gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość
Moderator: Zespół I
-
PINESKA
- Miłośniczka Beauty

-
Kontakt:
zgodze sie z ANGELIKA.zyjemy tak szybko ze nie myślimy na codzień o miłych słowach dla swoich połówek...panowie zapominaja o kwitach ,noszeniu na rekach..mimo ze walentynki to komercha ale milunia..chciaz raz w roku jest okazja ku temu by sobie poflirtowac,wysłac miłosne sms-y...ja lubie...
A JEDNAK MARZENIA SIĂĆĂ
 SPEĂâÂŁNIAJA....
-
kasiaczek_78
- Rozmowna Beauty

-
Kontakt:
kupic coś slicznego ,a tyle walentynkowych pierdolek

-
PINESKA
- Miłośniczka Beauty

-
Kontakt:
mój pan i władca (hahaha) mieszka obecnie w norwegii bo wyjechał do pracy...wiec spedzam walentynki sama...mimo wszytko robimy sobie jakies niespodzianki..ja np kupiłam mu karteczke walentynkowa dość nietypowa bo baaardzo duza mniej wiecej jak połowa drzwi...w srodku miłe słowa...i obraczka kóra zawsze chcial miec...(zwykła srebrna).takie pierdułki sprawiaja najwiecej radości..prezent walentynkowy dostanie w lipcu jak polece do niego z nowymi cycuszkami...niech sobie chłopina potrzyma w rece cos konkretnego...ot taki upominek...
A JEDNAK MARZENIA SIĂĆĂ
 SPEĂâÂŁNIAJA....
-
kasiaczek_78
- Rozmowna Beauty

-
Kontakt:
zajebisty :lol:
-
PINESKA
- Miłośniczka Beauty

-
Kontakt:
lubie takie rzeczy ...w zeszłym roku dostałam przypalona zapiekanke ziemniaczana(uwielbiam z serem,pieczarkami,mieskiem..oh...) ,podana w dobrym stylu..moje szczescie zrobiło mi tym wieksza przyjemność niz gdyby kupił mi bizuterie czy cos takiego...a póżniej był deser..ale o tym nie w tym temacie(hihi)
A JEDNAK MARZENIA SIĂĆĂ
 SPEĂâÂŁNIAJA....
-
Lady_80
- Aktywna Beauty

to że nasi mężczyźni nie mowia nam codziennie, że nas kochaja nie oznacza ze tak nie jest!!
Tak naprawde to troszeczke w tym biegu zapominamy o tym co tak naprawde nadaje sens naszemu zyciu

(i nie mam tu na mysli pracy!!)
-
kasiaczek_78
- Rozmowna Beauty

-
Kontakt:
wiecie co przyznam sie wam kiedys zanim bylismy małzenstwem ,mielismy mniej pieniedzy- bylismy ( bynajmniej ja) szczesliwsi, wiecej czasu razem spedzalismy, teraz mamy firme na wakacje nigdzie nie bylismy( nie było czasu ,bo tyle przacy) teraz cały czas praca,kasa, praca,meczy mnie to wydaje mi sie ze ludzie biedniejsi sa szczesliwsi

-
angelika
- TOP Beauty

kasiaczek_78 pisze:wiecie co przyznam sie wam kiedys zanim bylismy małzenstwem ,mielismy mniej pieniedzy- bylismy ( bynajmniej ja) szczesliwsi, wiecej czasu razem spedzalismy, teraz mamy firme na wakacje nigdzie nie bylismy( nie było czasu ,bo tyle przacy) teraz cały czas praca,kasa, praca,meczy mnie to wydaje mi sie ze ludzie biedniejsi sa szczesliwsi

i z tym sie zgodze...jak moj byly mial mniej kasy...no i mniej pracy:) to potrafil przyjechac ze stokrotkami..czy bzem..a teraz...co z tego ze ma kupe forsy jak przez to wszystko sie rozwalilo...wlasnie przez brak czasu

wole miec mniej a kogos bliskiego przy sobie niz zlota klatke i byc w niej sama
acha ps ..przepraszam ze tak uogolnilam..ale pisalam do mojego przypadku :) choc znam takich co maja duza..i maja czas dla siebie...pdziwiam ich za to jak to robia :)
jak i znam akie przypadki..co tez to maja i nie doceniaja :|
-
Lady_80
- Aktywna Beauty

Właśnie o to mi chodzi..... brak czasu tylko praca, praca, praca
-
Lady_80
- Aktywna Beauty

Dlatego ja bym chciala żeby moj połówek podarowal mi na walentynki .. czas tylko dla mnie!! dla nas!!