Jak to zrobić? Czyli zaćmienie umysłu przy komputerze.

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Pinacolada
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Pinacolada » 23 lut 2006, 21:59

Ja mam zaćmienie - chciałabym miec licznik w podpisie ale jak chcę skopiować ten kod źródłowy w okienko podpis to komputer krzyczy "nie nie nie" :roll: . Ma ktoś jakiś pomysł?

Awatar użytkownika
Dominicana
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: Dominicana » 23 lut 2006, 22:04

hihi tak tak ja do niedawna tez sie zastanawialam o co chodzi i jak to wkleic :lol:
a więc...

zaznacz myszka ten kod ticera (znaczy podswietl, znaczy przeciądnij po kodzie) i wcisnij Ctrl C, potem wejdz w forum w swój profil i w podpisie kliknij i zrób Ctrl V i i kliknij na wyslij na dole i masz juz ticera :wink:
29 lipiec 2005, nosek---> dr Skupin/ czyli ju¿ po i bardzo szczê¶liwa:)

Awatar użytkownika
Pinacolada
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Pinacolada » 23 lut 2006, 23:12

Dzięki Dominikana :) wklejanie opanowałam już do perfekcji :wink: ale dalej nic z tego - wklejam bb Code w podpis, odznaczam HTML na "nie" ale licznika jak nie miałam tak nie mam :?

Awatar użytkownika
Pinacolada
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Pinacolada » 23 lut 2006, 23:13

O już jest!!!! :lol:

Awatar użytkownika
kik@
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: kik@ » 24 lut 2006, 09:27

Direct pisze: 2. kik@ w opcjach ustawien nortona mozna na stale wlaczyc zezwolenie na wyskakiwanie okienek z poszczegolnej strony np. dodac do zezwolen strone www.beautywpolsce.com
to łopatologicznie bardzo proszę :D, bo to troszkę uciążliwe to przełączanie się :?
coś z tym Ad traschcan'em trzeba robić? :roll:
Direct proszę o pomoc :)
kika -> 08.2005/07.2006 op. noska - dr Latkowski 8-)

NIE MODERUJE JUZ FORUM od 02.12.07

Awatar użytkownika
wicherek
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: wicherek » 26 lut 2006, 19:19

No ja tez bo nie wiem o co chodzi.
Z reszą kik@ o to ad blocking tez nie wiem jak to zrobić :-(
A w ogóle to wielkie dzieki za odpowiedzi ii pomoc :)
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa.

Awatar użytkownika
sysia
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: sysia » 27 lut 2006, 15:10

Mam problem i nie wiem jak go rozwiazać.Spróbuję to opisać po kolei.
mam Windows XP, otwieram - moje dokumenty-moje obrazy i tam w obrazach mam kilka róznych folderów między innymi mój własny gdzie są zdjecia moich piesri. Chciałam sam ten folder zabezpieczyć hasłem ale wyskakuje mi informacja ze nie moge tego zrobić bo folder znajduje się w innym folderze który jest prywatny. :? Można cos na to zaradzic.
Dodam jeszcze ze nie loguje sie hasłem do systemu.
Skupin - 26 pa¼dziernik

Awatar użytkownika
Pati
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Pati » 27 lut 2006, 16:02

Direct pisze:1. wicherku - kik@ ma w 1000% rację jest to napewno wina nortona, lub też masz zablokowane włączone blokowanie wyskakujących okienek na poziomie internet explorer :arrow: Narzędzia :arrow: Blokowanie wyskakujących okienek :arrow: Wyłącz blokowanie wyskakujących okienek. Jednak to jest mało prawdopodobne gdyż przed instalacją wszytko było OK :) tak samo jest z emotoikonami :)

2. kik@ w opcjach ustawien nortona mozna na stale wlaczyc zezwolenie na wyskakiwanie okienek z poszczegolnej strony np. dodac do zezwolen strone www.beautywpolsce.com

3. Pati napierw musisz załadować ten filmik video, dźwiek czy też slajd na dowolny serwer np. http://www.putfile.com - musisz sie zarejestrować - po prawidlowej rejestracji bedziesz mogla wysylac pliki do 25MB :) (oczywiście do 25MB każdy rodzaj pliku). Jak już wyślesz dany plik na serwer to poźniej już sprawa prosta, zapamiętujesz link do przesłanego pliku i za pomocą tych przycików na gorze (odpowiednio: film, muzyka, real czy też slajd) rozpoczynasz i kończysz
Dzieki direkciku. :D

Awatar użytkownika
Pati
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Pati » 28 lut 2006, 15:25

wiec direct - wklejam sam link bez korzystania z powyzszych przyciskow, z tymi przyciskami rozpoczynasz i koncz bym do jutra nie wkleila,
myslalam, ze jakos inaczej to mozna, na zasadzie dzialania poczty mailowej. moje poczynania w temacie:usmiechnij sie4

Awatar użytkownika
Lady_80
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Lady_80 » 28 lut 2006, 15:56

mam nadzieje, że się udało :)
powiêkszenie piersi - dr Dobrska(Vita-Glob)

[url=http://www.TickerFactory.com/]
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... weight.png

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”