Naszą misją jest poszerzanie wiedzy u pacjenta chirurgii plastycznej, medycyny estetycznej oraz dziedzin pokrewnych, na temat możliwości i ograniczeń tych dziedzin medycyny, oraz uświadamianie im tak korzyści jak i zagrożeń wynikających z podejmowanych decyzji.
No ale mozna by bez przytykow a akurat stwierdzenie babiny bylo nie na miejscu to.samo bellisanki nie uwazam ze mam problemy emocjonalne bo lubie sztuczny wygląd i duze cycki
Ma prawo do swojego zdania.Ale ani to,że "trzeba mieć umiar"ani tym bardziej,że kogoś to "razi" to nie są żadne argumenty ani powody do narzucania tego zdania innym,którzy myślą inaczej i mają inny gust
Natalia411 pisze:Tez tak uważam jest bardzo seksowna a biust ma piekny jest wysoko, okragly ja bym taki chciala mieć usta tez ma piekne generalnie ma fajna urodę taka wyrazista
Ja napisalam to a wyzej rainbow o wyrzucaniu z lozka i ponizej babina ten tekst o ambicji panienki... takze sory ja to odebrałam personalnie
Kolejny raz klania sie czytanie ze zrozumieniem dziewczyny. Troche za bardzo bierzecie pewne wpisy personalnie i niepotrzebnie potem do kogos "pijecie".
Z przyczyn technicznich babina mogla napisac post tylko nizej i wypadl pod Twoim, nie odwrotnie.