Julia Dybowska i inne z instagrama

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Natalia411
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: Julia Dybowska i inne z instagrama

Post autor: Natalia411 » 22 paź 2016, 13:50

bellisanka każda kobieta umalowana ubrana itd wygląda lepiej niż bez tego wszystkiego. Po to wymyślili kosmetyki, mode itd by z tego korzystać
Piersi: Anatomki - silimed natural 475 xh

bellisanka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: bellisanka » 22 paź 2016, 14:01

Natalia411-masz racje ale jak chodze po warszawie i jak widze dziewczyne dlugie piekne wlosy wiatr zawieje a tu czar pryska bo doczepy (giggle
Wrocław biust 10lat po operacji biustu
2016 CKN Dr Wysocki w planach poprawka nosa
Planowana wymiana implantow Styczeń 2024' szukam lekarza

Awatar użytkownika
Natalia411
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Natalia411 » 22 paź 2016, 14:10

No tak ale to normalne każda kobieta chce być piękna wiec wykorzystuje co może :) czemu by nie korzystać skoro my możemy korzystać z tych oszustw w miarę zasobności portfela ;) Faceci maja tylko przerabane mogą co najwyżej poszalec z ciuchami albo baaaardzo delikatnie z wypelniaczami ;)

bellisanka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: bellisanka » 22 paź 2016, 14:16

Tak z ciekawosci Paula Tumala ma naturalny taki duzy biust??
Wrocław biust 10lat po operacji biustu
2016 CKN Dr Wysocki w planach poprawka nosa
Planowana wymiana implantow Styczeń 2024' szukam lekarza

szpilkaXXX
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: szpilkaXXX » 22 paź 2016, 14:28

Dybowska NIE wygląda dziewczęco na filmach. Wygląda lepiej ale nadal jak 40 latka - w zależności od tego czy więcej pokazuje ciała czy twarzy, bo tego pierwszego nie udało jej się jeszcze tak spartolić :)
Dla przypomnienia:
http://dziendobry.tvn.pl/wideo,2064,n/i ... 11357.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Chłop głodny to zły. Baba brzydka to wściekła

Awatar użytkownika
Natalia411
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Natalia411 » 22 paź 2016, 15:03

Bellisanka sadze ze sztuczny. Dla mnie nie wygląda na 40 lat no ale to kwestia juz dyskusyjna każdy może mieć inne zdanie ;)

linda86
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: linda86 » 24 paź 2016, 16:58

Osobiscie uwazam, ze z wypelniaczami jest jak z powiekszaniem piersi - wszystko zalezy od tzw. wyjsciowki, umiejetnosci lekarza, ilosci wstrzykiwanych wypelniaczy (pojemnosci implantow w przypadku piersi). Latwo jest zrobic brzydkie piersi z pieknej wyjsciowki, jeszcze latwiej z nieciekawej. Potrzeba umiejetnosci, aby osiagnac piekny rezultat z ladnej wyjsciowki, jeszcze wiekszych z brzydkiej. Latwiej jest osiagnac brzydkie efekty wstrzykujac za duzo kwasu lub botoksu, tak samo jak wkladajac za duze implanty. Z tragicznej wyjsciowki praktycznie nie mozna osiagnac pieknych rezultatow. Lekarzy, ktorzy potrafia naprawde dobrze przeprowadzac zabiegi jest niewielu, beztalenci ogrom. Robi sie obecnie celebrytow z kiepskich lekarzy bez specjalizacji, z kupionymi tytulami nic niewartych szkol, chwalacych sie specjalizacjami, ktorych nie maja. Tlumy wala drzwiami i oknami do niejakiego Giacomo Urtisa, ktory jest chodzaca antyreklama samego siebie i swoich zabiegow, analogicznie promuje sie w Polsce Gojdzia. Im wiecej szumu wokol jakiegos pseudochirurga, tym wieksze prawdopodobienstwo, ze brakuje mu umiejetnosci. Problemem sa tez same pacjentki, zarowno wsrod znanych, jak i zwyklych kobiet pokutuje okrutna tendencja 'wydaje mnostwo pieniedzy na zabieg, wiec efekty maja byc widoczne', dochodzi do tego niedosyt, gdy oglada sie rezultaty -' moze jeszcze dostrzyknac pol ml w gorna warge', 'moglam wziac implanty o 50 ml wieksze' itd. Znam dziewczyny, ktore mialy wyjsciowki stworzone do implantow anatomicznych, ale uparly sie na okragle i wygladaja tragicznie. Znam takie, ktorym usta niedlugo eksploduja od kwasu, ale wciaz chodza dostrzykiwac. W zabiegach najwazniejszy jest umiar polaczony z utalentowanym lekarzem.

Poza tym mysle, ze ciezko jest obecnie oceniac to wszystko ze zdjec z insta. Raz, ze dochodzi kwestia makijazu (wg mnie te rozne konturowania przy uzyciu tony kosmetykow, doczepiane rzesy itd. bardzo postarzaja), a dwa, ze sposrod tych pseudomodelek, celebrytek, blogerek itd. zadna nie wrzuca zdjec bez wczesniejszej megaobrobki w photoshopie i aplikacjach. Poza tym osobiscie nie dziwi mnie juz ani nie szokuje widok tych z telewizji - duzo bardziej przerazaja mnie wloskie ulice, gdzie codziennie widze 13-18 latki, ktore wygladaja jak doswiadczone przez zycie, 40-letnie prostytutki (thinking

Awatar użytkownika
cyryl-bea
Administrator Beauty
Administrator Beauty

Post autor: cyryl-bea » 25 paź 2016, 00:58

Jak to moja siostra mowi
Nie ma ludzi tak ladnych jak na zdjeciach w instagramie
Tak samo nie ma tak brzydkich jak na zdjeciu w paszporcie
I chyba cos w tym jest (giggle
cyryl-bea

Przeczytanie regulaminu ze zrozumieniem treści, jest podstawą miłej zabawy na forum!

Youtube: tu
Portal: tu
Facebook: tu

https://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... g-oczy.gif
https://beautywpolsce.com/forum/upload/1 ... Obraz1.jpg

Awatar użytkownika
Rainbow_Dash
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Rainbow_Dash » 25 paź 2016, 05:16

Z tym paszportem Cyryl trafiłaś idealnie ! Ja wyglądam
Jak bułgarski skazaniec na nim :))))
2011- piersi dr. Lembas Allergan 295cc anatomiczne- małe! brzydkie!
2013- piersi dr. Witwicki Mentor 480uhp okrągłe- pęknięcie implantu
2016- piersi dr. Broma 825cc Motiva okrągłe extra wysoki profil- PIĘKNE, CUDNE, DUŻE!!!! <3

Awatar użytkownika
alicjachrupek
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: alicjachrupek » 25 paź 2016, 10:06

Ah paszport, ja w tamtym roku pierwszy raz zrobiłam piękne zdjęcie. Normalnie szok w końcu nie wstyd pokazać, idę go z radością odebrać i babka pokazuje mi na monitorze, a tam rozciągnięte do dołu (headbang gdzie wydluzylo mi twarz i (mooning patrze na synka zdjęcie a u niego normalnie wyszło. Juz byłam tak blisko tego, żeby nie wstydzić się pokazać paszportu (angry

Zablokowany

Wróć do „Celebrities”