Julia Dybowska i inne z instagrama II

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
alicjachrupek
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: Julia Dybowska i inne z instagrama II

Post autor: alicjachrupek » 10 lip 2017, 15:44

Roznica taka ze polowa u nas sponsoretek to sie modelkami okrzyknela.....

karmelek
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: karmelek » 10 lip 2017, 15:51

Na pewno lepiej mnie wychowano niż Ciebie,bo ja bezpodstawnie innym zawiści nie zarzucam a Ty tak.Ten film dawno temu w kinie oglądałam i nie wiem jak możesz porównywać tę historię do osoby Dybowskiej,pusty śmiech mnie bierze...i nie wiem co w tym dobrego,że jest teraz pełno takich jak ona,raczej powinno się nad tym ubolewać a nie przyklaskiwać im...poza tym,jeśli ktoś upublicznia swoje życie tak jak ona,to niech się nie dziwi,że jest oceniana tak a nie inaczej...i zapewniam Cię że ona nie jest żadną skrzywdzoną niewinnoscią za jaką ją uważasz,tylko idzie po trupach do celu i niczyje uczucia jej nie obchodzą,więc z jej też nikt nie będzie się liczył...
A Ty widać,że nie masz argumentów,skoro jedyne na co Cię stać,to zarzucanie mi zazdrości,zabawne doprawdy...to się nazywa projekcja,moja droga...

Awatar użytkownika
ulla10
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ulla10 » 10 lip 2017, 16:23

Jak przekupka :))) mundra najmundrzejsza :))
Zabawne jest to twoje zacietrzewienie :)))
Tyle emocji, jadu, matko swinto.
Ależ musiałam trafić w czuły punkt :)) Skoro z morza argumentów ten jeden wrył ci sie w pamięć.
Zanim zaczniesz używać pojęć których znaczenia nie znasz, polecam lekturę, choćby i Wikipedii ;))
24.02.2017. Dr Mariusz Wysocki- CKN

Awatar użytkownika
alicjachrupek
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: alicjachrupek » 10 lip 2017, 16:32

A co myslicie o panach co korzysyaja z tych pan? Panowie co placa za seks. Wybralybyscie takiego "ogiera"?

karmelek
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: karmelek » 10 lip 2017, 16:36

Jeśli dla Ciebie źródłem wiedzy jest wikipedia,to gratuluję i rzeczywiście nie ma sensu dyskusja z Tobą,bo nie ma o czym.A swoje żałosne porównania zachowaj dla siebie,bo ja Ciebie nie obrażam,chociaż chamstwo i prostactwo z każdej Twojej wypowiedzi wręcz bije po oczach,na takim poziomie to ze swoimi znajomymi rozmawiaj a nie ze mną,bo ja tego sobie nie życzę.Pozdrawiam

Awatar użytkownika
turek.mg
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: turek.mg » 10 lip 2017, 17:00

tutaj bardziej chodzi nie o to jak odbieramy daną osobę i jej styl życia, ale jak podchodzimy do sprawy jak komentujemy jeśli już musimy ( ja takiej potrzeby nie mam) można to napisać używając bardziej przystępnej polszczyzny, typu pani do towarzystwa ,czy nawet prostytutka, ale jak czytam taki slang niskich lotów typu k.rwa czy szmata to i mnie się niedobrze robi od samego słownictwa osoby używającej danych zwrotów,
mi takie słowa przez usta i palce na klawiaturze nie przechodzą

i przypominam o regulaminie forum w którym jest wyraźnie napisane o zakazie używania wulgaryzmów, obrażania etc
powściągliwość wskazana moje drogie Panie (wait więc na przyszłość proszę o przemyślany dobór słownictwa

mikamika
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: mikamika » 10 lip 2017, 17:26

Masakra dziewczyny, nie szkoda Wam czasu? Niech mądrzejsza ustąpi! A ja Wam powiem, że Kuba pasował do Juli, ładnie razem wyglądali i szkoda, że nic z tego nie wyszło.
There are many serious reasons NOT to have plastic surgery. Remember plastic surgery may change your life but it also can end it. Think twice or thrice before having it done!

Awatar użytkownika
ulla10
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ulla10 » 10 lip 2017, 17:39

Ja nawet nie wiem jaki Kuba :))

Turek przepraszam za wulgaryzmy ale to bardziej był cytat z mojej strony niż próba obrażenia kogokolwiek.
Mimo wszystko sory.
24.02.2017. Dr Mariusz Wysocki- CKN

bellisanka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: bellisanka » 10 lip 2017, 17:47

KUBA Nijaki .trzeba przyznać orginalne nazwisko😉
Wrocław biust 10lat po operacji biustu
2016 CKN Dr Wysocki w planach poprawka nosa
Planowana wymiana implantow Styczeń 2024' szukam lekarza

bellisanka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: bellisanka » 10 lip 2017, 17:53

alicjachrupek pisze:
10 lip 2017, 16:32
A co myslicie o panach co korzysyaja z tych pan? Panowie co placa za seks. Wybralybyscie takiego "ogiera"?
Zdecydowanie Nie wiadomo ze taki Pan bedzie nadal szukal kolejnej kobiety do towarzystwa mocniejszych wrażeń .mozna powiedziec ze dla takiego meszczyzny- kobiety to takie zabawki znudzi sie nią i ja odstawi wymieni na lepszy model
Wrocław biust 10lat po operacji biustu
2016 CKN Dr Wysocki w planach poprawka nosa
Planowana wymiana implantow Styczeń 2024' szukam lekarza

Zablokowany

Wróć do „Celebrities”