ostatnio oglądany film...

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Valentina
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Valentina » 19 lut 2006, 12:35

A teraz pojdziemy na "Tylko mnie kochaj"... :wink:

...Wszystko będzie dobrze, tylko mnie kochaj... :D :wink:
Już po operacji nosa - 7 lipca 2005 oraz chirurgicznej korekcji ust - 12 października 2005
Dr PIOTR SKUPINhttp://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... doping.gif

Awatar użytkownika
Tatiana
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Tatiana » 19 lut 2006, 17:35

kasinka pisze:
Tatiana pisze: Natomiast tydzien temu bylam na premierze: " Ja wam pokaze"- BEZNADZIEJNY!!!!! pierwszy odcienek, kiedy grala Stenka nawet mi sie podobal, a Wolszczak...-nie nadaje sie absolutnie do tej roli. Jedna wielka pomylka. Nie polecam!
:roll:
A dlaczego w drugiej części główną rolę gra Wolszczak, nie Stenka. No i pozostała obsada też się zmieniła... :roll:
Ogladalam kiedys jakis wywiad z Grocholą i ona mowila bez zadnych ogrodek, ze mialy jakas sprzeczke ze scenarzystka i zmienila sie cala obsada, poniewaz poszedl za tym rezyser no i jak widomo za rezyserem aktorzy. Teraz drugim scenarzysta jest maz Wolszakowej i chyba wszystko jasne,,,,,

she
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: she » 20 lut 2006, 12:58

Ja tez bylam ostatnio na "tylko mnie kochaj" i rowniez zmienilam zdanie co do Zakoscielnego;) Calkiem fajnie tam wypadl|:):):) No ale jakas sprzecznosc mi sie w umysle zarysowuje,bo bylam kiedys na imprezie,gdzie i on mial okazje byc- i szczerze powiem,ze jedyne co moglam o nim stwierdzic to to,ze jak na gwiazde to on na pewno nie wyglada,nie jest tez super przystojny ( niski itp), po prostu i tylko -ladny chlopak.Ladna buzia;) Ale po obejrzeniu filmu - zmienilam zdanie o nim na plus ;) Ale to jest tak,ze tak jak jakiekolwiek podrasowane fotki,tak wielkosc ogladanego obrazu- znieksztalca nam nieco te rzeczywistosc i jak nie na wielki minus- to na wielki plus;) U niego akurat- na ten wielki plus:)
A co do samego filmu- straszna bajka jesli chodzi o fabule.Mila jednak dla oka:) Poziom materialny zycia bohaterow- wymarzony chyba dla kazdego z nas;) Poza tym wiosna za oknami:) ta swiezosc i kolorowosc obrazow....no to mi sie podobalo:)
Poza tym fajne teksty tej Malej:)
she

Awatar użytkownika
kasiaczek_78
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: kasiaczek_78 » 20 lut 2006, 22:04

"Tylko mnie kochaj" bardzo mi sie podobał- naprawdę super film -
Oglądałam też ostatnio "Ja wam pokazę" fajny ,ALE pierwsza częsc 100 razy lepsza- polecam "Komórka", "Plan lotu","Wyspa","Zapłata"
wogóle lubie ogladac i czesto oglądam filmy,a ze mam dojscia do filmów za grosze - to poprostu nie da sie nie obejrzec :wink:
Ju¿ po :) 16.02.06 operowa³ dr Kasprzyk z Krakowa (wk³adki okr±g³e 310 cc McGhan)

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 20 lut 2006, 22:25

byłam ostatnio na "ja wam pokaze" i musze powiedziec, ze jesli porownujac go do tylko mnie kochaj byl lepszy o niebo pod wzgledem dopracowania szczewgolow. ale wolszczakowa ma podgardle i to mnie niesmaczylo na dodatek w tym czarnym body nie wyglada dobrze bo jest blada i ma przebarwienia na skorze i ta czern jeszcze to podkresla...... :roll: chyba stylistka chyba troche nie bardzo wiedziala wogole co robi....
bylam poza tym na "jak w niebie"..... piekny.... boski.... plakalam jak dziecko a ja twarda baba jestem...... rozwalil mnie- gra aktorow jest na prawde dobra, calosc dopracowanie i scenerie i wogle to jest to czego w polskim kinie nigdy nie zobacze.... polecam, po prostu mnie rozczulił. :wink:
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 20 lut 2006, 22:28

a zapomnialam jeszcze bylam na "dick i jane niezly ubaw".... jesli ktos lubi jimma to polecam jest po prostu ubaw po pachy. uwielbiam jego miny i gre. wszystko jest tam po prostu zajefane!!!! polecam
scena jak są przebrani chyba za nurkow i napadają jest po \prostu rozbrajająca.....
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Awatar użytkownika
kasiaczek_78
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: kasiaczek_78 » 21 lut 2006, 12:52

Muszę iść na film "Jak w niebie" gaga jeszcze po twojej wypowiedzi na temat tego filmu jestrem pom operacji ale chyba do kina isc nie zaszkodzi :wink: - komedia odpada ,bo jeszcze implanty wyskoczą - od tego smiechu :lol:
Ju¿ po :) 16.02.06 operowa³ dr Kasprzyk z Krakowa (wk³adki okr±g³e 310 cc McGhan)

Awatar użytkownika
-asia
Senior Moderator Beauty
Senior Moderator Beauty

Post autor: -asia » 08 mar 2006, 22:42

Syriana :!:
Swietny film. Baaaaardzo mi sie podobał. Jest wielowątkowy i trzeba oglądać go uważnie, żeby się nie pogubić. Naprawdę robi wrażenie i pozostaje w pamięci: przemysł naftowy, wielki biznes, droga do terroryzmu, fanatyzm, korupcja. Clooney jest świetny, chociaż troszkę opasły :shock:

Adamuz
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: Adamuz » 08 mar 2006, 23:23

Idźcie na Hostel...krwawy!!!!!!!!!!!!!! ha ha ha

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 08 mar 2006, 23:38

Adamuz pisze:Idźcie na Hostel...krwawy!!!!!!!!!!!!!! ha ha ha
tzn,ze dobry film czy jaki...? http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... apanie.gif

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”