej - to ten sam znak zodiaku i bym sie z nia zaprzyjaznila, nawet chcialam z nia pomieszkac (to znaczy, w jej poblizu, bo w jednym domu to bym sobie nie dala), ale zmarla nagle w zeszlym roku... i tak to sie obede bez obiadkow u tesciow...

a dzieci to zawsze dokladnie planowalam (to znaczy ze zawsze w danym momencie ich jeszcze nie chcialam) i to mi sie "udalo" w 100%. I nie wiem, czy przypadkiem mi czas troche tak przez palce nie przelecial :-)
15 kwietnia 2009 - Brzuchanski, powieki

Awatar użytkownika
nefertari
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: nefertari » 09 cze 2009, 16:38

ja też już wiem co ma być :) wiem, że ma być on, wiem, że za rok się zaobrączkujemy, wiem, że mamy być ze sobą do końca na dobre i na złe i wiem, że niestety nie bedziemy mieć wspólnych własnych dzieci.... trudno, jak się już nam znudzi podróżowanie i zwiedzanie kupimy sobie yorki :)
na starcie: 75A na mecie: 70F dzięki anatomicznym mentorom 440 cc styczeń 2009

Awatar użytkownika
luna 1
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: luna 1 » 09 cze 2009, 17:07

no to tez sie przyłaczam do tematu :-D już mogę ;)

ja mężatka od 12 lat, dwójka dzieci....szybko zaczęłam i nie żaluję, teraz dzieci już prawie dorosłe ;) z kluczami na szyi, a my z mężem bawimy się.Dzieci są w takim wieku, że z rodzicami do marketu na zakupy to obciach ;) Jesteśmy starsi, dojrzalsi ;) i wiemy co robimy ;)
wiem że gdybym teraz miała male dzieci to nerwowo chyba bym nie dała rady, więcej cierpliwości ma się gdy się jest młodym :-)
Co do teściowej....mam ją daleko :-D widujemy sie rzadko i jest tak dobrze, za obiadkami też nie przepadam, raz na jakis czas od święta :-D

a tak do tej pory siłownia, rowerek....ogólnie ruch :-) no i trzeba zawsze pieknie wyglądać ;)

nefertari co do kremów, to też zaczęłam szybko używac te typu przeciwzmarszczkowe i jak na razie nie mam żadnych zamarszczek, no może jedną poziomą na szyi, która mnie :evil: i wiem od czego ona jest.....
Dostęp do Galerii Zamkniętej + zdjęcia PRZED - meyd@beautywpolsce.com
zdjęcia PO - tylko NOSY - menelik@beautywpolsce.com
reszta zdjęć PO - foxxia@beautywpolsce.com

Awatar użytkownika
Martucha152
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: Martucha152 » 09 cze 2009, 17:33

Co do obiadków u teściów to jestem przeciwnikiem i w ogóle tam nie chodzimy.Mamy ciekawsze zajcia niz przesiadywanie z teściami.
Dziecka pierwszego nie planowałam ale drugie jest planowane ,wyczekane i wytęsknione .
Mimo dwójki dzieci staram sie trzymac forme i nie dac się wolnym rodnikom.Jestem aktywna zawodowo i towarzysko.Moge sobie na to pozwolć dzieki naszej ukochanej niani no i mężowi ,który toleruje wszystkie moje zabiegi.Mówi,ze niebawem puszcze go z torbami hehe.

Awatar użytkownika
lilly22
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: lilly22 » 09 cze 2009, 18:02

A jak tam dziewczyny z szybszym przybieraniem na wadze :roll: :-D Ja ogolnie zawsze duzo sie ruszalam,i nie mialam problemow z waga....no chyba,ze po ciazy...ostatniej w szczegolnosci,ale zauwazylam,ze tak jak kiedys,niewazne o ktorej i niewazne co jadalam,jakos nigdzie sie to nie probowalo odlozyc,a teraz hohohoho...moje drogie pilnowac chyba czas sie zaczac,bo w szczegolnosci boczki czasami zaczynaja mi sie uwypuklac... :badgrin:
15.10.08 dr.Skupin, mentor okragle 400 hp

Awatar użytkownika
luna 1
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: luna 1 » 09 cze 2009, 18:50

lilly zgadzam sie z tobą, ja mam przyklad po szwagierce....obserwowałam ja krotko mówiąc i wiem że jak sie przekroczy 30 to niestety trzeba uważać co sie je.....tyła w oczach.....dlatego tak potrzebny jest ruch ;)
Dostęp do Galerii Zamkniętej + zdjęcia PRZED - meyd@beautywpolsce.com
zdjęcia PO - tylko NOSY - menelik@beautywpolsce.com
reszta zdjęć PO - foxxia@beautywpolsce.com

Awatar użytkownika
justynasos
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: justynasos » 09 cze 2009, 21:52

To ja też się przyłącze, bo od niedawna już trzydziestką jestem :-D

Bardzo mi się ten wiek podoba.
Tylko jak czasem niewyspana spojrzę w lustro i widzę, że moja skóra albo oczy wtedy nie wyglądają jakbym miała 18 lat to ogarnia mnie przerażenie. :evil:
Od 07.2006 - nos, usta, botox, kwas hialuronowy, nici, osteotomia szczęki i żuchwy, aparat na zęby, wybielanie, Aquafilling, depilacja laserowa, za chwilę nowe cycki... więcej grzechów nie pamiętam, ale pewnie były

http://bestanimations.com/Careers/Medic ... tion-2.gif

Awatar użytkownika
majamajamaja
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: majamajamaja » 09 cze 2009, 22:30

nefertari - a to taka decyzja miedzy Wami, zeby nie miec dzieci, czy zrzadzenie losu?
Ja sie tak pytam, bo sama, choc juz troche pozno, to jednak chce miec dzieci. W Niemczech, bo tu mieszkam, to normane, ze dziewczyny w tym wieku staja sie matkami, wiec to nie jest wielki problem, choc w glowie pozostalo mi z Polski to lomotanie, ze juz ostatni dzwonek. I jakos wiecej osob sie o to pyta, od kiedy wyszlam za maz (przedtem 7 lat bylismy razem, ale chyba nikt z otoczeni nie bral tego powaznie, hehehe). Ale co do cierpliwosci do dzieci, to ja o sobie wiem dokladnie, ze 10 lat temu cierpliwosci nie mialam za grosz... a teraz juz lepiej ;-)
15 kwietnia 2009 - Brzuchanski, powieki

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”