Zjawiska paranormalne,duchy?

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
majamajamaja
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: Zjawiska paranormalne,duchy?

Post autor: majamajamaja » 08 mar 2010, 23:38

[/quote]Maju, a byłaś u lekarza z tymi dolegliwościami, bo chyba najpierw tam powinnaś się udać...[/quote]

Tak, poddawalam sie roznym badaniom i oprocz lekkiego stanu zapalnego nikt mi nie mogl nic wiecej stwierdzic albo pomoc. Najgorzej jak sie slyszy, ze "niektore osoby tak maja"... ale nic, trudno.

Lilith... no co Ty...
15 kwietnia 2009 - Brzuchanski, powieki

Awatar użytkownika
Lilith
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Lilith » 09 mar 2010, 00:02

A no nic ja. Ja tak mam. Modle sie co noc, zeby TO odeszlo, jest tyle osob, ktore by chcialy takich doswiadczen, a ja nie chce!!! Ja sie boje. Nie wiem, dlaczego mi sie to przytrafia. Bylam kiedys na wykladzie o klatwach i demonach, prowadzonych przez jakiegos goscia, do ktorego wzdychalo mnostwo podstarzalych wyznawczyn. Gadal cos o czakrachi innych pierdolach, ze poznal swojego Opiekuna-wyjawil jego imie, a ja glupia mu zaufalam i wyjawilam na forum romanum swojatajemnice. Ze od piatego roku zycia itp. A pan Bufon na to "a czego on by moglchciec akurat od PANI?" Zazdrosny jakis czy co?dXXXk-przepraszam, ale tylko to cisnie sie na usta. Widać klamal i nic takiego nie przezyl, bo by tak nie kozaczyl. A za mnie dalej modla sie Siostry i szykuje sie do egzorcyzmow. Boje sie, bo to podobno bardzo boli...
NIGDY nie mów wszystkiego co wiesz ale ZAWSZE wiedz, co mówisz

Awatar użytkownika
ola banderola
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ola banderola » 09 mar 2010, 07:50

OMG aż mi ciary przeszły po plecach, jak to przeczytałam (wow (wow (wow

Awatar użytkownika
majamajamaja
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: majamajamaja » 09 mar 2010, 23:52

Oh Lilith, to juz powaznie sie do tego zabierasz. Nigdy kogos takiego nie spotkalam, ale pomodle sie za Ciebie.
15 kwietnia 2009 - Brzuchanski, powieki

Awatar użytkownika
Lilith
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Lilith » 10 mar 2010, 11:04

Majamajamaja, dziekuje Ci bardzo. Najgorsze, ze spotkalo to tez mojego chlopinke biednego i to przy mnie, na szczescie jak do tej pory tylko raz (whew Chyba tez o tym pisalam juz kiedys. Powaznie to ja juz sie zbieram od dluzszego czasu ale za bardzo sie boje, wiec tego zbierania jeszcze troche bedzie. Podejrzewam, ze to troche jak ze zdrowiem, dopiero kiedy mnie porzadnie "trzepnie" to sie za siebie wezme. Jeszcze raz dziekuje, to dla mnie wiele znaczy. (heart
NIGDY nie mów wszystkiego co wiesz ale ZAWSZE wiedz, co mówisz

Awatar użytkownika
anetus77
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: anetus77 » 16 mar 2010, 11:17

Lilith pisze:Ja odniose sie do tematu. Nie moge nie wierzyc, bo sama jestem przedmiotem opetan? nawiedzen? Pisalam o tym w watku o opetaniach i egzorcyzmach. Niestety, nie minelo (shake Przedwczoraj lecialam na nocowanie w Brukseli. Przed lotem zadzwonilam do domu zapytac, co slychac. Okazalo sie, ze kiedy wyszlam, samoistnie zapalilo sie w kuchni swiatlo. Moze przepiecie? Kiedy dolecialam do Brukseli i rozpakowalam sie, usiadlam z ksiazka nalozku i zaczelam czytac. Miedzy lozkiem i oknem stala wysoka lampa ze szklanym kloszem otwartym ku gorze.Nagle lampa eksplodowala!!! Grad szkla posypal sie wokol, a zarowka swiecila nadal.Moze to zbieg okolicznosci ale trzeslam sie jak osika, nie bylam w stanie tego opanowac. Od razu powiadomilam recepcje, przyszedl pan i stwierdzil, ze to pierwszy taki przypadek w jego karierze. A to jest hotel, na ktory zamieniono poprzedni, poniewaz w tamtym straszylo! Na prosbe i raporty pisemne wielu stewek! Noc mialam z glowy. (tmi Teraz musze spisac raport.
oglądałam kiedys program na discvery o ludziach przy których urzadzenia elektryczne wariowały bo mieli jakieś silne pola magnetyczne w ciele.Też przepalały sie żaróki czajniki elektryczne itp.
25.06.2010 dr Kuczyński całkowita korekta nosa;/
03.02.2011 poprawka ale czy coś zmieni?

Awatar użytkownika
GosiaczEq
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GosiaczEq » 25 mar 2010, 22:20

Edward, co do tego dziadka to moja mama mówiła, że jeśli ktoś umrze w domu to później nie można spać w nim. Ja się na tym nie znam, ale chodzi chyba o pokój i o dzień śmierci. Może coś w tym jest ???
Nie muszę być idealna, ważne że jestem wyjątkowa =)

Awatar użytkownika
xxx0000000xxx
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: xxx0000000xxx » 14 maja 2010, 20:26

To moze ja opowiem historie Mojego Tescia :) . A wiec ktoregos dnia jechal do Gorzowa Wlkp bylo to na trasie Jak sie jedzie do Międzychodu. A wiec Tesciu jechał samochodem nagle jakis facet łapie okazje... No to zatrzymał sie i zabrał faceta ze sobą miał go podwiezc kawałek dalej na przestanek autobusowy. Podczas jazdy normalnie rozmawiali wszytsko było ok... Dojechali na miejsce... wysadzil go. Odrazu spojrzał w lusterko a facet zapadł sie pod ziemie... Nawet nie ruszyl wysiadl z auta szukal faceta nie bylo zupelnie nikogo...
Potem dowiedzial sie ze bardzo czesto jest tam ten facet tzn jego duch za kazdym razem prosi o podwiezienie na przestanek... ( podobno zginał na tym przestanku bo ktos tirem wjechal w przestanek na ktorym stał i zginał na miejscu )
Tesc na poczatku nie chcial sam w to wierzyc :) ale zdarzyło juz sie to kilku osobom... nie wiem jaki ma cel w tym ze caly czas chce zeby go tam podwozic.
( podobno ten duch byl bardzo sympatyczny )
PLASTYKA BRZUCHA....

Edward
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: Edward » 14 wrz 2011, 22:21

Witam dawno tu nie byłam ale postanowiłam poradzic się w pewnej sprawie...a mianowicie chodzi o sen.
Śnilo mi się ostatnio że jakaś siła(bo podświadomie )czułam że to jakiś duch łapie mnie za rękę i rzuca na podłogę przy czym upadając lecę w powietrzu-bardzo dziwne i wstrętne uczucie:(ciekawe jest równiez to że upadając na ziemię nie czuję bólu?
Sen ten był tak bardzo realny ,że szczerze to była bym w stanie uwierzyć że mogło wydarzyć się to naprawdę!Oczywiście obudziłam się z arytmia serca niemalże i miałam wciąż wrazenie że mrowią mi stopy taki głód w nogach.Nie wiem ale pare razy miałam taki właśnie sen
Tej nocy była pełnia może księżyc potęguje takie zjawiska?
05.11.09 410MX325 i zawirował świat

Awatar użytkownika
zabulka
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: zabulka » 14 wrz 2011, 22:50

mi sie zawsze w pelnie gorzej spi.. budze sie czesto w nocy, nie moge zasnac..
i nie jest tak, ze pilnuje kiedy jest albo kiedy bedzie pelnia.. znam jeszcze kilka osob ktore tez w pelnie spia zle albo wogole..
29.08.2011r anatomki 330cc (dr Pastucha - Szczecin)
Przed: 83cm / Po: 89cm
15 doba
1 MC
2MC
kwiecien 2011 - brwi permanentne

..::Bziuum..
0dważni nie żyją wiecznie,
Lecz ostrożni nie żyją wcale....::..

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”