Julia Dybowska i inne z instagrama II

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
GoniaL
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Re: Julia Dybowska i inne z instagrama II

Post autor: GoniaL » 08 lip 2017, 18:58

chwila bo dyskusja przyjeła dziwny obrót. Nie wydaje mi się żeby słowo prostytutka zmieniło swoje znaczenie. może być poslednia może być luksusowa ale zawsze wiadomo czym ta pani się para. I nawet sponsor milioner tudzież mega foty na insta nie zrobią z niej damy która złapała pana Boga za nogi. Propagowanie takiego stylu życia to zwykła obłuda. Weźmy pod uwagę ,że to co nam dorosłym wisi i powiewa na nastolatkach wywiera zupełnie inne wrażenie. W życiu trzeba mieć zasady i to nie jest równoznaczne z kamieniowaniem takich panienek. Jednak afirmacja takiego stylu życia to już gruba przesada.

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 08 lip 2017, 19:11

A ja w znacznym stopniu oceniam po wyglądzie.Tego nie przeskoczysz, wygląd świadczy np o guście . Jeśli podoba mi się czyjś strój to wiem, że mamy podobny gust i to się przekłada często na muzykę, filmy. ..Przecież po migawce w dzienniku , po wyglądzie można powiedzieć jaka grupa którą opcje polityczną reprezentuje. Na ulicy widzę, która dziewczyna poszłaby na koncert rockowy, a która wybierz poezje spiewana...
Powiedzenie, o kim, że zachowuje się jak szmata już dyskredytuje osobę oceniającą..... Szmata to może być babka, która świadomie uwodzi i podrywa ojca dzieci. Czy ta Julka robi komuś krzywdę?? Ja uważam, że jest jedna zasada, "Tak żyj żeby nikt nie płakal przez Ciebie" ( cyt. z filmu Dom)."
Na tą Julkę patrzę jak na dziwadło ale fajne dziwadło. Facet jak facet, pewnie ładnie pachnie czego o większości panów nie można powiedzieć :-).
Niech sobie zyją w zdrowiu...
zadowolona

Awatar użytkownika
ulla10
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ulla10 » 08 lip 2017, 19:18

Karmelek, Rozumiem ze siedziałas u Julii pod kołdra i wiesz wszystko co i jak? Znasz rownież jej myśli i uczucia bądź ich brak do tego pana?
Przecież oceniasz tylko na podstawie plotek :))

Babinka ;)
24.02.2017. Dr Mariusz Wysocki- CKN

karmelek
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: karmelek » 08 lip 2017, 19:34

Mylisz się moja droga,bo mieszkam w Trójmieście i jest tu mnóstwo osób z Elbląga...a wszystko co miałam na myśli idealnie podsumowała moderatorka-nie róbmy z k...stwa fajnego stylu życia,ten "zawód"zawsze był,jest i będzie ale nie udawajmy,że to jest norma

Awatar użytkownika
oliwka2012
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: oliwka2012 » 08 lip 2017, 20:54

ulla10 pisze:
08 lip 2017, 17:00
Bellisanka, powiedz swojej babci lub prababci, o ile jeszcze żyje, ze masz silikon w cyckach i nos zrobiony.
Myślisz ze wg nich takie wartości powinna prezentować matka? Takie swoim córkom przekazywać?
Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia, perspektywy, mentalności, miejsca urodzenia i wielu innych.
Twoja jest taka a ktoś inny powie co to za matka pooperowana i sztuczna.
Każdy kij ma dwa końce i doprawdy nie dowierzam ze tak łatwo sie wymierza ostrze krytyki w kogoś innego tylko dlatego ze wybrał inna niz nasza drogę życia. A u siebie sie niczego nie dostrzega.
(clapping (yes)

bellisanka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: bellisanka » 08 lip 2017, 21:09

Czas pokaze ktora ze stron miala racje odnosnie Julii I jej partnera obecnego czy to milosc zauroczenie do tego starszego meszczyzny czy uwielbienie do pieniazkow
Wrocław biust 10lat po operacji biustu
2016 CKN Dr Wysocki w planach poprawka nosa
Planowana wymiana implantow Styczeń 2024' szukam lekarza

Awatar użytkownika
manerka5
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: manerka5 » 08 lip 2017, 21:31

Różnica tkwi w tym, ze my nie oceniamy. Wiec to żadna racja ... co czas pokaże, to pokaże, ale... kogo to tak właściwie obchodzi ?:)
21.11.2016r. -> dr Broma 425 XH Silimed Natural
19.02.2018r. -> dr Zachara CKN

bellisanka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: bellisanka » 08 lip 2017, 21:39

Moderatorka dobrze podsumowala Ta dyskusje
Wrocław biust 10lat po operacji biustu
2016 CKN Dr Wysocki w planach poprawka nosa
Planowana wymiana implantow Styczeń 2024' szukam lekarza

Awatar użytkownika
alicjachrupek
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: alicjachrupek » 09 lip 2017, 00:21

Coby nie powiedziec to nic nie przebije tego zdjecia pod prysznicem.
Super pamiatka, ktora na zawsze pozostanie w sieci.

A ostatnie zdjecie, te przy samolocie ktore dala zaslaniajac reka jego twarz to jest mistrzostwo. Juz wiekszego dowodu milosci nie mozna bylo dac .... (heart (heart ale moze ja sie nie znam na prawdziwej milosci (giggle

Awatar użytkownika
Natalia411
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Natalia411 » 09 lip 2017, 00:32

Nie no zakochana nie jest ;)
Piersi: Anatomki - silimed natural 475 xh

Zablokowany

Wróć do „Celebrities”