Jakie kobiety lubia męzczyzni

Higena, Uroda, Moda i Trendy

Moderator: Zespół I

she
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: she » 26 lis 2006, 17:01

Dokladnie Groszku:):):)
A sa takie szczesliwce na tym swiecie, u ktorych tak to wlasnie wyglada;)
Moja siostra np.:) Ona od zawsze byla szczupla, wrecz chuda. Ja, zeby wejsc w jej ciuchy musze sie odchudzac jakby co;), ale ona, gdy sie rozbierze- chuda wcale nie jest! :evil:
Sadelko na brzuchu, zadne kosci jej nie wystaja!!!
Ja, kiedy spadne z wagi i kiedy zaczynam miescic sie w jej ciuchy- mnie polowa kosci wystaje poprzez skore. A tej Malpce- zadna!;)
Wniosek z tego prosty i oczywisty- jestesmy inaczej zbudowane.......na moje nieszczescie :evil: :evil: ;)
she

Awatar użytkownika
Aleksandra84
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: Aleksandra84 » 19 mar 2007, 08:08

Witajcie ech pewnie sie teraz ladnie usmiejecie ale moj afcet przekonywal mni ejuz od dluzszego czasu ze zadne inne laski mu sie nie podobaja ze sie nie oglada a jak juz patrzy o na twarz zawsze ie dziwilam strasnie bo sama nie raz widzialam ladna dziewczyne ( nie zeby bylo cos ze mna nie tak;P) a on zawsze ze mu sie nie podoba...hmmm coz w koncu mu uwierzylam no bo jak tak caly czas mi gadal i sie strasznie denerwowal jak ja mu mowilam ze pewnie tak nie jest no to w koncu uwierzylam i jak uwierzylam to sie mi przyznal ze co prawda nie mierzy zadnej wzrokiem ale sa ladne tyle ze jeszcze nie trafil na taka ktora by byla ladniejsza ode mnie lub miala cokolwiek ladniejszego ech...szoklo mni ewiecei mimo ze wszyscy mowia ze faceci to wzrokowcy i ze u nich to normalne to jakos ciezko ale w koncu uwierzylam ze mam jakis wyjatek jeden na milion a tu taki klops no i przykro mi teraz a z drugiej strony troche sie ciesze bo skoro bywaja ladne to musze byc the beast skoro i tak ja jestem dla nigo najladniejsza:P a najgorsze w tym wszystkim jest to ze sie zobaczymy za miesiac bo on teraz w irlandii a ja w polsce i choc w pierwszym momencie pomyslalam ze mze ma tam kogos teraz wiem ze ni eale jest mi podwojnie ciezko wiem ze moze to dziecinne ale fajnie bylo myslec ze sie jest jedyna ladna laska w jego oczach...tymbradziej ze jak to jest mozliwe ze nie mierzy dziewczyn wzrokiem a je widzi? a co do postepowania to macie racje moj tez sie zawsze piekli jak sie ubiore hmmm zbyt skapo czyli mini dekolcik itd a jak sie wymaluje och to juz jestem "paniusia":P
I am beautiful nomether what they say...

...meyby it's good thing but I can't belive it...

Awatar użytkownika
katinka-x
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: katinka-x » 23 kwie 2007, 12:13

faceci lubia takie, ktore maja na czym siedziec i czym oddychac no i oczywiscie z talia jak osa :-D
oczywiscie musi byc tez inteligentna, a jednoczesnie naiwna, zeby dalo sie wykorzystac

nici
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: nici » 23 kwie 2007, 12:21

Haha katinka dobre nie wszyscy faceci tacy są ale po części masz racje.Wszyscy tak gadaja ze inne laski im się nie podobają ale jak przychodzi co do czego to zerkaja na blondyny odące po ulicy. Zastanawiam się czemu tak jest skoro facet ma w dumu panne całkiem ładna a mimo to zerka i napala sie na inne. Czyżby nudził sie swoja własną kiedy dłuzszy czas juz z soba są czy co. :roll:

Awatar użytkownika
katinka-x
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: katinka-x » 23 kwie 2007, 13:08

nici i wlasnie o to chodzi jak sie w domu opatrza to na ulicy szukaja czegos innego i niewazne jak ladne jestesmy jaka to wyjatkowa uroda nie grzeszymy facet jest facet i potrzebuje zmian .. :-D
napala sie na to czego w domu nie ma a jak by mial to i tak wzdychal by do czegos innego skomplikowane ale prawdziwe :-D

Awatar użytkownika
virtualia
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: virtualia » 15 lis 2007, 22:34

faceci lubia

ZADBANE

KOBIECE

SEKSOWNE
operacja 28 stycznia 2009 dr Kolasinski -biust anatomiczne Allergan 410 FX 360g+ uszy juz po :)

Awatar użytkownika
beniaminn
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: beniaminn » 15 lis 2007, 23:00

Jakie kobiety lubią...No różne..w zależności od tego co sami soba reprezentują..Im maja wyższe mniemanie o sobie tym ich wymagania są wyższe..Nie zadowolą sie pierwsza napotkaną zraniona sarenką...I chyba taką ,o która muszą się troche postarać,poczuć się jak
zdobywca..Najlepiej jak maja mało czasu i nie zdążą ochłonąć..Robia wtedy mnóstwo głupich rzeczy,których nie zrobiliby na trzeźwo..Ale oni właśnie tak lubia..czuć się pożądani,uwielbieni,lubia czuc ,że dają szczęście swoim kobietom..Lubią kiedy sie za nimi tęskni i kiedy nie muszą napraszać się o czułości.Często nie po to by się spełnic..tylko oni w ten sposób okazują swoją czułość..Wy oczekujecie słowa..Kocham..a jemu łatwiej przytulić i popatrzeć w oczy...W ich języku to znaczy właśnie ..Kocham...
jestem ..jaki jestem

Awatar użytkownika
Alicja23
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Alicja23 » 06 lut 2008, 20:50

Ten temat wałkowałam z kumplami ze studiów z dobrych setki razy przy każe imprezce jak sie troche przy piwku wyluzują...z tych relacji wynika:
Wizualnie:
-zgrabna i wysportowana(wiadomo pewnie do czego)_
-przeciętne blondynki alla Doda $ Mandaryna to już przeżytek
-z fajnym wiekszym B lub średnim C
-piekne i koniecznie duże oczy(a przynajmniej tak wyglądające z pełnej krasie makijażu)
- i to wszystko ma być połączone z naturalnością :-)
Wewnętrznie:
-nie marudzi, nie narzeka, toleruje moich kumpli i pozwala na męskie wyjścia z nimi
-jest inteligentna, ambitna i zawsze usmiechnięta :badgrin:
-zawsze można na nią liczyć, umie słuchac , a nie tylko mówić(ogólnie mówi tylko tyle ile trzeba i to z sensem)
-optymistka, pewna siebie, dowcipna i z charakterkiem 8-)
-energiczna, ale kiedy trzeba spokojna, wyciszona
To tak w skrócie najczęściej powtarzające się wypowiedzi ;)
-
Luty 2008 dr Wójcicki - spełnienie marzeń - obecnie zintegrowaliśmy się z moim nowym noskiem doskonale ;) i oby tak dalej...

Awatar użytkownika
malinka1302
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty
Kontakt:

Post autor: malinka1302 » 08 lut 2008, 22:03

moim zdaniem naturalne, ale zadbane, pewne siebie i szanujace sie, mezczyzni kochaja te kobiety, ktore siebie szanuja, znaja swoja wartos i przedewszystkim ktore siebie kochaja :) aby mezczyzna nas pokochal ,musimy najpierw pokochac i zaakceptowac siebie :D

Awatar użytkownika
beniaminn
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: beniaminn » 08 lut 2008, 23:01

malinka1302 pisze:moim zdaniem naturalne, ale zadbane, pewne siebie i szanujace sie, mezczyzni kochaja te kobiety, ktore siebie szanuja,
...

Dokładnie się z Toba zgadzam,zwłaszcza w tej kwestii.....szanujące się...Ciekawe co Wy rozumiecie pod tym słowem...
jestem ..jaki jestem

ODPOWIEDZ

Wróć do „Damskie sprawy”