ZDRADA :/

Moderator: Zespół I

Czy wybaczylabys zdrade?

Tak
63
17%
Nie
181
50%
W wyjatkowej sytuacji
117
32%

Liczba głosów: 361

Awatar użytkownika
Lady_80
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Lady_80 » 23 sty 2006, 14:23

Valentina pisze:
savanna pisze:Ja dla mnie to zwykly brak szacunku... :evil::

...jak dla mnie to... serce nie sługa... :twisted:
savanna pisze:Wolalabym byc sama w tym wypadku.
...a oni wolą być razem... :wink: ...są po prostu osoby, które potrafią kochać nawet takich typów...
zgadzam się :)) czasami oddajemy swoje serce człowiekowi który na nie nie zasłużył. Takie życie

Awatar użytkownika
Lady_80
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Lady_80 » 23 sty 2006, 14:47

A jeśli chodzi o zdrade w poważnym związku gdzie dwoje ludzi ma poważne plany na przyszłość to bardzo często brak iskry, cos się nie układa, czegoś brakuje, brak znajomości potrzeb drugiej osoby sprawia, że dwoje ludzi oddala się od siebie i zdradza. Nie twierdze, że to jest wytłumaczenie, usprawiedliwienie ale powód. W takich sytuacjach należy rozmawiać!!

Awatar użytkownika
savanna
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: savanna » 23 sty 2006, 14:57

Valentina pisze:
savanna pisze:Ja dla mnie to zwykly brak szacunku... :evil::

...jak dla mnie to... serce nie sługa... :twisted:
savanna pisze:Wolalabym byc sama w tym wypadku.
...a oni wolą być razem... :wink: ...są po prostu osoby, które potrafią kochać nawet takich typów...
Wiesz to nawet nie chodzi o milosc,tylko o ELEMENTARNE ZASADY...JAK NP POSZANOWANIE GODNOSCI DRUGIEGO CZLOWIEKA....widocznie myslimy roznie...bo dla mnie posiadanie godnosci jest wazniejsze od "slugi serca" :roll:
Papieros skraca zycie o 9 minut.Seks wydluza je o 15 minut.Walczmy seksem o nasze zycie!

Awatar użytkownika
Valentina
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Valentina » 23 sty 2006, 15:14

savanna pisze:Wiesz to nawet nie chodzi o milosc,tylko o ELEMENTARNE ZASADY
...jedni kierują się miłością... inni ELEMENTARNYMI ZASADAMI... :roll:
Już po operacji nosa - 7 lipca 2005 oraz chirurgicznej korekcji ust - 12 października 2005
Dr PIOTR SKUPINhttp://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... doping.gif

Awatar użytkownika
MonisiaPP
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: MonisiaPP » 23 sty 2006, 15:44

Tez kiedyś bylam taka do przodu.... pie***ylam o szacunku i godnosci... a teraz? :lol: :lol: :lol:

Ostatnio pewien mezczyzna mi wyjasnil na czym rzecz polega... Nigdy nie upilnujesz, nie ma takiej sily, ktora zatrzyma faceta przy kobiecie...

Valentina, znam jeszcze jedna taka dziewczyne, ktora kocha i wie, ze nie ma mocnych...

Zdrada to nic strasznego, szczegolnie wtedy, gdy facet puka jakies kaszaloty, ktore mi do pięt nie dorastaja...

Wydaje mi sie iz kwestia akceptacji zdrady wiąze sie nierozerwalnie z poczuciem wlasnej wartosci.. ja wiem ile jestem warta a ile kochanki mojego lubego... :roll:
ZAWSZE BLACK & WHITE!

Awatar użytkownika
savanna
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: savanna » 23 sty 2006, 15:50

MonisiaPP pisze:Tez kiedyś bylam taka do przodu.... pie***ylam o szacunku i godnosci... a teraz? :lol: :lol: :lol:
Moze dla nie ktorych szacunek do siebie do zbedny balast :roll: a dla mnie to rzecz najwazniejsza.A facetow jest pelno wiec....Moj jakos trzyma sie mnie wiec mam zarowno szacunek Jego,swoj jak i wyzej wspomniana milosc.I gra gitara :)
Papieros skraca zycie o 9 minut.Seks wydluza je o 15 minut.Walczmy seksem o nasze zycie!

Awatar użytkownika
Lady_80
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Lady_80 » 23 sty 2006, 16:16

savanna pisze: Moj jakos trzyma sie mnie wiec mam zarowno szacunek Jego,swoj jak i wyzej wspomniana milosc.I gra gitara :)
Tylko pozazdrościć.

Awatar użytkownika
MonisiaPP
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: MonisiaPP » 23 sty 2006, 17:17

savanna pisze:Moj jakos trzyma sie mnie wiec mam zarowno szacunek Jego,swoj jak i wyzej wspomniana milosc.I gra gitara :)
:roll: nie mow hop.... :roll: :roll:
Bo jeszcze zapali kopa i wtedy dopiero zobaczysz...

Gdy jest sie swiadomym pewnych rzeczy to latwiej sie znosi...
ZAWSZE BLACK & WHITE!

Awatar użytkownika
savanna
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: savanna » 23 sty 2006, 17:31

I po co te glupie zlosliwosci??Boli Cie czy jaki masz problem???Bylam z frajerem i nie chce juz wiecej.A obecnego J E S T E M pewna i tyle

Awatar użytkownika
szpaczek
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: szpaczek » 23 sty 2006, 18:00

Przy pierwszym mezu tez sobie tlumaczylam ze lepiej byc przygotowanym bo kazdy facet zdradzi to tlko kwestia czasu, wynikalo to z zupelnego braku porozumienia itp zwyczajnie to nie byl TEN ZWIAZEK.Teraz jestem z wlasciwym facetem i JESTEM PEWNA ze zawsze, wszedzie itp.On nigdy mnie nie zdradzi ani ja jego, to sie wie i juz.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Ankiety”