Julia Dybowska i inne z instagrama

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

bellisanka
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: Julia Dybowska

Post autor: bellisanka » 13 cze 2016, 20:33

http://lapinede.pl/cala-prawda-o-julii-dybowskiej/" onclick="window.open(this.href);return false;

wywiad z Julia Dybowska znalazlam:) przerazaja mnie jej wypowiedzi dno :(:(

chodzi o ta strone tagthesponsor gdzie jakis czas temu bylo glosno gdzie polskie modelki wyjezdzaly do Dubaju za duza kase??
Wrocław biust 10lat po operacji biustu
2016 CKN Dr Wysocki w planach poprawka nosa
Planowana wymiana implantow Styczeń 2024' szukam lekarza

Awatar użytkownika
viriel
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: viriel » 13 cze 2016, 20:55

Nawet nie zaprzecza temu, ze jej głowne zajęcie to robienie selfie przed lustrem (giggle
Cele życiowe i sukcesy godne pozazdroszczenia (headbang

bellisanka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: bellisanka » 13 cze 2016, 20:58

bedzie miala co opowiadac potomkom ze jej praca polegala na wypinaiu tylka przed lustrem (giggle (giggle
Wrocław biust 10lat po operacji biustu
2016 CKN Dr Wysocki w planach poprawka nosa
Planowana wymiana implantow Styczeń 2024' szukam lekarza

Awatar użytkownika
marryme
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: marryme » 13 cze 2016, 22:41

Ja juz rowniez mam przesyt tych wszystkich zrobionych,wystylizowanych i lansujacych sie lasek.
Za duzo ich wszedzie i malo ktora mnie teraz zachwyca bo wszystkie podobne do siebie.W to kto czym sie zajmuje w zyciu prywatnym to nie wnikam ale przyznam,ze jak widze mloda kobiete bez konkretnego zawodu czy pracy ale za to z 5 Chanelkami to troche mnie to zastanawia. (thinking
Np.Pietrasinska...niby ma jakas kariere ale nigdzie nie widac aby brala udzial w dochodowych kampaniach czy grala gdzies a ma kilka bardzo drogich torebek
https://www.instagram.com/p/11MmEPvU7Z/?hl=en" onclick="window.open(this.href);return false;
O ile sa prawdziwe to na tym zdjeciu jest grubo ponad 100 tys. zl. (thinking
Life is a journey,not a destination.

Awatar użytkownika
viriel
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: viriel » 13 cze 2016, 22:51

Część to podróbki, część prezenty, a na część zapracowała sama... (bronze

Poza tym jedna osoba mając do wydania 100 tys. przeznaczy to na lans i torebki, a inna wykmini jakiś biznes by tę kwote pomnożyć (clin Ja wybieram drugą opcję, co nie znaczy, że nie lubię torebek i nie marzę o chanel boy.

Awatar użytkownika
marryme
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: marryme » 13 cze 2016, 23:28

Nie neguje kto na co ile wydaje,z tym,ze wiekszosc tych insta-lasek nie ma konkretnej pracy,stanowiska,zawodu czy bogatej rodziny i dlatego ich wydatki i zakupy tak bulwersuja ludzi i powoduja mnostwo nieprzyjemnych plotek na ich temat.Do tego "afera dubajowa" podkrecila atmosfere wokol mlodych,atrakcyjnych,udzielajacych sie w mediach spolecznosciowych kobiet,teraz strach zamiescic zdjecie z droga torebka bo zaraz napisza.ze sie do Dubaju lata. (thinking
Life is a journey,not a destination.

Awatar użytkownika
viriel
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: viriel » 13 cze 2016, 23:51

Racja, że każdy niech swoje pieniądze wydaje na co chce. Ale na reklamowaniu ciuszków na polskim instagramie nie zarabia się takich kwot żeby starczyło na utrzymanie i jeszcze torebki od Chanel. Większość tych instagramowych promocji polega na tym, że firmy te ciuchy wysyłają za darmo a ona się w nich pokazuje i oznacza. Wątpię, żeby te malutkie butiki z insta płaciły jeszcze dodatkowo za promocje. Na instagramie można sporo zarobić, ale nie przy takim zasięgu i nie reklamując ciuszki za 150 zł. Współpraca z dużymi firmami to już inna para kaloszy.
Ja sama choć mam dużo mniej followersów niż Julia dostaje za darmo ciuchy, okulary i inne rzeczy w zamian za zrobienie sobie w nich zdjęcia.
Dlatego źródło utrzymania naszych polskich insta famous z pewnością jest inne. A jakie to już kwestia indywidualna. Julia podobno jest z bogatego domu. PODOBNO (clin

Awatar użytkownika
alicjachrupek
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: alicjachrupek » 14 cze 2016, 01:54

Mi te chanel-ki pikowane średnio się podobają, wiadomo to chanel, ale nie jest to nadzwyczajnie piękna torba za taką cenę, podobnie jak Hermes birkin. A Louis to już z całkiem prawie każdy ma taką torbę...

Roxy123
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Roxy123 » 14 cze 2016, 08:48

Ja tez znam wiele ciekawych historii o polskich celebrytkach i instagwiazdkach od których włos na głowie sie jeży- akurat nie mam na mysli bohaterki wątku. powstrzymam sie z opowieściami i wymienieniem nazwisk- kłopotów mieć nie chce jak viriel. Choć język swiezbi.

Ale zobaczcie sobie np taki link- to już zostało napisane w prasie:

http://www.fakt.pl/kobieta/plotki/ewa-l ... ks/lnpmx4g" onclick="window.open(this.href);return false;

Owa nieletnia aktualnie już pełnoletnia spotykająca sie z złotych tarasach celem uprawiania seksu ma całe rzesze followersow, prezentuje ciuchy na insta, zachwycają sie nia itd.

Poraża mnie jednak to ze na insta jest bardzo wiele cudnych zdjeć, wartościowych ludzi prezentujących swoją prace, dokonania, sposób życia itd. I nikogo to nie obchodzi - czy obchodzi niewielu. A wystarczy goła dupa jakies cichodajki i niekończący sie aplauz. I to jest bardzo smutne.

A kariera Zahia! Nawet Wikipedia mowi ze to projektantka mody aktualnie!!! Sesje zdjęciowe w magazynach. Makijaż jak Zahia, ciuchy jak Zahia.
Świat zwariował powiem wam.

Awatar użytkownika
Rainbow_Dash
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Rainbow_Dash » 14 cze 2016, 10:11

zwariował.... aż się nie chce żyć w takim świecie.. pewne jest jedno,że każdy z nas umrze i wobec śmierci wszyscy są równi, nie pomogą ciuchy za pieniądze sponsorów, wypinanie się, ciche dawanie po galeriach czy przyjmowanie arabskich fekaliów na twarz za (cash każda jedna zestarzeje się i umrze. A przemijająca młodość dla tych ,które tylko i wyłącznie na niej zarabiają będzie bardziej bolesna.. bo będą młode , piękniejsze, bardziej zrobione i bardziej wypięte.
2011- piersi dr. Lembas Allergan 295cc anatomiczne- małe! brzydkie!
2013- piersi dr. Witwicki Mentor 480uhp okrągłe- pęknięcie implantu
2016- piersi dr. Broma 825cc Motiva okrągłe extra wysoki profil- PIĘKNE, CUDNE, DUŻE!!!! <3

Zablokowany

Wróć do „Celebrities”