Naszą misją jest poszerzanie wiedzy u pacjenta chirurgii plastycznej, medycyny estetycznej oraz dziedzin pokrewnych, na temat możliwości i ograniczeń tych dziedzin medycyny, oraz uświadamianie im tak korzyści jak i zagrożeń wynikających z podejmowanych decyzji.
Jestem na nie. Lubie, gdy kobieta ma cos wiecej do zaoferowania anizeli bycie tylko obiektem seksualnym. Taka wypinajaca sie dmuchana lala. Tutaj nawet nie ma czego "pozazdroscic" w pozytywnym znaczeniu.
Natalia411-widze ze lubisz taki typ urody . żeby kobieta miała na czym usiasc i miała czym oddychać ,na zdjęciach to ladnie wygląda a rzeczywistość pewnie rozczarowuje
Wrocław biust 10lat po operacji biustu
2016 CKN Dr Wysocki w planach poprawka nosa
Planowana wymiana implantow Styczeń 2024' szukam lekarza
bellisanka pisze:Natalia411-widze ze lubisz taki typ urody . żeby kobieta miała na czym usiasc i miała czym oddychać ,na zdjęciach to ladnie wygląda a rzeczywistość pewnie rozczarowuje
Czy ja wiem czy rozczarowuje raczej nie Czemu rzeczywistosc mialaby rozczarowywac? Owszem ja akurat wole kobiety kraglejsze niz takie szczuplutkie... wczorajsze wybory miss niesamowicie mnie rozczarowaly...
To fakt wygrała ta, którą ja najmniej obstawialam, zastanawiałam się co ona w ogóle tam robi?! Szok
Ładne były nr 2,3 19i 24 a reszta.....
Jak została ostatnia dziesiątka to już w ogóle nawet oglądać się nie chciało...