Moderator: Zespół I
Podpisuję się pod tym obiema rękami.ulla10 pisze:Dygant mi się średnio podoba z nowym nosem, zbyt lalkowato i nudno.
Zniknął cały jej charakterny urok.
Natomiast Pieczonka to już w ogole masakrauważam, że z tamtym nosem byla piękna, oryginalna, ostra, a teraz mdła lalunia.
Muszę koniecznie iść na jeszcze jedną wizytę do dr-a przed moją operacją, aby mi takiego mikruska nie wyskrobał.
Nikt mnie nie przekona do mikruśnych nosow, uważam, że pasują tylko nielicznym z nielicznych.

Może rzeczywiście jej nos nie był najlepszy, ale ja np. bym go ohydnym nie nazwała. Na pewno czuje się lepiej z nowym nosem, to widać po zdjęciach, jak pozowała z dumnie uniesioną głową do góry, jaka była uśmiechnięta i pewna siebie. :)kobietazpasja pisze:a ja uwazam,ze to dziala tak,iz kazdy znal ja wczesniej wiedzial,jaki miala nos stad teraz szok,gdyby dopiero teraz wchodzila w wielki aktorski swiat,nikt by nie porownywal do tego,co bylo wczesniej i wszystko byloby ok;-) ja wlasciwie ,jesli chodzi o jej urode zwracalam uwage tylko na jej nos,ktory wybaczcie,ale naparwde w mojej ocenie byl ohydny, mysle,ze z obecnym czuje sie 1000 razy lepiej,