Nałóg - papierosy..

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
repa
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: repa » 09 lut 2006, 00:25

potwierdzam wypowiedz bbpp 77 wzielam tez bio- rezonanse
pozdrawiam - repa

wszystko da sie zmienic....

Madzilka1
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Madzilka1 » 09 lut 2006, 12:18

Jak chce mi się palić to sięgam po gumy, wczoraj w pracy gdzie wszyscy palą nie ciagnęło mnie, ale trzeba działąc szybciej jak się chce fajka to od razu guma i pragnienie przestaje byc ważne. Myślałam ze bede miała wczoraj dzień bez papierosa, ale jednak raz gumy lezaly za daleko :P I zapaliłam.
No ale jeden papieros to nie paczka dziennie co bylo norlmalką u mnie :-)
Ważną rzecza jaką zauważyłąm podczas stosowania gum jest fakt że minimaluzują one pragnienienie na papierosa, poprostu fajki wydawały mi się obojetne. Gdy chciałam rzucić bez pomagaczy to miałam coś takiego że ledwo co wytrzymyałąm kiedy ktoś przy mnie palił.

Awatar użytkownika
savanna
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: savanna » 09 lut 2006, 15:15

Dzis pale jak smok bo sie wq...A jutroo jak mi przejdzie juz nei bede.Przyznam ze po 2 mcach wcale juz mi nie smakuje-gryzie w gardlo
Papieros skraca zycie o 9 minut.Seks wydluza je o 15 minut.Walczmy seksem o nasze zycie!

Madzilka1
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Madzilka1 » 09 lut 2006, 16:22

JA przez fajki ciagle choruje, co chwilę mam zapalenie gardła, krtani etc. :evil: Czyzby czas rzucić :P

Awatar użytkownika
Lady_80
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Lady_80 » 09 lut 2006, 16:29

Madzilka1 pisze:JA przez fajki ciagle choruje, co chwilę mam zapalenie gardła, krtani etc. :evil: Czyzby czas rzucić :P
Też ciagle choruje ale... te kaffki z papieroskiem :twisted:

Awatar użytkownika
szpaczek
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: szpaczek » 09 lut 2006, 23:08

I nadal jestem dzielna! 5-ty dzien bez papierosa.Nerwy mnie jednak zabijaja wiec wole nie pisac na forum bo rozrabiam jak pijany zajac w kapuscie i wszystko mi sie papra.Najbardziej boje sie ze strace czesc pacjentow bo nie mam juz tyle cierpliwosci a "lubia mnie" bo taka cierpliwa , kochana , wspolczujaca i dobra jestem.Musze sie tez bardzo pilnowac przy receptach i kartach bo podzielnosc uwagi gdzies mi wcielo, dobrze ze mam moja kochana asystentke i mnie pilnuje.Zaparlam sie jednak jak diabli i tym razem wygram z nalogiem szczegolnie ze to bardzo dobrze przed operacja (taka dodatkowa mobilizacja).PS. moje chlopiszcze kochane tez sie dzielnie trzyma i nie pali(przypomnienie:kazalam mu, bo skoro ja rzucam to on tez musi)

Awatar użytkownika
wicherek
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: wicherek » 09 lut 2006, 23:34

Dziewczyny a wspomagacie się plastrami? Moze na początek byłoby wskazane?
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa.

Awatar użytkownika
szpaczek
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: szpaczek » 09 lut 2006, 23:55

wicherek pisze:Dziewczyny a wspomagacie się plastrami? Moze na początek byłoby wskazane?
Wole tabletki/gumy bo moge je brac w chwili "wielkiej potrzeby" szczypia wtedy w gardlo jak papieros i mam zludzenie ze pale.Plasterki zupelnie sie u mnie nie sprawdzily.

Madzilka1
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Madzilka1 » 10 lut 2006, 09:05

Lady_80 pisze:
Też ciagle choruje ale... te kaffki z papieroskiem :twisted:

Kawy nie pijam w ogóle, jakos mi nie leży. :idea:

Madzilka1
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Madzilka1 » 10 lut 2006, 09:07

wicherek pisze:Dziewczyny a wspomagacie się plastrami? Moze na początek byłoby wskazane?
Nie chcę plastrów gdyż, nie palę ciagle a zrywami, i uwazam ze niepotrzebne mi jest dostarczenie od samego rana dawki nikotyny.Korzystam z gum, skutecznie zajmują usta.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”