Moderator: Zespół I
hihihi przez stres zwiazany z chorobami dzieci i ezaminami...ta sie zdolowlam ze tez reraz zrocilam uwage stosowalam metode...savany :) ..tyle razy slowa kocham cie chyba jeszcze nie slyszalam...przestalam byc zazdrosna...zebyscie widzialy te rozmowysavanna pisze:Ja wyjezdzam jutro do Polski i mowie wczoraj zmeczona do swojego faceta (stres w domu,stres w pracy)... "ogolnie to mam centralnie gdzies co bedziecie robic (jest u nas jego brat) ...wisi mi to i powiewa.Mozecie nawet na srodku salonu postawic rzezbe z (nom,tego brazowego,co brzydko pachnie) i tanczyc wokol niej :twisted: :twisted:
Stwierdzil tylko "nie podoba mi sie ,ze Cie to juz nie obchodzi"
"And that's the way our life should be" jak spiewa Jenny Lo.
wlasnie...powazna rozmowa....beata29 pisze:.Tylko jak by chciał ze mną więcej rozmawiać i nie ukrywał różnych rzeczy przedemną ,trochę więcej czułości i tyle to bym dziś nie filmowała .
Pozdrawiam was wszystkich
ale Sam zlotko u ciebie jest to poparte czynem...a u mnie...hm....bez komentarzaSamanthii pisze:aaaaaaaaaaa ,co do slowa "kocham", to ... ...slysze czesto i dobrze mi z tym ! [smilie=yellowcolorz4_pdt_01.gif] (mnie karmi ono chyba...http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... 42LOVE.gif)