Moderator: Zespół I

oglądałam kiedys program na discvery o ludziach przy których urzadzenia elektryczne wariowały bo mieli jakieś silne pola magnetyczne w ciele.Też przepalały sie żaróki czajniki elektryczne itp.Lilith pisze:Ja odniose sie do tematu. Nie moge nie wierzyc, bo sama jestem przedmiotem opetan? nawiedzen? Pisalam o tym w watku o opetaniach i egzorcyzmach. Niestety, nie mineloPrzedwczoraj lecialam na nocowanie w Brukseli. Przed lotem zadzwonilam do domu zapytac, co slychac. Okazalo sie, ze kiedy wyszlam, samoistnie zapalilo sie w kuchni swiatlo. Moze przepiecie? Kiedy dolecialam do Brukseli i rozpakowalam sie, usiadlam z ksiazka nalozku i zaczelam czytac. Miedzy lozkiem i oknem stala wysoka lampa ze szklanym kloszem otwartym ku gorze.Nagle lampa eksplodowala!!! Grad szkla posypal sie wokol, a zarowka swiecila nadal.Moze to zbieg okolicznosci ale trzeslam sie jak osika, nie bylam w stanie tego opanowac. Od razu powiadomilam recepcje, przyszedl pan i stwierdzil, ze to pierwszy taki przypadek w jego karierze. A to jest hotel, na ktory zamieniono poprzedni, poniewaz w tamtym straszylo! Na prosbe i raporty pisemne wielu stewek! Noc mialam z glowy.
Teraz musze spisac raport.