ostatnio oglądany film...

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
AnioÂłek
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: AnioÂłek » 03 lut 2006, 10:00

a ja uwielbiam stare polskie komedie- Nie lubie poniedzialku, Wyjscie awaryjne, Alternatywy itp.
Anio³ek

Awatar użytkownika
kasinka
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Film ZEJŚCIE

Post autor: kasinka » 18 lut 2006, 21:28

Idę do kina na Zejście. Widział ktoś? 8)

Nicole
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Nicole » 18 lut 2006, 21:38

widzialam, mnie sie podobal ale recenzje ma chyba takie sobie, pomysl w sumie banalny - cos chce zjesc babki, ktore bladza po jakiejs jaskini ( i tak caly film) ale straszny jak dla mnie byl :-)

Awatar użytkownika
kasinka
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: kasinka » 18 lut 2006, 21:39

Dzięki za przeniesienie. Ja gapa :siffle:

Awatar użytkownika
martucha20
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty
Kontakt:

Post autor: martucha20 » 18 lut 2006, 22:07

Moja opinia o Zejściu na str 10 :D Brrrrr bardzo straszny jak dla mnie :shock:

Awatar użytkownika
kasinka
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: kasinka » 19 lut 2006, 01:31

martucha20 pisze:A ja byłam wczoraj na filmie pt. "Zejście" . O mało się nie zes***** w galoty ze strachu!!! I tak jest za każdym razem - idę na horror do kina, wydaję kasę, a potem siedzę pół filmu z zasłoniętymi oczami :lol: Nawet mój facet - chociaż do strachliwych w żadnym wypadku nie należy - z 20 razy podskoczył na fotelu :D Film naprawdę straszny, obrzydliwy.....ale ja takie lubię :wink: Bleeeeeeee :D A dzisiaj zostaję sama w domu na całą noc....oj będzie się działo :shock: Wyobraźnia już zaczyna działać....abuuuuuuuu
Przed chwilą widziałam, ale tak się nie boję. To były fizyczne stwory i takich koło mnie teraz na pewno nie ma :DD Gorzej jest po filmie z duchami i siłami nadprzyrodzonymi. Wtedy jak wychodzę z łazienki, to do wyrka sprintem :ohno: i zakrywam się kołdrą po uszy... :)

Awatar użytkownika
Tatiana
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Tatiana » 19 lut 2006, 08:56

Wczoraj bylam w kinie na :" Tylko mnie kochaj",. Film bardzo fajny, lekki i napewno moge stwierdzic jedno: jak nie lubilam Zakoscielnego- tak zmienilam zdanie o 100%!!!! Bardzo fajnie gral w tym filmie i powiem szczerze, ze niezly facet z niego( tylko troche maly)

Natomiast tydzien temu bylam na premierze: " Ja wam pokaze"- BEZNADZIEJNY!!!!! pierwszy odcienek, kiedy grala Stenka nawet mi sie podobal, a Wolszczak...-nie nadaje sie absolutnie do tej roli. Jedna wielka pomylka. Nie polecam!
:roll:

Awatar użytkownika
kasinka
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: kasinka » 19 lut 2006, 10:50

Tatiana pisze: Natomiast tydzien temu bylam na premierze: " Ja wam pokaze"- BEZNADZIEJNY!!!!! pierwszy odcienek, kiedy grala Stenka nawet mi sie podobal, a Wolszczak...-nie nadaje sie absolutnie do tej roli. Jedna wielka pomylka. Nie polecam!
:roll:
A dlaczego w drugiej części główną rolę gra Wolszczak, nie Stenka. No i pozostała obsada też się zmieniła... :roll:

Awatar użytkownika
Valentina
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Valentina » 19 lut 2006, 12:01

...a my z Monisią siedziałyśmy ostatnio w kinie na "Dumie i uprzedzeniu" 8) ... i teraz jesteśmy dumne i uprzedzone...http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... o_jest.gif :lol: :wink:
Już po operacji nosa - 7 lipca 2005 oraz chirurgicznej korekcji ust - 12 października 2005
Dr PIOTR SKUPINhttp://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... doping.gif

Awatar użytkownika
MonisiaPP
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: MonisiaPP » 19 lut 2006, 12:21

Val dumna a ja uprzedzona! :lol: :lol: :lol: :lol:
ZAWSZE BLACK & WHITE!

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”