Wychodze za maz cz.I

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Pati
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Pati » 09 lut 2006, 11:28

super Taniu!!! A ja o twoich urodzinach!!! i o karkowce przepysznej - zawsze o tobie mysle jak ja robie :lol: !!!
Monisia sliczna sukienka- nozki mozna pokazac! :D i buty fajne, bo jak dluga to sie schowaja.
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... ti/408.jpghttp://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... ti/414.jpg
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... ti/610.jpghttp://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... /610_1.jpghttp://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... /936_1.jpg

Awatar użytkownika
shilo
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: shilo » 09 lut 2006, 11:50

Dziewczynki gratuluje!
Ja juz pisalam ze moj slub byl ustalony na 3 czerwca 2006 ale niestety sprawy sie troszke pogmatwaly i mam jeden zasadniczy problem!
NIE MOGE ZNALEZC SALI W WASZAWIE NA TEN TERMIN.
wiem ze to troche smieszne ale wszytskie ciekawe sale sa juz zarezerwowane a te wolne sa albo za ogromne pieniadze albo cos z nimi nie tak.
W zawiazku z tym mam do Was ogromna prosbe - moze ktoras z Was polecilaby mi jakies ciekawe miejsce , moze byc dworek, palacyk, zamek lub jakis fajny zajazd, planuje wesele na ok 100 osob.
Pomozcie!!!!
24.08.2005 nos i usta u dr. Sankowskiego
9.01.2006 korekta noska i ust u dr. Bromy

Awatar użytkownika
gracja
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: gracja » 09 lut 2006, 13:34

wpz pisze:Gracja...a w maju to jest aż tak wiele chętnych ??:D
To taki piękny miesiąc., a ludzie są tacy przesądni :D
W maju prawie wcale nie ma wesel a to dlatego, że po pierwsze nie ma R, a po drugie to miesiąc komunijny i sal nie ma, gdyż ludzie rezerwują sale na imprezy komunijne prawie z rocznym wyprzedzeniem :oops: Byłam w szoku jak się dowiedziałam(przecież to TYLKO komunia!!!)
Sezon ślubno-weselny trwa od czerwca do września i jeśli planujecie wesele właśnie w tym terminie a jesteście z dużych lub średnich miast to rezerwujcie salę, zespół i kamerzystę/ fotografa NAJPÓŹNIEJ w styczniu. Ładne i duże sale(na 80-200 osób) są już rezerwowane w październiku(na czerwiec lub sierpień-wrzesień) czyli prawie z rocznym wyprzedzeniem. U nas w mieście na dzień dzisiejszy nie ma już wolnych sal bankietowych, sal balowych w hotelach itd. Można jeszcze coś znaleźć w salach szkolnych - stołówki, ale wiadomo jak na takich salach jest(ten wiecznie unoszący się zapach stołówkowy)
...czemu ze wszystkich pragnieñ na ¶wiecie to Ty mnie wybra³e¶.....

Awatar użytkownika
shilo
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: shilo » 09 lut 2006, 13:40

no wlasnie my szukamy sali od listopada, grudnia i juz byly wszystkie zajete. A sala to najwiekszy problem bo kosciol i reszta to maly pikus. Jesli znacie jakies ciekawe miejsce to dajcie znac!

Awatar użytkownika
ruta25
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ruta25 » 09 lut 2006, 13:45

Gratuluję!!! i życzę szczęścia. Ja miałam ślub w grudniu... złotą sukienkę.. Dużo bym dała zeby teraz przygotowywac wszystko do ślubu a nie rozwodu... :cry:

Awatar użytkownika
Pati
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Pati » 09 lut 2006, 16:01

naprawde az tak szybko trzeba rezerwowac - olaboga :shock:
Ja planuje przyjecie,do 50 osob - nie wieksze- chociaz kusi orkiestra i tance do rana - pomyslimy jeszcze...
ruta - bardzo przykre jest to, ze czlowiek sie nie moze dogadac z drugim - zeby jakas recepta na to byla :? oj duzo ostatnio rozwodow w moim otoczeniu... :?

Awatar użytkownika
Josie M
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Josie M » 09 lut 2006, 16:49

piękna

Gratulacje równiez dla Pipi_bipika Anety i Mary
Jesli cos za bardzo udoskonalasz, na pewno to spieprzysz.

Awatar użytkownika
kasiaczek_78
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: kasiaczek_78 » 09 lut 2006, 21:30

troche zabardzo klasyczne te wszystkie suknie :?
Ale nie mówie,ze nie ładne :wink:

Awatar użytkownika
Dominicana
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: Dominicana » 09 lut 2006, 21:40

ohh Dziewczyny jak ja Wam zazdroszcze :D i przy okazji serdecznie Gratuluje :!: :D
mam nadzieje ze mnie tez cos takiego kiedys spotka, a jeżeli spotka to chce miec ślub 3 Maja bo uważam ze to super data, przesądna nie jestem, wręcz przeciwnie zawsze ide pod wiatr :wink:
29 lipiec 2005, nosek---> dr Skupin/ czyli ju¿ po i bardzo szczê¶liwa:)

Awatar użytkownika
shilo
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: shilo » 09 lut 2006, 21:46

ja bym chciala jakas wykrecona suknie !!! moze macie jakies ciekawe fotki?

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”