chorobliwa zazdrosc

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
savanna
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: savanna » 03 mar 2006, 15:29

Przykro to stwierdzic ale faceci to jednak gorszy gatunek...W koncu Pan Bog stworzyl faceta....bo zaczynal od zera :lol: :lol:
Papieros skraca zycie o 9 minut.Seks wydluza je o 15 minut.Walczmy seksem o nasze zycie!

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 03 mar 2006, 15:30

[smilie=to funny.gif]

Awatar użytkownika
savanna
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: savanna » 03 mar 2006, 15:35

Ja wyjezdzam jutro do Polski i mowie wczoraj zmeczona do swojego faceta (stres w domu,stres w pracy)... "ogolnie to mam centralnie gdzies co bedziecie robic (jest u nas jego brat) ...wisi mi to i powiewa.Mozecie nawet na srodku salonu postawic rzezbe z (nom,tego brazowego,co brzydko pachnie :wink: ) i tanczyc wokol niej :twisted: :twisted:
Stwierdzil tylko " :evil: nie podoba mi sie ,ze Cie to juz nie obchodzi"

"And that's the way our life should be" jak spiewa Jenny Lo. :wink:
Papieros skraca zycie o 9 minut.Seks wydluza je o 15 minut.Walczmy seksem o nasze zycie!

beata29
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: beata29 » 03 mar 2006, 15:45

CZeśc wam dziewczyny!!!!! to ja Beata29
Czytałam i czytałam no właśnie Gosia nie wie niektórych rzeczy bo boję się jej powiedzieć i wiecie dlaczego.A zz mężem nieraz rozmawialiśmy i nie atakowałm tylko chciałam zawsze sie dowiedzieć dlaczego tak się zachowuje i dlaczego nie mówi mi różnych rzeczyi których dowiaduje się od innych jest to przykre że ktoś mi powie jakąłś historyjkę z udziałem mojego męża a ja stoję jak wryta bo o niczym nie wiem i robię dobrą minę do złej gry,Np.to z innej beczki ,jak pisałam pogodził sie z bratem w pażdzierniku od tamtej pory nic o nim nie wiem i nie wiem jakim jest dziś człowiekiem co robi itp.nic rozumiecie a jak d=go pytałam to powiedział że powinno mnie to nie interesować że on mnie nie wypytuje o czym rozmawiam z koleżankami .Ok ale to nie koleżanka tylko jego brat przez którego cierpiałam nie nadarmo pokłócił się z nim też nie gadali a tu zmiana diametralna a ja nie mam ni pytać ?to czegoś nie rozumiem.A co do konta nigdy nie było u nas to moje a to twoje tylko wszystko nasze a tu zmiana fakt ze te konto ma od jakiegoś dłuższego czasu i nie czepiałam sie do niego o to ale teraz poprosu mi to przeszkadza od tej pory jak zaczął się dziwnie zachowywać i jeżeli poproszę go o wydruk nie powinien sie wściekać jeżeli nie ma co do ukrycia tak mi sie wydaje .Ja ostatni przesadziłam z telefonem dostałam sms-a ile jest do zapłaty sama weszłam na kompa i pokazałam mu wyciąg żeby nie myślał że gdzieś wydzwaniałam .Potrafię udowodnić to .Coś słyszałam że mój mąż dowiedział się o forum no właśnie do mnie ma pretensję że wchodzę na historię i go szpieguję a sam wchodzi na nią i nic nie mówi .jA NIE MAM NIC DO UKRYCIA .Dziewczyny nie kłócić się z mojego powodu prosze .Zmienił się i juz a ja chciałam się dowiedziec jak mam sobie z tym poradzic i czy wy tak miałyście i jak sobie poradziłyście z tym bo ja nie mogę.Kocham go i chyba za mocno .Tylko jak by chciał ze mną więcej rozmawiać i nie ukrywał różnych rzeczy przedemną ,trochę więcej czułości i tyle to bym dziś nie filmowała .
Pozdrawiam was wszystkich

Awatar użytkownika
angelika
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: angelika » 03 mar 2006, 15:48

savanna pisze:Ja wyjezdzam jutro do Polski i mowie wczoraj zmeczona do swojego faceta (stres w domu,stres w pracy)... "ogolnie to mam centralnie gdzies co bedziecie robic (jest u nas jego brat) ...wisi mi to i powiewa.Mozecie nawet na srodku salonu postawic rzezbe z (nom,tego brazowego,co brzydko pachnie :wink: ) i tanczyc wokol niej :twisted: :twisted:
Stwierdzil tylko " :evil: nie podoba mi sie ,ze Cie to juz nie obchodzi"

"And that's the way our life should be" jak spiewa Jenny Lo. :wink:
hihihi przez stres zwiazany z chorobami dzieci i ezaminami...ta sie zdolowlam ze tez reraz zrocilam uwage stosowalam metode...savany :) ..tyle razy slowa kocham cie chyba jeszcze nie slyszalam...przestalam byc zazdrosna...zebyscie widzialy te rozmowy :roll:
kocham cie
no i co z tego
jak to co kocham cie
no i co mi po tej milosci
jak to co powinnas sie cieszyc
no ciesze sie no i co
jak to kocham cie
no i co ani mnie to nie nakarmi ani mnie to nie przytuli ani mnie to nie ogrzeje..co mi po takiej milosci...

wredna jestem... :evil: ale co mi tam..w nosie mam faceta co tylko gadac umie...rano zawsze zalaczam sobie poprawiacz nastroju co mi tez mowi ze jestem super i wogole :D
...

no ale dziewczynki....ja was kocham :D
..kurde to juz brzmi jak zamknij lodowke otworz lodowke :D
powiekszenie biustu u dr Kasprzyka 16.12.05, 255 model 410 LX inamed

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /event.png

Awatar użytkownika
angelika
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: angelika » 03 mar 2006, 15:55

beata29 pisze:.Tylko jak by chciał ze mną więcej rozmawiać i nie ukrywał różnych rzeczy przedemną ,trochę więcej czułości i tyle to bym dziś nie filmowała .
Pozdrawiam was wszystkich
wlasnie...powazna rozmowa....
nic wiecej..viki ma racje i gracja..nic tylko powazna rozmowa was ratuje..szczerze woz albo przewoz...

jak nie chce to jak oliwka mowi..kopas w dupas...bo sie zameczysz...

to i tak jestes w lepszej sytuacji niz ja..ja jak chcialam gadac to gadal a jakze...ze kocha ze wymyslam....

a potem to zdanie jak dzis slysze "przeciez od dawna czulas ze cos byl nie tak"...
dlatego wole najgorsza prawde od poczatku...
i wlasnie jak szpaczek pisze...dziwne ze skoro jak nic nie ma do ukrycia to o tym nie mowi...albo mowi innym...a z drugiej strony jesli to nawet nic takiego...to tym bardziej nie widze problemu by o tym powiedziec...
albo choc slowo..musze cos przemyslec..daj mi czas..cokolwiek...beata nie napada a on nie warczy...
pogadajcie szczerze..ale kolko sie zamyka jak on nie chce..

w koncu jest jesgo zona...

beata29
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: beata29 » 03 mar 2006, 15:57

Ijeszcze coś .Zawsze mówił że pracy nie przynosi do domu ok może się zmienił przez pracę może koledzy na niego tak wpływają ale osiem miesięcy temu potrafił mi o wszystki mówić nawet co robił w pracy opowiadał mi kawały było wesoło a teraz tego nie ma .sama sobie tego nie wkręciłam o mi w tym pomógł ale teraz tego nie rozumie jak by tak nie postępował było by ok.Jak z nim rozmawiam i mówię co mnie gryzie to zrobi tak że to ja czuję się winna .Jak o coś zapytam to nie powinno mnie to interesować i po co mi to wiedzieć .Zawsze byliśmy my a teraz jest on i ja .Ja mam robic sobie a on sobie . Zawsze dowiaduje się na końcu wszystkiego albo wcale .Napewno ma mnie dosyć ale dlaczego nie chce tego zmienić i mówi że jest mu tak dobrze jak jest teraz i jego zdaniem jest wszystko wporządku i nic się nie dzieję wie że się zmienił ale mu jest z tym dobrze.NIE rozumiem tego.

Beata29

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 03 mar 2006, 15:59

aaaaaaaaaaa ,co do slowa "kocham", to ... ...slysze czesto i dobrze mi z tym ! [smilie=yellowcolorz4_pdt_01.gif] (mnie karmi ono chyba...http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... 42LOVE.gif)

Awatar użytkownika
angelika
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: angelika » 03 mar 2006, 16:02

Samanthii pisze:aaaaaaaaaaa ,co do slowa "kocham", to ... ...slysze czesto i dobrze mi z tym ! [smilie=yellowcolorz4_pdt_01.gif] (mnie karmi ono chyba...http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... 42LOVE.gif)
ale Sam zlotko u ciebie jest to poparte czynem...a u mnie...hm....bez komentarza

beata29
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: beata29 » 03 mar 2006, 16:02

Staram się już nie wypytywać jego o nico i co potem sie z tym męczę .Ale sie staram naprawdę.Niby on chce ze mna gadać jak ja mu chodze za dupa to pogada a co jak nic z tego nie wychodzi potem jest tak samo.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”