Na emigracji- czyli jak sie odnaleźć ?:)cz.2

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 14 cze 2008, 12:40

Antonella, brawo!!!zreszta kazda z nas zrobila by to samo!
a ja dopiero wstalam :shock: lece do wanny apotem na zakupy niestety tylko jedzeniowe :lol: a potem pewnie pranie sprzatanie.... :roll: a tak mi sie nic nie chce....
a jutro do pracy...
milego weekendu-buziaki!!!
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
ghostdog
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: ghostdog » 14 cze 2008, 13:52

Antonella...juz pewnie przegiely te wstretne dzieciaki wiec dlatedo tak bojowniczo do tego podeszlas wiec wszystko "usprawiedliwione".... ;-)

Ja tez dopiero wstalam i Was nadrabiam bo tyle stron narobilyscie ze juz czesc II watku urosla :lol: Ostatnio naszla mnie chandra polaka na obczyznie czyli-mam dosc mieszkania za granica, wychodzi mi szkocja nosem i codziennie mam mysli ze nie chce tutaj byc....dawno tak tutaj sie nie czulam...ale chce do domu i tyle....a tutaj jeszcze musze byc min.2 lata przez szkole....
No wiec mam chandre i tylko Was czytam....booziam ...mam nadzieje ze u was sloneczniej :-)
2006 Latkowe cycuchy
2008 Kasprzykowe powieki
botoxik here i come:)

Nadia125
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Nadia125 » 14 cze 2008, 14:07

Ghostdog ja taką chandrę mam bardzo często i najgorsze jest to, że nie mamy sprecyzowanego terminu powrotu do Polski, gdybym wiedziała, że wracamy np. za 2 lata czułabym się lepiej, ale cieszę się, że w lipcu lecę do PL na cały miesiąc :-D

Ghostdog nie matrw się kochana będzie dobrze, a te dwa lata szybko zlecą :-)

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 14 cze 2008, 22:33

ghostdog pisze:....booziam ...mam nadzieje ze u was sloneczniej
nie u mnie...
nie doluj sie kochana szkoda zycia na to ;-)
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
Antonelka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Antonelka » 14 cze 2008, 22:43

ghostdog pisze:Antonella...juz pewnie przegiely te wstretne dzieciaki wiec dlatedo tak bojowniczo do tego podeszlas wiec wszystko "usprawiedliwione"....
niestety przegięły :-? teraz się do mojego dziecka uśmiechają, pozdrawiają ją, mają chyba nadzieję, że pójdę do szkoły odkręcić wszystko :-? nic z tego, bo inaczej, za parę m-cy znów to się powtórzy...
ghostdog pisze:Ostatnio naszla mnie chandra polaka na obczyznie czyli-mam dosc mieszkania za granica, wychodzi mi szkocja nosem i codziennie mam mysli ze nie chce tutaj byc....dawno tak tutaj sie nie czulam...ale chce do domu i tyle....a tutaj jeszcze musze byc min.2 lata przez szkole....
ja też czasem miewam taką chandrę, ale szybko mi przechodzi 8-)
ja muszę tu siedzieć jeszcze conajmniej 7 lat, dopóki moje dziecko szkoły nie skończy ;-)
bo drugi raz wyrywać dziecko z jej świata nie zamierzam ;-)
ghostdog pisze:mam nadzieje ze u was sloneczniej
u mnie leje, zimno się zrobiło, w kożuchu w chałupie siedzę :-?
pozdrawiam, Antonelka (sun (flower)

Zapraszam do polubienia nas i tutaj (makeup FACEBOOK

Facet - przedmiot do przytulania

Awatar użytkownika
natalya
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: natalya » 14 cze 2008, 23:38

Antonella pisze:u mnie leje, zimno się zrobiło, w kożuchu w chałupie siedzę
to tak jak u mnie :-?

leje i leje caly czas :evil:
szlag mnie chce trafic :evil:
18.07.07 dr Cieslik- calkowita korekcja nosa
12.08.08 dr Cieslik- powiekszenie ust

Awatar użytkownika
Antonelka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Antonelka » 14 cze 2008, 23:47

natalya pisze:leje i leje caly czas
szlag mnie chce trafic
mnie też :evil:
przez tą cholerną pogodę codziennie zasypiam i dziecko na ostatnią chwilę do szkoły dowożę :-?
a i codziennie popołudniu na kanapie drzemkuję, jak małe dziecko :shock: :-? (druga sprawa, że wesele też odsypiam 8-) )
...temperatura drastycznie spadła z 30 kilku na 15 :evil: a już tak fajnie było...cieplutko...i słonecznie...
pozdrawiam, Antonelka (sun (flower)

Zapraszam do polubienia nas i tutaj (makeup FACEBOOK

Facet - przedmiot do przytulania

Awatar użytkownika
anne21
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: anne21 » 15 cze 2008, 00:01

u mnie tylko 3 dni bylo cieplo.23°,o 30 to moge sobie pomarzyc...non stop 15-18°..ach..jutro znow do pracy.a w sobote do polski :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Awatar użytkownika
shandapanda
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: shandapanda » 15 cze 2008, 01:24

a ja moze wtrace sie troszke nie na temat- przyjechala do mnie dwojka kolegow,ktorzy juz w Polsce prosili mnie o pomoc w znalezieniu pracy-oczywiscie zgodzilismy sie z moim Tz-w koncu trzeba sobie pomagac...i to byl najwiekszy blad :evil: Znalezli obydwoje pracy(nalatalismy sie z nimi za wszystkie czasy) ale zeby uslyszec jakies slowa wdziecznosci? pff....nie mowie,ze maja mi uklony robic i nie wiem co,chodzi o zwykla kulture- ciagle tylko narzekaja,ze praca za ciezka,ze 'znowu za chate trzeba zaplacic' itd czuje sie tak jakbym to ja byla temu winna,ciagle jakies marudzenie i pretensje.... mam juz tego dosyc,od roku mieszkam sama z moim TZ i nie wiem po co wzielismy sobie dodatkowy klopot na glowe... nie warto pomagac, bo dasz palec a beda chcieli reke-i jeszcze ci robia wyrzuty... zgroza :evil:
21.01.2009' -350cc Eurosilicone HP
15.10.2010'- nie ma juz Gucia =(

Maj 2010- 'Powrot do natury'-grupa wsparcia :D czyli zapuszczamy wloski ;)

Awatar użytkownika
Poli
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Poli » 15 cze 2008, 11:43

shandapanda pisze:. mam juz tego dosyc,od roku mieszkam sama z moim TZ i nie wiem po co wzielismy sobie dodatkowy klopot na glowe... nie warto pomagac, bo dasz palec a beda chcieli reke-i jeszcze ci robia wyrzuty... zgroza :evil:
Zawsze mozna powiedziec, ze jak sie nie podoba to moga wracac do Polski ;-) .
Antonella pisze:...temperatura drastycznie spadła z 30 kilku na 15 :evil: a już tak fajnie było...cieplutko...i słonecznie...
U mnie to samo od poniedzialku i nie wiadomo, kiedy sie skonczy :-? . A bylo takie piekne lato...

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”