ah...kazda z nas sie starzeje....niestety buuuu

ja mam wrazenie, ze proba zachowania urody czy raczej mlodosci ( ulotnej jak ten ptak kurde :P ) to jak nigdy nie konczaca sie walka z kleska w tle tak czy siak lol ...I najgorsze jest to, ze chocbysmy nie wiem co robily, to czlowiek i tak sie zmienia - w sensie -wlasnie starzeje. Spogladam na swoje zdjecia z przeszlosci i mimo, ze generalnie obecnie wygladam lepiej , niz kiedys ( tak mi sie przynajmniej wydaje

lol ), to mimo wszystko wygladam starzej.....Nie ma na to cholerstwo bata. Eh......Tak czy siak, no jak narazie- nie zamierzam sie poddac lol
Pozdrawiam
A wracajac do Natalii- dzieje sie z nia to samo, co z Doda na przyklad. I z kazda z nas po trzydziestce lol

Swiezosc i mlodosc wlasnie po prostu i zwyczajnie ulatnia sie z kazdej z nas wraz z uplywem czasu bez wzgledu na wszsytko inne.. No i to jest powod, dla ktorego niektore z nas ostrzykuja sie ile wlezie, a potem patrzymy na takie Edzie ( Gorniak), czy jak ona sie tam nazywala.....Ewa MInge ( boje sie wlasnie tego, zeby w pogoni za mlodoscia, twarza bez zmarszczek i walce z uplywajacym czasem- nie wygladac ani jak jedna, ani jak druga pani. Minge ma taka faja figure, mlodziutka, szczupla, ale z twarza raczej kobita przesadzila, zreszta Edzia rowniez. )Wg mnie jedyna celebrity , ktora naprawde trzyma sie wg mnie wyjatkowo dobrze, to Lopez Jennifer, choc i po niej widac uplyw czasu. Co mi sie podoba w Lopez to to, ze na jej twarzy nie widac wypelniaczy, tak jak w przypadku Minge. I o to chodzi, a przeciez wiadomo, ze Lopezka tez robi wszystko, by ten czas zatrzymac i przedluzyc mlodosc.
Kazda z nas sie starzeje, badz zacznie starzec w ktoryms momecie i czlowiek ( no matter what )nie jest w stanie, badz nie bedzie w stanie tego ukryc, ani zatuszowac chocby cuda wianki wyprawial. Jestem zdania, ze i tak nalezy walczyc z tym pieprzonym bezwzglednym czasem ; robic, co sie da i na ile sie da ( medycyna estetyczna etc.), i generalnie cieszyc sie zyciem i zdrowiem, poki jeszcze mozemy , bo starosci nie pokonamy:P
Wracajac do tematu- nawet Natalia Siwiec, jej dieta, cwiczenia fizyczne, pieniadze, slawa i nie wiem co tam jeszcze ze soba kobita robi, a na pewno robi wiele- nie sa w stanie zatrzymac uplywu czasu, ktory widac na jej twarzy . ALe to po prostu norma. Kurde smutne, ale prawdziwe. Anyway- Dziewczyny- nie ma sie co zalamywac. Na szczescie zycie to nie tylko buzia bez zmarszczek lol Zwyczajnie nalezy pogodzic sie z tym, ze nie mozba byc wiecznie mlodym.
...sie rozgadalam.... I'm sorry !