znane osoby po korekcie noska

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Fafi
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: znane osoby po korekcie noska

Post autor: Fafi » 24 sty 2016, 12:36

Agnieszkę na pewno jeszcze trzyma opuchlizna, bo "uśmiech" ma przedziwny. Z tym, że zobaczymy co będzie dalej i jak się nos zmieni. Bo nos Charlize tez na początku bardzo mi się podobał, a po jakims roku to się strasznie dziwnie układa i na prawdę diametralnie się zmienił na minus.
A co do Kamili to jak dla mnie ma aż za bardzo widoczne te chrząstki w czubku. oglądałam z nią serial " NA krawędzi" i zastanawiałam się, czy jej się ten nos nie zapadnie zaraz i jak ona oddycha, ale to tylko oczywiście moje spostrzeżenie. Na każdym zdjęciu tego tak nie widać, ale np. tutaj http://www.filmweb.pl/person/Kamilla+Ba ... tos/496729" onclick="window.open(this.href);return false; (?)

Awatar użytkownika
majket
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: majket » 24 sty 2016, 13:08

wydaje mi się, że niemal każdy nos chwilę po ckn jest obły, wypełniony, taki dziecięcy, a z czasem zwyczajnie się starzeje, schodzi opuchlizna, która go łagodziła i wychodzi jego surowość. Większa lub mniejsza w zależności co tam pod spodem się kryje. Widać to u każdej z wyżej wymienionych osób. Wyszły krawędzie, ostrzejsze ściany, a światło flesza posdkreśla każdą z tych cech.
Nos Frytki czy Baar ma dla mnie ten sam wzór. Nos Charlize i Kraśko także. Nos Pieczonki kierunek Dygant. Wszystkie zaś mam wrażenie prędzej czy później "szczytują" :)
http://imgur.com/a/8QFLE" onclick="window.open(this.href);return false;
porównanie przed, chwilę po, prawie 4 miesiące po: http://imgur.com/a/pIavt" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
nancus
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: nancus » 24 sty 2016, 19:21

ulla10 pisze:Dygant mi się średnio podoba z nowym nosem, zbyt lalkowato i nudno.
Zniknął cały jej charakterny urok.
Natomiast Pieczonka to już w ogole masakra :( uważam, że z tamtym nosem byla piękna, oryginalna, ostra, a teraz mdła lalunia.

Muszę koniecznie iść na jeszcze jedną wizytę do dr-a przed moją operacją, aby mi takiego mikruska nie wyskrobał.
Nikt mnie nie przekona do mikruśnych nosow, uważam, że pasują tylko nielicznym z nielicznych.
Podpisuję się pod tym obiema rękami.
Pieczonce jej naturalny nos dodawał charakteru. Teraz nie dość, że widać jej środek nosa, to jeszcze ma dwa różne profile, z czego prawy gorszy. I moim zdaniem ma za bardzo spiłowany nos.

Za to u Kamilli Baar w ogóle nie powiedziałabym, że miała robiony nos - wygląda bardzo naturalnie. Dopiero później znalazłam zdjęcia sprzed kilku lat i niedawno też jakieś, gdzie było widać, jak nowy nos zaczął troszkę skręcać w jedną stronę.

Roxy123
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Roxy123 » 24 sty 2016, 23:00

Mi tez nie bardzo sie podoba Dygat z nowym nosem. Choć sam nos zgrabny. Stary był brzydki i nadawał sie do korekty ale nie aż takiej drastycznej. Z charakternej kobiety wyszła lalka z fabryki lalek- bez wyrazu, choć moze i ładniejsza. Nie jestem za takimi zmianami. Małe noski dokładnie jak Ulla pisała pasują nielicznym. Czesto pikują w kierunku jacksona wg mnie, zwłaszcza jak nie sa elementem drobnej twarzy.

Całe szczęście ze świat jest tak urządzony, ze nie wszystkim podoba sie to samo.

katarzyna14
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: katarzyna14 » 24 sty 2016, 23:37

Dygant chyba oprócz nosa zrobiła sobie powieki górne ....hmm ?? Mnie się podoba zmiana na plus
Dr Kubasik- Jest 450vhp...i reszta... :)

Awatar użytkownika
kobietazpasja
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: kobietazpasja » 25 sty 2016, 12:08

a ja uwazam,ze to dziala tak,iz kazdy znal ja wczesniej wiedzial,jaki miala nos stad teraz szok,gdyby dopiero teraz wchodzila w wielki aktorski swiat,nikt by nie porownywal do tego,co bylo wczesniej i wszystko byloby ok;-) ja wlasciwie ,jesli chodzi o jej urode zwracalam uwage tylko na jej nos,ktory wybaczcie,ale naparwde w mojej ocenie byl ohydny, mysle,ze z obecnym czuje sie 1000 razy lepiej,
2002-ckn nosa prof. Zielinski-nieudana;((spartaczona
2011- poprawka calkowita korekcja nosa, Dr Krawczynski-zadowolona,ale mysle jeszcze o udoskonaleniu;-)
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... &start=310" onclick="window.open(this.href);return false;
2010-licowki porcelanowe Dr Robert Kaminski-Artsmile

Awatar użytkownika
nancus
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: nancus » 25 sty 2016, 17:11

kobietazpasja pisze:a ja uwazam,ze to dziala tak,iz kazdy znal ja wczesniej wiedzial,jaki miala nos stad teraz szok,gdyby dopiero teraz wchodzila w wielki aktorski swiat,nikt by nie porownywal do tego,co bylo wczesniej i wszystko byloby ok;-) ja wlasciwie ,jesli chodzi o jej urode zwracalam uwage tylko na jej nos,ktory wybaczcie,ale naparwde w mojej ocenie byl ohydny, mysle,ze z obecnym czuje sie 1000 razy lepiej,
Może rzeczywiście jej nos nie był najlepszy, ale ja np. bym go ohydnym nie nazwała. Na pewno czuje się lepiej z nowym nosem, to widać po zdjęciach, jak pozowała z dumnie uniesioną głową do góry, jaka była uśmiechnięta i pewna siebie. :)
Ale widać, że nos jest po korekcie i wydaje mi się, że nawet, gdyby dopiero teraz zaczynała karierę, rzucałoby to się w oczy. Gdyby zmiana była bardziej subtelna, to co innego.

Czy Angelina Jolie miała korektę nosa? Mnie się wydaje, że miała poprawianą część chrzęstną, ale ona sama zapiera się operacji.

Awatar użytkownika
Midorianka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Midorianka » 25 sty 2016, 20:32

Nos Dygant to moim zdaniem mistrzostwo świata i wygląda nim dużo lepiej. Aczkolwiek jak dla mnie pięknościa nigdy nie będzie (tongueout
A co do Angeliny Jolie to proszę bardzo, gdyby ktoś jeszcze miał wątpliwości co do poprawiania przez nią noska (clin
rps20160125_202847.jpg
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Nie ma brzyd­kich ko­biet, są tyl­ko leniwe. "
Helena Rubinstein

Awatar użytkownika
nancus
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: nancus » 25 sty 2016, 21:15

Czyli jednak mi się nie zdawało. ;) Porównując niektóre jej zdjęcia można naprawdę zgłupieć. Szkoda tylko, że tak się tego wypiera. Może boi się, że straciłaby status ikony piękna. Ale jak dla mnie jej nos to jest mistrzostwo. (heart

Poza tym zastanawiam się, czy Natalia Klimas nie jest po korekcie. Ma bardzo symetryczny i równy nos, wręcz idealny. Nie spotkałam się jeszcze, żeby ktoś bez poprawki taki miał. Chociaż żadnych zdjęć sprzed i po nie znalazłam, więc może tylko ja mam takie odczucia.
http://ocdn.eu/images/pulscms/YmE7MDQsM ... 283c19.jpg

Awatar użytkownika
GoniaL
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GoniaL » 25 sty 2016, 22:03

Mnie nos Natalii też ,,podpada,,. dziewczyna spędzila wiele lat w Stanach wiec istnieje mozliwośc że nie dokopiesz sie zdjęć z przeszłości .Patrząc jednak na zdjęcia jej mamy śmiem sądzić że jakiś chirurg maczał w tym nosie palce ;)
4343109-joanna-klimas-natalia-klimas-643-481.jpg
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Celebrities”