Zostawil mnie :(

Higena, Uroda, Moda i Trendy

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
magdaj
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: magdaj » 30 lis 2008, 10:40

viriel, nie przejmuj się tak bardzo, chociaż wiem,
ze łatwo się tak mówi to spójrz na to trochę z innej strony.

Wreszcie będziesz miała więcej czasu dla siebie, nikt nie będzie Cię kontrolował i nikomu nie będziesz musiała się tłumaczyć ze swojego zachowania.

Możesz teraz poświęcić swój wolny czas tylko sobie i delektować się nim do woli.

Będziesz mogła umawiać się również z innymi bardziej Ciebie godnymi mężczyznami gdyż właśnie zyskałaś szansę spotkania miłości swego życia.

Zobacz kochana jak wiele możliwości przed Tobą... :-D

Powodzenia na nowej drodze życia, a ON niech spada, widocznie nie był Ciebie wart!! 8-)
18.09.08 mentor plus profil 250cc i 225cc
14.06.10 mentor 275hp i 225hp
15.11.10 korekcja otoczek

dr Checinski

Awatar użytkownika
viriel
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: viriel » 30 lis 2008, 11:42

Wreszcie będziesz miała więcej czasu dla siebie, nikt nie będzie Cię kontrolował i nikomu nie będziesz musiała się tłumaczyć ze swojego zachowania.
Czasu to ja i tak mialam duzo, bo rzadko sie spotykalismy, bo on taki "zapracowany" był...
Ale zazdrosny był, to fakt- sam ze mna nie wyszedl gdzies wieczorem, bo niby nie mogl, a potem mial pretensje, ze poszlam sobie gdzies bez niego....
magdaj pisze:Będziesz mogła umawiać się również z innymi bardziej Ciebie godnymi mężczyznami gdyż właśnie zyskałaś szansę spotkania miłości swego życia.
Tylko, że ja mam wysokie wymagania i naprawde ciezko mi jest spotkac kogos kto by mnie zainteresowal...

Zreszta wokol mnie kreci sie mase mezczyz, ale jakos zaden mi nie odpowiada... Jestem juz tym zmeczona...

Myslalam, ze tym razem bedzie inaczej, a tu znowu lipa :(

Moze to jednak ze mna jest cos nie tak...

Awatar użytkownika
magdaj
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: magdaj » 30 lis 2008, 11:50

viriel pisze:Moze to jednak ze mna jest cos nie tak...
Nie wolno Ci tak myśleć! To on nie wiedział jakie ma szczęście mając Ciebie przy boku!
Wszystko będzie dobrze, zobaczysz, czas będzie Twoim sprzymierzeńcem. Trzymaj się ciepło. :-)
18.09.08 mentor plus profil 250cc i 225cc
14.06.10 mentor 275hp i 225hp
15.11.10 korekcja otoczek

dr Checinski

Awatar użytkownika
viriel
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: viriel » 30 lis 2008, 12:20

magdaj pisze:Wszystko będzie dobrze, zobaczysz, czas będzie Twoim sprzymierzeńcem. Trzymaj się ciepło. :-)
tylko ze to wszsytko juz tak dlugo trwa... ciagle jakies nieudane zwiazki... :cry: :cry: :cry:

Awatar użytkownika
kju3
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: kju3 » 30 lis 2008, 14:39

virriel, wiesz co, cale szczescie, ze z tym burakiem koniec, dobrze mu z oczu NIE patrzylo
i spokojnie, przeciez nie wykonujesz planu 2 - letniego, w czasie ktorego masz poznac faceta swoich marzen i wyjsc za maz ;) znajdz plusy z bycia singlem, w Twoim wieku nie ma co sie zamartwiac ;) a i z 10 lat pozniej tez bym sie nie zamartwiala
wiecej wiary w siebie, powodzenia laska, madra z Ciebie kobietka :-)
dr T.Kasprzyk - McGhan 410 FX - 360 g

Awatar użytkownika
cukiereczekPL
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: cukiereczekPL » 30 lis 2008, 16:05

viriel pisze:Po kiego grzyba komuś uroda, jak i tak szczęscia ona nie daje... Czasem wręcz ściąga tylko kłopoty- np. w postaci mężczyzn kolekcjonerów... :( :evil:
uroda to nie wszystko :roll: jak to mowia....
niewiem czemu sie rozstaliscie..niewiem jak dlugo byliscie razem ale mysle ze w zyciu trzeba zyc tym co jest i bedzie..a to co bylo lub to na co niemamy wplywu zostawic za soba....
napewno ci teraz smutno..ale czy warto przejmowac sie jakims "kolekcjonerem" - jak to napisalas....
viriel pisze: Zreszta wokol mnie kreci sie mase mezczyz, ale jakos zaden mi nie odpowiada... Jestem juz tym zmeczona...
wiec moze ich sobie odpusc na jakis czas...
czasem jest dobrze pobyc samemu...
viriel pisze: Moze to jednak ze mna jest cos nie tak...
nie zadreczajs ie takimi glupotkami bo napewno nie jest z toba cos nie tak...
jestes piekna,madra....masz wiele szczescia w zyciu chocby Mame....

a na faceta przyjdzie jeszcze czas...
napewno jest gdzies ten jeden ktory nie bedzie zapracowany i bedzie chcial byc z toba bys czula ze kogos masz..

usmiechnij sie i poporstu ciesz sie zyciem ;)
Having an expensive camera doesn't make you any more of a photographer than sitting in a garage makes you a car...

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 30 lis 2008, 16:50

viriel, a to jest ten sam, tzn. twoj byly ?
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

Awatar użytkownika
*kawa*131
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: *kawa*131 » 30 lis 2008, 20:01

Viriel i bardzo dobrze kochana że to się skończyło. Od takich zazdrośników to lepiej uciekać gdzie pieprz rośnie..... tylko życie potrafią zatruć...sama kiedyś trwałam w takich chorym związku....aż myślałam że tacy są wszyscy...na szczęście nie:-). Rozumiem być trochę zazdrosnym ale kurcze bez przesady by szpiegował i nie pozwalał samej wychodzić a co to niewolnicą jego jesteś?

Zaufanie przede wszystkim>

Jesteś młoda mądra ładna - kobieto wszystko co najlepsze jeszcze przed tobą! daj sobie na luz wielka miłość przychodzi w najmniej oczekiwanym momencie i nie należy jej szukać na siłę ona cię sama znajdzie.
03-04-2008 - powiĂŞkszenie piersi dr Kasprzyk, 375cc okrÂągÂłe Mcghan Inspiria TRX

Awatar użytkownika
janko2
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: janko2 » 30 lis 2008, 20:36

Viriel....czym Ty się dziewczyno przejmujesz...Jesteś znowu wolna....rozejrzyj się dookoła i doceń to.... :badgrin: ...Coś tam przebąkiwałaś o urodzie,że po co Ci ona skoro szczęścia nie daje...Masz ją dla siebie....kiedy stajesz przed lustrem.... :oops: ..Nie przyjemniej Ci kiedy patrzysz na fajną ..zadbaną babkę....Spróbuj,zobaczyć się z przetłuszczonymi włosami...podkrążonymi... oczami.... ...może jeszcze jakieś braki w uzębieniu.... :badgrin: ...Dziewczyno..dostałaś dar od Boga...więc nie narzekaj.... :evil: ..Pomyśl sobie o nieudanych związkach ..jak o przedbiegach....facet po prostu nie wytrzymał kondycyjnie,znaczy się ,..nie był Ciebie wart.....Poczekaj na takiego,co będzie Cię chciał nosić na rękach ...cierpliwości...Właśnie...nie pomyślałaś ,że życie chce Cię tego nauczyć....Z każdej sytuacji wynika jakiś morał.....No może źle,że dzieje sie to jesienią....te chandry i złe nastroje ,to nie tylko Twoja domena....
Chyba nie chciałabyś unieszczęśliwić faceta swoją osobą....Więc nie narzekaj...
Sama przekonasz się,że takie rozstania wzmacniają...Ale...docenisz to dopiero po jakimś czasie....Teraz nie zabraniaj sobie popłakiwania w poduszkę... :?
--------------nosek u dr.Bieleckiego

''Nigdy , nie mĂłw nigdy.''

Awatar użytkownika
anita111
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: anita111 » 30 lis 2008, 23:55

janko2 pisze:.Pomyśl sobie o nieudanych związkach ..jak o przedbiegach....facet po prostu nie wytrzymał kondycyjnie,znaczy się ,..nie był Ciebie wart.....Poczekaj na takiego,co będzie Cię chciał nosić na rękach ...cierpliwości...
swięte słowa , przy okazji i mi pomogły dzięki

ODPOWIEDZ

Wróć do „Damskie sprawy”