Julia Dybowska i inne z instagrama II

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
turek.mg
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Re: Julia Dybowska i inne z instagrama II

Post autor: turek.mg » 08 lip 2017, 14:04

nie lubię się wypowiadać w takich wątkach, bo jest w nich tyle negatywnych emocji że aż szok, co Wam ten facet zrobił czy ta laska że tak ich krytykujecie? facet jak facet, do odrażającego mu daleko, laska jak laska wiele takich - nic mi do ich stylu bycia, cokolwiek odmiennego od mojego ( z jednym facetem od ponad 20 lat )
ale każdy żyje według własnych zasad i ma do tego prawo, a Wy tu swoje zdanie wylewacie jak wiadro pomyj

ps na tym młodszym zdjęciu to już miał swoje 90 + jak nie więcej , chodzi mi o fotki tegoż Pana z 80 max

ps 2 oby Wasi mężowie zawsze byli piękni i młodzi w kwiecie wieku - z włosami bez siwizny, bez brzucha i etc

Awatar użytkownika
alicjachrupek
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: alicjachrupek » 08 lip 2017, 14:13

Eh takie to czasy nastaly ze nic powiedziec co sie mysli nie mozna....
Skoro julua sie udzielala i opowiadala o sobie a my jako kobiety patrzymy strony typu zebrrka, papailot etc to wiadomo ze kazdy ocenial jej urode stul zycia. Najlepiej to nic nie czytac nic nie ogladac i nie mowic coby nikogo nie urazic nawet jak sie powie prawde czyli oceni styl zycia zdjecia i jej normalne zycie etc
zle napisac ale tak zyc to nie jest zle. Najgirsze to napisac prawde.

Awatar użytkownika
Natalia411
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Natalia411 » 08 lip 2017, 14:27

Popieram turek mi to co ona robi kompletnie nie przeszkadza to jej zycie jak jej takie pasuje a co do faceta kazdy ma jakis tam swoj gust jedne lubia grubych drugie chudych inne blondynow a jeszcze inne wykolczykowanych wszystko kwestia gustu.
Piersi: Anatomki - silimed natural 475 xh

karmelek
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: karmelek » 08 lip 2017, 14:35

W takim razie musiał się jej gust zmienić o 180 stopni,skoro wcześniej była z Nijakim i Szrederem (giggle
Alicjachrupek,dokładnie (clapping

Awatar użytkownika
alicjachrupek
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: alicjachrupek » 08 lip 2017, 14:51

No gust sie zmienia jak mialam 18 lat to podobali mi sie faceci w tym wieku 18-20 teraz jak mam 32 to tez tak 30-35 (a nie dalej 18) pewnie jak bede miec 50 to beda podobac mi sie 45-50 (giggle wiec pewnie lysina i brzuszek wtedy bedzie do zaakceptowania ale jeszcze 32 lata to jeszcze mi sie nie podoba.

To jak z futrami jak widze kogos z naturalnym futrem mam prawo powiedziec ze tego nie popieram. Wcale to nie znaczy ze rzucam sie na ludzi i sciagam im futra na ulicy, ale mam prawo powiedziec ze nie podoba sie sie noszenie prawdziwych futer. Nie wyzywam tych ludzi od mordercow etc po prostu wyrazam swoje zdanie, a ze komus sie ono nie podoba i moze nazwac mnie hejterem no coz tez ma prawo.

Awatar użytkownika
ulla10
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ulla10 » 08 lip 2017, 15:23

Wiedziałam, że będzie g.wnoburza :)
Najświętsi zawsze najwięcej mają za pazurami, tak wskazuje me życiowe doświadczenie.
Cełe życie z frazesem na ustach, a jak się trafi okazja, to pierwsza skorzystać.
Ja się nauczylam jednego, tyle wiemy o sobie ile nas sprawdzono i nigdy nie mow nigdy bejbe.

Karmelek, moj 43 letni facet(ten sam od 20 ponad lat) też super wygląda, zadbany, wystportowany, ale to rzadkość uważam.
Moje wolne 40 letnie koleżanki, zadbane fajne babki mogą książki pisać o facetach po 40stce.
Nie jest różowo niestety.

Bellisanka, ta fota ktora wstawilas to jakbym siebie widziala sprzed 15 lat, niby mlodsza a gorzej, bo nie ta moda, nie ten styl i wielle innych powodow :)

Ja nie rozumiem też zaciętości, zawziętości, tego krytykanctwa nas Polaków.
Coś innego, nie naszego i opluć, zdeptać, od kurew nawyzywać :)
jakby dziewczyna wam chlopow odbiła, to rozumiem, ale tak... Dajta spokój baby :D
Może to milość prawdziwa, albo chociaż przelotne zauroczenie :) ktoz to wiedziec może.
24.02.2017. Dr Mariusz Wysocki- CKN

karmelek
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: karmelek » 08 lip 2017, 15:28

Tak,ale ona ma 26lat a on 56,to jest bardzo duża różnica wieku.
Ja będę mojego faceta kochać jak będzie stary i łysy,ale wtedy ja też będę starą kobietą i to miałam na myśli...a z perspektywy młodej dziewczyny,którą byłam jeszcze parę lat temu,to nigdy nie podobali mi się faceci dużo starsi,a na pewno nie tacy 50+.I na zaczepki takich nie reagowałam,bo były dla mnie po prostu niesmaczne.Z facetem w wieku mojego ojca,ale wyglądającym gorzej od niego,nie mogłabym nic robić,bo to wstrętne...
A Julia która to robi i zostało to upublicznione,niech się nie dziwi,że jest oceniana tak a nie inaczej.Bo nie dla wszystkich sens życia stanowi epatowanie metkami i obnoszenie się (cudzym)bogactwem zdobytym za wszelką cenę...
Ulla,mylisz się-do świętej mi daleko,ale mam zasady,które wpojono mi w domu i zgodnie z nimi postepuję...za to jak ktoś ma matkę lekkich obyczajów,to oczywiste,co z domu wyniesie

Awatar użytkownika
ulla10
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ulla10 » 08 lip 2017, 15:33

Kochana, ja też nie lubilam nigdy starszych, a moja koleżanka tylko tacy, lysy, biedny, a ona zakochana po uszy.
Ona się wychowywala bez ojca o to chyba tak ją ukształtowalo, że zakochiwala się w dużo starszych.
Czy to że oni nie byli milionerami nie czyni z niej k..wy, ale gdyby byli to już tak?
Pytanie retoryczne ;)

bellisanka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: bellisanka » 08 lip 2017, 15:44

kiedys w koncu bedzie miala rodzine meza jakie ona wartosci przekaze swoim dzieciom(corkom)Nawiazujac do par widzialam ja kiedys na zywo sliczna dziewczyna ale wtedy miala czarne wlosy I bez przerobek mowa o ustach
C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_29eb4f8f13dd3af0769f3413f760773538e45357_300x200.jpg
Wrocław biust 10lat po operacji biustu
2016 CKN Dr Wysocki w planach poprawka nosa
Planowana wymiana implantow Styczeń 2024' szukam lekarza

Awatar użytkownika
ulla10
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ulla10 » 08 lip 2017, 17:00

Bellisanka, powiedz swojej babci lub prababci, o ile jeszcze żyje, ze masz silikon w cyckach i nos zrobiony.
Myślisz ze wg nich takie wartości powinna prezentować matka? Takie swoim córkom przekazywać?
Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia, perspektywy, mentalności, miejsca urodzenia i wielu innych.
Twoja jest taka a ktoś inny powie co to za matka pooperowana i sztuczna.
Każdy kij ma dwa końce i doprawdy nie dowierzam ze tak łatwo sie wymierza ostrze krytyki w kogoś innego tylko dlatego ze wybrał inna niz nasza drogę życia. A u siebie sie niczego nie dostrzega.

Zablokowany

Wróć do „Celebrities”