Kim Kardashian

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
anettaka
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Re: pośladki!!!

Post autor: anettaka » 30 mar 2017, 19:36

tak jeśli się ogląda programy z nimi, to można zauważyć jak te rozmiary się u nich zmieniają zależnie od wchłaniania
a później bach i znowu rozmiary w górę a odessane w brzuchu do granic możliwości

jednak one mają najlepszych w stanach lekarzy - to są m, in Ci dwaj sympatyczni lekarze z programu ,, plastyczna fuszerka,, nie dość , że tacy w stylu ,, jestem Twoim kumplem ,, to do tego the best of specjaliści
szczęśliwa:)
11.03.2013 powiększanie piersi - dr Daniel Furmanek, implanty 425Ml mentor okrągłe( wyjściówka była DD/E)
22.04.2015 powiększanie ust

Awatar użytkownika
Natalia411
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Natalia411 » 30 mar 2017, 19:47

Ja akurat lubie typ urody Kim Kardashian jej siostr i matki tyle ze z tylkiem zdarza im sie przegiac za to cycki maja takie plackowate (giggle
Piersi: Anatomki - silimed natural 475 xh

Awatar użytkownika
anettaka
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: anettaka » 30 mar 2017, 19:56

mają piękną matkę to trzeba przyznać, chciałabym móc tak wyglądać w jej wieku i być wciąż na takim luzie
energetyczną kobietą
11.03.2013 powiększanie piersi - dr Daniel Furmanek, implanty 425Ml mentor okrągłe( wyjściówka była DD/E)

Awatar użytkownika
alicjachrupek
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: alicjachrupek » 30 mar 2017, 20:43

Kim robi czesto u jednego chirurga zapomnialam jak sie nazywa pamietam ze na O ma tutaj na forum swoj watek. Czesto wlasnie fotki z gabinetu daje a ostatnio nawet pepek po ciazy poprawiala. On wlasnie robi super posladki na jego str mozna obejrzec

Awatar użytkownika
marryme
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: Kim Kardashian

Post autor: marryme » 30 mar 2017, 21:22

Dr Ourian
Life is a journey,not a destination.

Awatar użytkownika
Natalia411
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Natalia411 » 30 mar 2017, 22:08

Ja uwazam ze wszystkie siostry i ich matka sa pieknymi kobietami choc ja najbardziej gustuje w Kim pewnie ilu fanow tylu hejterow ale dla mnie sa piekne zawsze bylam fanka jej urody, trzeba tez przyznac ze maja mega makijazystow zawsze sa slicznie umalowane... moze dla mnie Kim ma taki plackowaty biust i generalnie nie jest on w moim guscie pupa tez troche przerysowana ale nadal uwazam ze jest sliczna (heart Ja lubie figure klepsydry generalnie przodem zle nie wyglada ten tyl taki troche jak doczepiony..

Awatar użytkownika
alicjachrupek
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: alicjachrupek » 31 mar 2017, 11:45

Mi sie wydaje, ze kim troche lepiej na zdjeciach wyglada niz w tym programie, tam czasami jest taka spuchnieta.
Coraz mniej ma tez swoich nasladowcow ostatnio czytalam ze ogladalnosc strasznie spada, teraz wynosi 1,41 miliona, dla porownania rolnik szuka zony ogladalo ponad 4 miliony ludzi w duzo mniejszej Polsce. Program jest naprawde denny o niczym i bezsensowne dialogi, na sile wyglupy, czy przesadnie robienie afera z jakiejs tam nawet pierdoly, ale dobry byl usypiacz dla mnie po operacji biustu, taki gniot ze zawsze po 10 minutach spalam chocby nie wiem jak mnie plecy bolaly. (giggle
Kim juz ma sporo swoich sobowtorow a czesto podoba nam sie to co jest inne co nie da sie podrobic, a ja z powodzeniem da sie podrobic, uwazam ze tutaj nawet pietrasinska jest bardzo podobna https://www.instagram.com/p/BPvLvgcAB0x ... nska&hl=en" onclick="window.open(this.href);return false;

Z tylkiem tez przesadzila

Dwoja sie i troja co tu jeszcze zrobic zeby o niej gadac byla operacja pepka, ten okropny kolczyk w wardze a ostatnio pare dni temu nawet byla rocznica sekstasmy (dull ... teraz niby juz i 3 dziecko chce miec
Sadze ze era kim zaczyna pomalu sie konczyc, chyba ze cos nowego wymysla, no ale co?

moze to bedzie kolejny super nieznany zabieg, dla nas lepiej ze tak testuje na sobie

Awatar użytkownika
Natalia411
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Natalia411 » 31 mar 2017, 17:28

Pietrasinska jest srednio podobna mam koleżankę bardziej podobną do Kim niz Pietrasinska (rire Nasze gwiazdki to do niej raczej sa srednio podobne figura nawet nie ta nawet jesli Kim jest zrobiona choc ja bym powiedziala za mocno podrasowana bo figure zawsze miala taką kobieca (rire (thinking A nasze raczej ida w strone Julii "szkieletu" Dybowskiej.. (giggle

Kim na tym programie zarabia pieniadze nawet jesli spada oglądalność to jesli tv nie chce go sciagnac to czemu rezygnowac z tak latwych pieniedzy?

Awatar użytkownika
anettaka
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: anettaka » 31 mar 2017, 18:12

u nas w PL faktycznie stylówa na szkieletora jest na fali, a Kim idzie fakt ostrzykiwana ale idzie w kierunku tym co kocha męski świat i zenski tez

Awatar użytkownika
Natalia411
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Natalia411 » 31 mar 2017, 18:57

Ja kocham (heart ale to wiesz u nas moda jeszcze na szkielety i jak ktos ma dziecko i z nim idzie to najlepiej tez nie rzucac sie w oczy (giggle A Kim jednak dzieciata a fason trzyma (heart

ODPOWIEDZ

Wróć do „Celebrities”