a ja dopiero wstalam
a jutro do pracy...
milego weekendu-buziaki!!!
Moderator: Zespół I

nie u mnie...ghostdog pisze:....booziam ...mam nadzieje ze u was sloneczniej

niestety przegięłyghostdog pisze:Antonella...juz pewnie przegiely te wstretne dzieciaki wiec dlatedo tak bojowniczo do tego podeszlas wiec wszystko "usprawiedliwione"....
ja też czasem miewam taką chandrę, ale szybko mi przechodzighostdog pisze:Ostatnio naszla mnie chandra polaka na obczyznie czyli-mam dosc mieszkania za granica, wychodzi mi szkocja nosem i codziennie mam mysli ze nie chce tutaj byc....dawno tak tutaj sie nie czulam...ale chce do domu i tyle....a tutaj jeszcze musze byc min.2 lata przez szkole....
u mnie leje, zimno się zrobiło, w kożuchu w chałupie siedzęghostdog pisze:mam nadzieje ze u was sloneczniej

mnie teżnatalya pisze:leje i leje caly czas
szlag mnie chce trafic

Zawsze mozna powiedziec, ze jak sie nie podoba to moga wracac do Polski ;-) .shandapanda pisze:. mam juz tego dosyc,od roku mieszkam sama z moim TZ i nie wiem po co wzielismy sobie dodatkowy klopot na glowe... nie warto pomagac, bo dasz palec a beda chcieli reke-i jeszcze ci robia wyrzuty... zgroza
U mnie to samo od poniedzialku i nie wiadomo, kiedy sie skonczyAntonella pisze:...temperatura drastycznie spadła z 30 kilku na 15a już tak fajnie było...cieplutko...i słonecznie...