Ideał kobiecej urody

Higena, Uroda, Moda i Trendy

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
duszek
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: duszek » 03 lut 2006, 19:42

i jeszcze Romy Schneider - narzeczona Alana Delona - niezyjaca aktorka-

Awatar użytkownika
ewelina
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ewelina » 04 lut 2006, 06:52

a czy szpaczek widzial paris z tylu. myslalam ze faceci lubia jak dziewczyna ma zgrabny tyleczek a ona ma jakis obwisly placek. gdyby nie pieniadze rodziny zadna z tych siostr nie ujzalaby swiatla reflektorow skierowanych w ich strone. droga hiltonka nicki to juz wogole tragedia do tego z meskim glosem.

Awatar użytkownika
ewelina
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ewelina » 04 lut 2006, 06:56

a agata buzek przypomina mi wychudzona szkape. jak to jest kanon piekna to ja juz niewiem. wychodzi na to ze ja musze byc jakas kompletna szkarada.

Awatar użytkownika
ewelina
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ewelina » 04 lut 2006, 06:57

ja uwazam ze naprawde ladna jest jessica alba.

Awatar użytkownika
szpaczek
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: szpaczek » 04 lut 2006, 09:22

ewelina pisze:a czy szpaczek widzial paris z tylu. myslalam ze faceci lubia jak dziewczyna ma zgrabny tyleczek a ona ma jakis obwisly placek. gdyby nie pieniadze rodziny zadna z tych siostr nie ujzalaby swiatla reflektorow skierowanych w ich strone. droga hiltonka nicki to juz wogole tragedia do tego z meskim glosem.
cos chyba pomylilas :wink: troszke mialam problemik z cytowaniem ale i tak mozna doczytac.To nie mnie podoba sie ten patyczak.

Awatar użytkownika
Josie M
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Josie M » 04 lut 2006, 11:16

szpaczek pisze:
ewelina pisze:a czy szpaczek widzial paris z tylu. myslalam ze faceci lubia jak dziewczyna ma zgrabny tyleczek a ona ma jakis obwisly placek. gdyby nie pieniadze rodziny zadna z tych siostr nie ujzalaby swiatla reflektorow skierowanych w ich strone. droga hiltonka nicki to juz wogole tragedia do tego z meskim glosem.
cos chyba pomylilas :wink: troszke mialam problemik z cytowaniem ale i tak mozna doczytac.To nie mnie podoba sie ten patyczak.
właśnie Szpaczek była, ze tak powiem przeciwniczką Paris
chcę dodać ze ja też Paris nie bronie, bo mi osobiscie sie nie podoba, jednak uwazam, ze jak kazdy, tak i Paris, moze byc dla kogos piekna...
Jesli cos za bardzo udoskonalasz, na pewno to spieprzysz.

Awatar użytkownika
szpaczek
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: szpaczek » 04 lut 2006, 11:33

Tu chodzi o to ze nasz gust swiadczy jednak o nas.Jezeli jakas "panienka"(bo inaczej tego nie nazwe) uwielbia takiego np. Pudzianowskiego to ja tez bardzo dziekuje i nie chcialabym jej miec w gronie swoich przyjaciol.Tak samo jezeli facet mowi o kims tak oblesnie wulgarnym ze to jego "prawie ideal" to :shock: .Na tej zasadzie unikam ludzi ktorzy nosza dresy, dziewczyn ubranych na rozowo tupu "plastik fantastik"itp. itd. Kazdy ma prawo do swoich preferencji ale ja tylko napisalam ze nie chce znac takich facetow, kobiet. Zwyczajnie ich unikam bo wiem ze to zupelnie inna bajka niz moja i tylko tyle.Na tej samej zasadzie wiele osob pewnie bedzie unikac mnie bo np. nie lubia osob ktore chodza w wojskowych ciuchach,a po ubraniu , peferencjach muzycznych mozna nabrac tej odrobinki wiedzy na temat drugiej osoby ktora pozwala nam stwierdzic czy chcemy nawiazac np. kontakt/rozmowe.Mam nadzieje ze udalo mi sie to wyjasnic,nie obrazalam jolana tylko napisalam ze to nie moja bajka/swiat.

Awatar użytkownika
Joasiajo
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: Joasiajo » 16 lut 2006, 13:22

..jak Cie widzą tak Cie piszą...dlatego w pełni rozumiem wypowiedź Szpaczka;)

Awatar użytkownika
ewa13
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: ewa13 » 08 mar 2006, 09:01

Awatar użytkownika
kasiaczek_78
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: kasiaczek_78 » 08 mar 2006, 19:52

A ja jak zadaje sobie pytanie o ideał kobiety :roll:
to powiem wam,ze trudno mi go znalezc :roll:
Ju¿ po :) 16.02.06 operowa³ dr Kasprzyk z Krakowa (wk³adki okr±g³e 310 cc McGhan)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Damskie sprawy”