Nie rozumiem,bo widać tym się różnimy,że mnie jachty itp nie imponują.I nie wygłaszam frazesów,tylko swoje prawdziwe przekonania,którymi się kieruję w życiu na codzień.To,że dla niektórych patologia jest normą,nie oznacza,że jest nią dla mnie.A zazdrościć mogę naturalnym pięknościom,że nie muszą się operować ani robić zabiegów.Napisałam,że młodo wyglądałam do 30tki,a nie,że wyglądam teraz-po ciąży i przy małym dziecku niestety nie jest tak różowo...Julia była piękną dziewczyną a zrobiła z siebie,co zrobiła-miała do tego prawo...ale propagując taki a nie inny styl życia robi wiele złego,więc dobrze że nie każdy temu przyklaskuje i ja również wyraziłam swoje zdanie,bo aż mnie ciarki przeszły jak ją zobaczyłam z tym Robertem.Pasuje do niego jak kwiatek do kożucha,a z młodszym
stanowili by po prostu piękną parę zakochanych ludzi.
Każdy sam wie,co ma w sercu i sumieniu i zgodnie z tym postępuje,dla mnie takie coś jest nie do przyjęcia i koniec.I chyba bym umarła,gdyby moje dziecko żyło w ten sposób...oby żadna młoda dziewczyna nie wstąpiła na taką drogę pod wpływem profilu Julii i zachwytu nad jej "pięknym" życiem...bo jeszcze kilka lat temu był to powód do wstydu,a dziś jest to powód do lansowania się
Karika,ok,ale mnie chodziło konkretnie o Roberta i jego wygląd a także różnicę wieku między nimi-30 lat to nie 15.Wiem że są przystojni i zadbani mężczyźni ok.50-tki,ale on do nich nie należy...co innego np.ten pan
https://www.instagram.com/gianlucavacchi/