Nałóg - papierosy..

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
szpaczek
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: szpaczek » 06 lut 2006, 17:04

Nadal trzymam sie dzielnie. Oczywiscie pierwsza tabletka z nikotyna wlasnie siedzi mi w buzi....ochyda ale najgorzej jest wieczorem wiec musialam wziac.Najdziwniejsze ze wvcale sie nie denerwuje raczej powiedzialabym ze jestem spokojniejsza.Moje kochanie tez sie dzielnie trzyma i nie pali.Zobaczymy jak dlugo wytrzymamy.Poza tym ide zaraz kupic wage.Ciekawe swoja droga ile waze bo juz dawno sie nie wazylam.

Awatar użytkownika
savanna
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: savanna » 06 lut 2006, 17:30

To ze sie tyje to udowodniona prawda :cry: Jesli oczywiscie bierzemy pod uwage nalogowego palacza a nie popalajcego,czyt budze sie i na czczo papieros,kawa+papieros,lazienka+ papieros etc.No wiec wszyscy ktorych znam przytyli.Ciocia przytyla 8kg,nie palila 6 lat znow zaczela i schudla 11kg :shock: Ja tez przytylam-nie wiem ile ,bo nie mam wagi-ale nosze rozmiar wiecej wiec. :cry: Tym bardziej chce wytrwac bo skoro juz raz to przejde to nie chce nigdy wiecej.(ogolnie jestem zautoryzowana "kluseczka" w domu) :evil: Przypuszczam z 6-7 kg moze 8 przytylam.No coz ja zawsze bylam szczypiorkiem wiec az taka mega nie jestem=ale przyznam tez ze nie czuje sie komfortowo z tym,hym nowym nabytkiem w postaci kg,Aha i poza tym zdradzam wieczne ciagoty do smazonych w glebokim oleju frytek,doslownie ociekajacych olejem,chipsow,coca coli i zupek (w szczegolnosci "goracych kubkow").Bardzo to kurcze nie dobrze,ale...mam tryb pracy siedzacej i ciagle cos podzeram (wczesniej palilam).Ciezko z tym :?
Papieros skraca zycie o 9 minut.Seks wydluza je o 15 minut.Walczmy seksem o nasze zycie!

Awatar użytkownika
szpaczek
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: szpaczek » 06 lut 2006, 17:45

niestety tez zyc nie moge bez kielbaski i boczku a z wazyw to najlepiej kapuste i bob.Bardzo bardzo sie boje tych kilogramow dlatego musze jednoczesnie przeprowadzic pierwsza w zyciu diete.Poza tym tak sobie mysle ze skoro dieta to tez stres , nerwy i ogolnie ciezki okres tak jak rzucanie palenia to mozna to za jednym razem zalatwic.Zobaczymy jak mi to wyjdzie jak kupie wage to napisze z jakiego wyniku startuje.Potraktuje ten watek jak pewnego rodzaju eksperyment w walce z papierosami i waga jezeli pozwolicie.A moze ktos sie przylaczy???

Awatar użytkownika
savanna
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: savanna » 06 lut 2006, 17:52

ja sie moge przylaczyc a co mi tam :lol: Kiedys mialam w brzuchu idealne 62/90.Ale...Gdzies czytalam ze "brzuch etiopczyka" to jakies zaburzenia,a nie koniecznie tycie :lol: ale ja sie nie ludze-wiem ze rzucenie papierosow robi swoje.Dzis czytalam o diecie 5 smakow.Polega na tym,zeby nei laczyc smakow.Wiec np.rano na slodko,obiad na slono,a podwieczorewk np na gorzko.Artykul na www.polki.pl

ps.swoja droga,wymyslaja strasznie duzo tych diet :roll:
Papieros skraca zycie o 9 minut.Seks wydluza je o 15 minut.Walczmy seksem o nasze zycie!

Awatar użytkownika
szpaczek
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: szpaczek » 06 lut 2006, 21:01

No dobra kupilam wage, jakas taka strasznie badziewna, do tego moje kochanie mowi ze klamie bo dodaje mu 3kg.Ale to bez znaczenia nie chodzi o to ile waze tylko jak sie bedzie zmieniala moja waga.Pozniej kupie lepsza.Tak wiec konkretnie, po 2 dniowym obzarstwie i po zjedzeniu wielkiej pizzy waze 60kg. Jednym slowem tragedia.Kupilam tez wszystkie produkty i ugotowalam zupe kapusciana.Nadal nie palilam za to moje kochanie oszukiwalo i wypalil kawalek papierosa :evil: :evil: :evil: Obiecal jednak poprawe.

Awatar użytkownika
AnioÂłek
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: AnioÂłek » 06 lut 2006, 22:07

a ja ... cóż.. uwielbiam to uczucie.. :D :D kafffka ze znajomymi i cienki, mentolowy papieros!!! Ale kiedys napewno pozbede sie tego nalogu- jak zajde w ciaze :P :P
Anio³ek

malwinka
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: malwinka » 06 lut 2006, 22:11

Aniołek pisze: Ale kiedys napewno pozbede sie tego nalogu- jak zajde w ciaze :P :P
Ja też tak myślałam. W ciązy nie paliłam pół roku. Jak w dziewiątym miesiącu zapaliłam :oops: , to myślałam, że zjem papierosy, tak mi smakowały. I niestety cały czas palę.

Awatar użytkownika
AnioÂłek
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: AnioÂłek » 06 lut 2006, 22:19

malwinka pisze:Ja też tak myślałam. W ciązy nie paliłam pół roku. Jak w dziewiątym miesiącu zapaliłam :oops: , to myślałam, że zjem papierosy, tak mi smakowały. I niestety cały czas palę.
Ładnie tak nadzieje odbierać :D :D
Anio³ek

malwinka
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: malwinka » 06 lut 2006, 22:21

Aniołku, nic z tych rzeczy. Ja to chyba mam taki słaby charakter.

Awatar użytkownika
AnioÂłek
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: AnioÂłek » 06 lut 2006, 22:44

malwinka pisze:Aniołku, nic z tych rzeczy. Ja to chyba mam taki słaby charakter.
żartuje :D :D :D
Anio³ek

ODPOWIEDZ

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”