Naszą misją jest poszerzanie wiedzy u pacjenta chirurgii plastycznej, medycyny estetycznej oraz dziedzin pokrewnych, na temat możliwości i ograniczeń tych dziedzin medycyny, oraz uświadamianie im tak korzyści jak i zagrożeń wynikających z podejmowanych decyzji.
Wiadomo ze nie chodzilo mi o porownanie baka do nagosci ale o poziom wyluzowania niektorych. Ja sobie nie zycze zeby ktos kolo mnie paradowal nago i uwazam ze nawet jezeli juz to robia(w miejscach chocby wyznaczonych plazach etc swoj dom) to moga to robic wszyscy a nie tyllko osoby piekne a brzydkie czy inne nie bo ich nagosc NIE JEST "Piekna".
Co do seksu jestem osoba wyluzowana ktora normalnie o tym rozmawia, ale pewne rzeczy nie przystoja i dobrym przykladem jest ostatnio naglosniony seks analny matki ktora robi to w trakcie karmienia dziecka.. dla mnie to brak prywatnosci i szacinku do swojego dziecka to egoistyczna postawa tej kobiety ktora jeszcze sie tym chwali...
Pietrasinska tez sie zestarzeje wiecznie mloda nie bedzie czy wowczas jej nagosc bedzie wg Ciebie uznawana czy nie??Bo teraz moze pokazywac cialo Bo jest mloda
Wrocław biust 10lat po operacji biustu
2016 CKN Dr Wysocki w planach poprawka nosa
Planowana wymiana implantow Styczeń 2024' szukam lekarza
Ps z dwa lata temu kolo mnie w parku mlody chlopak (czytaj... niby "piekna nagosc") wzial te dopalacze i nago po parku biegal. Dzieci i wszyscy mogli podziwiac ten broniony cud natury zanim policja go aresztowala.
Rozumiem ze to jest ok bo byl mlody i przystojny gorzej jakby to stary dziadek biegal wtedy to bylby skandal!!!!
Alicja ale nie mowimy o rzeczach typu alkohol, narkotyki itd bo wiesz to zmienia zachowanie ludzi i nie jest to apetyczne w zadnym wieku. Manerce chodzilo o normalna sytuacje gdy człowiek nie jest pod wplywem niczego
Alicjachrupek jak najbardziej popieram . Sorry, ale człowiek powinien wiedzieć co wypada pokazac publicznie, a co jest prywatne. Juz nie bede pisała co mysle o takich osobach, bo nie ma sensu
There are many serious reasons NOT to have plastic surgery. Remember plastic surgery may change your life but it also can end it. Think twice or thrice before having it done!