No ja tez zrozumialam,ze Viki ma wybujala fantazje...
Ale tak na marginesie...wiem znowu bede czula sie po tych slowach pewnie jak ignorantka...jak mozna dostac takii kredyt w Pl...bez pracy...rozumiem ze sa firmy specjalizujace sie w szybkich kredytach o strasznych prowizjach czy procentach...ale wiem,ze tam nawet ciezko telefon wziasc na umowe jak sie nie wykazesz wyyplacalnoscia...
Ja siedze w Niemczech...euro na lep i szyje spada...wiec w Pl op raczej zaczynaja byc dla nas tez kosztowne...dla mne osobiscie zrobienie cyckow bylo nadszarpnieciem budzetu...oczywiscie zrezygnowalam z urlopu,cos tam dopracowalam prywatnie i posklejalam tak budzet by moc sobie nie na sile spelnic marzenie.Ale wiem tez ze zycie w Pl jest cholernie drogie...a szczerze mowiac mnie nie stac na wymyslenie sobie cyckow...ust...botoxu i wszystko w jednym roku....bo mnie poprostu na to nie stac...bo musze zyc,placic rachunki a chce czasem wlac paliwa do auta i pojechac bliskich zobaczyc...Mnie nie daje zaden facet na moje fanaberie,bo i bym nie przyjela ale tez nie natrafilam na milionera...ale odzegnuje sie od takich ,ktorzy by chcieli jeszcze ode mnie brac...milosc miloscia...ale moge pomoc choremu,z kasy i majtek ostatnich wyskocze dla najblizszej osoby by powrocila do zdrowia wyszla z problemow...ale napewno nie zaufalabym panu,ktory kocha mnie....a nie jest moim zyciowym partnerem.
Trzeba umiec mowic slowo NIE...jesli taki osobnik by mne opuscil z tego powodu...wiedzialabym ze to BYL powod jego bycia ze mna...