Eeee male to zdjecie i nic nie widac
Moderator: Zespół I

Ja nie Babina, ale poradzę.Juvitu (i właściwie wszystkich olejów i oleistych rzeczy) nie stosuje się samego. Moczysz twarz czy ciało (czytaj rozpylasz wodę lub hydrolat rozpylaczem ) i dopiero kropisz skórę Juvitem. Rozcierasz to razem na skórze. Wtedy jest tylko tłuste, ale się nie lepi. I nie brudzi.jagna5 pisze:Babina, Juvit C stosujesz na dzień? Próbowałam, ale to się lepi i gęba sie świeci, a moze masz jakiś swój sposób. A jak stosowałam na noc, to posciel uwalana,koszulka zażółcona, moż coś źle robię.
Kod: Zaznacz cały
muflon2121]Z opalaniem nie polemizuję. Sama wiem, że do białej skóry trzeba dojrzeć. Dla mnie wszystkie mocno opalone skóry po 40. postarzają ich właścicielkę.Nic doda c nic ująć. własnie chodzi o to ze w wieku 50 lat cialo nie jest biale,tylko trupio żółte,do tego plamki,pieprzyki. Mój mąż cale zycie miał ciemna karnacje, łącznie z nogami,a teraz ma blado-zóltawe lydki bleee ja o swoich nawet juz nie wspomnę. Teraz jak jestem opalona super sie czujeale i biale skory starszym kobietom uroku nie dodaja.
Jak na mlodych dziewczynach biala skora bardzo mi sie podoba i gdybym byla mloda i miala mleczno bialy odcien w zyciu nie opalabym takiej cery.Mleczna bialosc oczywiscie bez pieprzykow narosli jest poprostu sliczna.
A na starszych kobietach niestety bialosc wyglada jak trup wyciagniety z zakrystii.Upiorne biale truchlo.
I nie ma co tu dorastac.
Bo to nie o ramiona mi chodzilo tylko o dupe i udaSabrina twoje ramiona na zdjeciu wygladaja jedrnie ,absolutnie nie na takie co faluja wodzie:))