Naszą misją jest poszerzanie wiedzy u pacjenta chirurgii plastycznej, medycyny estetycznej oraz dziedzin pokrewnych, na temat możliwości i ograniczeń tych dziedzin medycyny, oraz uświadamianie im tak korzyści jak i zagrożeń wynikających z podejmowanych decyzji.
No to cozby to innego mialo byc jak nie milosc
Ps na str fans jest filmik ich nowy yyyy no nie moj typ ale milosc bije po oczach
Ladnie julia tam wyglada.
Mnie ciekawi czy jej twarz na zywo tak samo wyglada jak na zdjeciach jak pupa niemowlaka Swoja droga Tvn nie ma szczescia do promowania ludzi Julia, Piotr Kaszubski ,ciekawe kogo jeszcze tvn wypromuje
Wrocław biust 10lat po operacji biustu
2016 CKN Dr Wysocki w planach poprawka nosa
Planowana wymiana implantow Styczeń 2024' szukam lekarza
Jej buzia wyglada lepiej na żywo niż na zdjęciach, w ogóle na żywo cała jest lepsza :D. Na zdjęciach czasami wyglada staro i za chudo. Na żywo świeżo i młodzieńczo :) Przynajmniej wg mnie .
21.11.2016r. -> dr Broma 425 XH Silimed Natural
19.02.2018r. -> dr Zachara CKN
Tez tak mi sie wydaje. Ogólnie duzo lepiej wyglada jej figura na filmikach które kiedyś wstawiała.
Bardziej apetyczna i taka jędrna jest niz na fotach.
A Ty manerka widziałaś ja live?
Klub Obssesion w trojmiescie .Trojmiasto eska tam masz wszystko opisane o tym procederze.To siec tego gangstera co bylo o nim glosno w tv tylko zmienil nazwe z cocomo na obsession pewnie wymysli teraz znow cos innego.
Wrocław biust 10lat po operacji biustu
2016 CKN Dr Wysocki w planach poprawka nosa
Planowana wymiana implantow Styczeń 2024' szukam lekarza