Kompleksy, brak wiary w siebie

Higena, Uroda, Moda i Trendy

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
agus_dan
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: agus_dan » 04 sie 2008, 15:42

ogolnie chcialabym wiedziec jak mozna obcej osobie zostawic swoj dlug, sama mowisz ze nie pracujesz to zadnego kredytu wziac nie moglas, daj znac ja zostawie swoj kredyt pani Jadzi spod 15-stki.
powiedz jeszcze prosze skad masz kase na te wszystkie operacje plastyczne-ogolem moge sie duzo od ciebie nauczyc
operacja nosa
powiekszanie ust
operacja powiek- 30 lipca mala miec u Kasprzyka
zmiana ksztaltu policzkow w okolicach jarzmowych-dr Szczyt umowiona na 17 pazdziernika
botox-kontrola u Skupina
powiekszanie oczu
przeszczep wlosow
smart lipo
nie wspomne juz o markach takich jak Dior czy Louis Vuitton
Powiem tak od 2 lat pracuje w Irlandii i 2 operacje ktore planuje beda dla mnie wyrzeczeniem ale kredyt 35 tys jakos bym splacala
swoja droga niech ktos mi poda orientacyjny koszt powyzszych operacji

Zlituj sie nad nami dziewczyno
Wszystkie chcialysmy Ci tu pomoc ale ty z nas robisz idiotki

Awatar użytkownika
viki
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: viki » 04 sie 2008, 15:47

albo cos tu śmierdzi albo kogos fantazja poniosła....
Kocham mój nowy biust. Szkoda, że nie poszłam na zabieg wcześniej....

Awatar użytkownika
agus_dan
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: agus_dan » 04 sie 2008, 15:48

smierdzi wybujala fantazja, Viki

Awatar użytkownika
viki
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: viki » 04 sie 2008, 15:53

ale rozumiem, ze tam mial byc przecinek, bo "smierdzi wybujala fantazja viki" brzmi jakby to moja fantazja smierdziala... :badgrin: :badgrin: :badgrin:

Awatar użytkownika
agus_dan
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: agus_dan » 04 sie 2008, 15:57

ale chociaz zabawnie sie zrobilo, co do Twojej wybujalej fantazji to nic mi o tym nie wiadomo :-D
tam mial byc przecinek

Awatar użytkownika
viki
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: viki » 04 sie 2008, 16:04

na moja fantazje maz nie narzeka.... hihihi.

ale juz powaznie...
przejżałąm posty joli i jedno co sie mi nasuwa to:

lac i opatrzec czy równo puchnie...

z jednej strony płacze, że ja ckłpo zostawil z 35 tys dlugów a jak niby skoro pracy nie ma? chyba ze slub z nim potajemnie wziela i on wziął kredyt i ja zostawil, ale ta wersja jak dla mnie jest malo prawdopodobna, albo wszystko lub prawie wszystko co nam tu jolaa napisala to kłamstwo... z jednej strony torebki LV i kosmetki dior i operacje plastyczne a z drugiej strony brak pracy i niemoznosc spłaty kredytu :?

Awatar użytkownika
Anielicanrw
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: Anielicanrw » 04 sie 2008, 16:10

No ja tez zrozumialam,ze Viki ma wybujala fantazje... ;)

Ale tak na marginesie...wiem znowu bede czula sie po tych slowach pewnie jak ignorantka...jak mozna dostac takii kredyt w Pl...bez pracy...rozumiem ze sa firmy specjalizujace sie w szybkich kredytach o strasznych prowizjach czy procentach...ale wiem,ze tam nawet ciezko telefon wziasc na umowe jak sie nie wykazesz wyyplacalnoscia...

Ja siedze w Niemczech...euro na lep i szyje spada...wiec w Pl op raczej zaczynaja byc dla nas tez kosztowne...dla mne osobiscie zrobienie cyckow bylo nadszarpnieciem budzetu...oczywiscie zrezygnowalam z urlopu,cos tam dopracowalam prywatnie i posklejalam tak budzet by moc sobie nie na sile spelnic marzenie.Ale wiem tez ze zycie w Pl jest cholernie drogie...a szczerze mowiac mnie nie stac na wymyslenie sobie cyckow...ust...botoxu i wszystko w jednym roku....bo mnie poprostu na to nie stac...bo musze zyc,placic rachunki a chce czasem wlac paliwa do auta i pojechac bliskich zobaczyc...Mnie nie daje zaden facet na moje fanaberie,bo i bym nie przyjela ale tez nie natrafilam na milionera...ale odzegnuje sie od takich ,ktorzy by chcieli jeszcze ode mnie brac...milosc miloscia...ale moge pomoc choremu,z kasy i majtek ostatnich wyskocze dla najblizszej osoby by powrocila do zdrowia wyszla z problemow...ale napewno nie zaufalabym panu,ktory kocha mnie....a nie jest moim zyciowym partnerem.
Trzeba umiec mowic slowo NIE...jesli taki osobnik by mne opuscil z tego powodu...wiedzialabym ze to BYL powod jego bycia ze mna...

Awatar użytkownika
campari84
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: campari84 » 04 sie 2008, 16:11

Dziewczyny ja mysle, ze byc moze kolezanka liczyla, ze ktoras z nas sie nabierze na te szantaze, wystraszy, zlituje i moze POZYCZY te pieniadze... Na kolejne operacje... :roll: W glowie mi sie przewraca jak czytam cos takiego. Ludzie naprawde zmagaja sie z tragediami i nie wypisuja o tym na forum... Nie jestes pepkiem swiata by mieszac w ta sprawe postronne osoby tym bardziej, ze nawet nie potrafisz normalnie wytlumaczyc w jaki sposob byly wciagnal Cie w dlug. Jesli jednak sie myle i naprawde masz problem to wez sie w garsc. Siedzac na forum niczego nie zalatwisz. Powodzenia
Dr Kasprzyk 12.03.09
McGhan Inspira
TRF220+TRX285

Awatar użytkownika
agus_dan
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: agus_dan » 04 sie 2008, 16:22

widzisz Viki dlatego ja takze zadalam jej to pytanie bo jednego i drugiego pogodzic nie mozna
wiele dziewczyn szuka tu pomocy w wyborze lekarza, porad ja sama sie do nich zaliczam a taka jolaa to rozpisuje sie i nie wiadomo czy mozna jej wierzyc, udziela rad mowi ze byla na konsultacjach i dziewczyny sie sluchaja, pozniej wprowadza zamet samobojstwem i tez niezdrowe sytuacje sie rodza bo moze rzeczywiscie a moze i nie
zreszta niewazne ja rad pani joli na pewno nie bede brala do serca i jej samej tez nie czy komus to sie podoba czy nie

a i dalej czekam na na kosztorys tych wszystkich operacji ja ze swojej strony moge okreslic koszt nosa jakies 7 tys powiedzmy reszta to nie wiem

Awatar użytkownika
viriel
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: viriel » 04 sie 2008, 17:24

Ja tutaj muszę obronić Jole w kwestii tych długów, bo nie tylko poprzez kredyt wzięty przez osobę fizyczna można sie wplątać w długi... Opcji są setki.
Ale dziwnie troszkę to co pisze Jola wygląda w konfrontacji z tymi wszystkimi planowanymi operacjami o których wy piszecie... :roll: :roll: :roll:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Damskie sprawy”