chorobliwa zazdrosc

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
angelika
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: angelika » 03 mar 2006, 10:42

olivia32 pisze:Widze że masz problem.Wiem bo czytam a Ty się tylko tłumaczysz
to do mnie???
powiekszenie biustu u dr Kasprzyka 16.12.05, 255 model 410 LX inamed

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /event.png

Awatar użytkownika
sylwik
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: sylwik » 03 mar 2006, 10:45

angelika pisze:
gosiaczek pisze:Do Olivii 32 indexxxx , niewiesz nic o tej sytuacji więc wyluzuj i uważaj co sugerujesz.

jak to monisiapp mowi hamuj z bajera :D

ey bez obrazania dziewczynki... :roll: moze i olivka nie wie ale odpowiedziala na rade i tyle
ale fakt i sugestia olivki tez nie na temat...
spokoj mi tu :wink:

bo moderatorki zamkna temat :!:

...ja kiedys na wczasach slyszalam, jak starszy gość mówił do swojej młodej dziewczyny:
"Te, mała, kontroluj bajere!" ...
470/520 McGhan 410 anatomy 6.03.2006 Dr. TK
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

Awatar użytkownika
olivia32
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: olivia32 » 03 mar 2006, 10:50

Szpaczek masz rację ,przeżyłaś to wiesz.Bella nikogo nie oskarżamy próbujemy naprowdzić dziewczyne na dobrą droge,pomożesz?Co do konta moja zasada odwieczna facet pracuje na rodzine i dom a ja na własny tyłeczek za przeproszeniem.Karty i wyciągi jego są w mojej kieszeni a moje też w mojej.Trzymaj się Betii

Awatar użytkownika
gosiaczek
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: gosiaczek » 03 mar 2006, 10:54

Olivia 32 to nie sugeruj więcej czegoś takiego ok??
To nie ja mam problem i się nie tłumaczę , problem ma Beata a ja Wam starałam się przedstawić mój punkt widzenia, a nie się tłumaczyć bo nie mam z czego.

Awatar użytkownika
angelika
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: angelika » 03 mar 2006, 10:57

olivia32 pisze:Szpaczek masz rację ,przeżyłaś to wiesz.Bella nikogo nie oskarżamy próbujemy naprowdzić dziewczyne na dobrą droge,pomożesz?Co do konta moja zasada odwieczna facet pracuje na rodzine i dom a ja na własny tyłeczek za przeproszeniem.Karty i wyciągi jego są w mojej kieszeni a moje też w mojej.Trzymaj się Betii
troche materialistyczne ale fajne podejscie :D
powiekszenie biustu u dr Kasprzyka 16.12.05, 255 model 410 LX inamed

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /event.png

Awatar użytkownika
olivia32
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: olivia32 » 03 mar 2006, 11:04

Gosiaczek myśle że Beata sama zna swój problem a Ty niczego niemusisz nam tłumamaczyć wątpie żeby kogoś interesował Twój punkt widzenia(zachowujesz się jak jej adwokatktóry ma na uwadze przegranie sprawy).

Awatar użytkownika
Lady_80
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Lady_80 » 03 mar 2006, 11:42

dziewczyny spokojnie, każdy ma prawo do swojej opinii!!

Nie ma co się denerwowac, trzeba coś wymyslec :P

ja obstaje przy wizycie u psychologa... skoro sami nie potrafią ze sobą rozmawiać musi im ktoś pomóc! Muszą wyjaśnić sobie od początku do końca całą sprawę,

Jeśli nie możecie się zdobyć na taką pomoc proponuje napisać wszystko co czujecie i spojrzeć na to za kilka dni :) Może przekazac sobie na wzajem....
powiêkszenie piersi - dr Dobrska(Vita-Glob)

[url=http://www.TickerFactory.com/]
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... weight.png

Awatar użytkownika
Joasiajo
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: Joasiajo » 03 mar 2006, 12:23

hej dziewczyny

zwróćmy uwagę na to, ze od jakiegos czasu nie ma tu z nami samej zainteresowanej....Beaty....
A Gosiaczek napisala, iz maz Beaty przeczytał cały ten watek...
wiec on przeczytał...przemyślał...i moze sami poradzili sobie z tym problemem???
Oby...czego jej z calego serca życzę...

Awatar użytkownika
gosiaczek
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: gosiaczek » 03 mar 2006, 13:15

Rozmawiałam dziś z Beatą i Jej mąż nic Jej nie powiedział że czytał, to ja dowiedziałam się że czytał od mojego męża.Beata napewno pojawi się dzisiaj jak wróci z pracy.

Awatar użytkownika
savanna
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: savanna » 03 mar 2006, 13:16

angelika pisze:
olivia32 pisze:Szpaczek masz rację ,przeżyłaś to wiesz.Bella nikogo nie oskarżamy próbujemy naprowdzić dziewczyne na dobrą droge,pomożesz?Co do konta moja zasada odwieczna facet pracuje na rodzine i dom a ja na własny tyłeczek za przeproszeniem.Karty i wyciągi jego są w mojej kieszeni a moje też w mojej.Trzymaj się Betii
troche materialistyczne ale fajne podejscie :D
A ja uwazam identycznie :twisted: Kobieta musi zabezpieczac sobie cale zycie strone materialna bo pozniej sa "zbrodnie w rodzinie" ,mieszkanie w jednym domu (bo nie ma wyjscia) sprowadzanie kochankow...Odkad pamietam tak mialam -musze nagromadzic tyle floty,zeby w razie w,powiedziec ciao bambino,kupuje chate a Ty spadaj na bambus....A faceci sa okrutni dla kobiet wiec ja sie nie chce sparzyc...Poza tym i tak kobiety zarabiaja na tych samych stanowiskach mniej wiec droga jest wydluzona :evil:
Papieros skraca zycie o 9 minut.Seks wydluza je o 15 minut.Walczmy seksem o nasze zycie!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”