Kim Kardashian

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
viriel
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Re: Kim Kardashian

Post autor: viriel » 19 mar 2015, 20:32

Byłam w Stanach wielokrotnie, w różnych rejonach- wszędzie królują tam duże zadki. Dziewczyny bardzo są z nich dumne, nie mają żadnych kompleksów, nawet te ze sporą nadwagą ubierają się w obcisłe, kuse stroje- byle by podkreślić te pośladki. Zadek Kim nie jest wcale największym jaki widziałam (clin
Oczywiście nie jest to jedyny ideał piękna- to kraj skrajności więc po drugiej stronie barykady są np. fitesski.

nessa112
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: nessa112 » 20 mar 2015, 23:43

Jak byłam w USA to duże pupy nie rzuciły mi się w oczy ale za to zauważyłam, że bardzo, bardzo, bardzo popularne są tam wkładki push up powiększające pośladki (happy (happy

Awatar użytkownika
dyduska
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: dyduska » 21 mar 2015, 02:52

Dziewczyny, wiem, że czas dla nikogo nie stoi w miejscu ale po prostu nie uważam, żebym najlepsze lata miała za sobą. Niestety widzę oznaki starzenia i… i nie powiem, że nic na to nie poradzę, jak to wiele moich znajomych mówi. Wszystkie, które tu na tym forum siedzimy to łączy nas kult piękna. Więc summa summarum nie powinnyśmy o nic sie spierać tylko wspierać (angel
Wiem, że nie będę miała skóry takiej jak miałam 10 lat temu ale robię wszytko żeby ją ujędrniać. Nie mogę poradzić nic na to, że metabolizm zwolnił i go nie przyśpieszę ale mogę nadal dostosować odżywianie i tryb życia do obecnego metabolizmu…. i żeby nie przytyć, a niestety nie jest to łatwe…
Co do Kim to chciałabym ją na żywo zobaczyć, ponieważ nie wyobrażam sobie tak niskiej osoby z takim kuprem. Jak dla mnie ta jej dupa jest po prostu obrzydliwa… A teraz co ten jej mężulek z nią robi to tylko widać jak ona ma nas…e pod kopułą…. Sorry dziewczyny za te wyrażenia mimo iż zakropkowane ale jeszcze tak źle to ona w życiu się nie ubierała. Nie wiem czy ten cały Kenyu, który uważa się za geniusza kreatywności chce z niej pośmiewisko zrobić czy rzeczywiście tak objawia się jego gust???? Biedna Kim… Po niej niestety widać, że z Kim przystaje takim się staje..
6.05.2010 - lip lifting - dr Broma - super!!!
25.10.2012 - powiekszam piersi :-) - dr Broma - juz po - Natrelle 410 MX - pojemność 370

Awatar użytkownika
monimo
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: monimo » 27 mar 2015, 21:51

Po tym,że tak daje sterować swoją szafą wychodzi tylko ,że nie ma charakteru (shake
W każdym bądz razie wczoraj przefarbowała włosy na ciemno (yes)
http://beautywpolsce.com/forum/upload/1 ... 3439_n.jpg
15.X.2008-400cc Niemkiewicz
12.X.2009 Nos (cz.chrzęstna) Węgrzyn-brzydki!
28.XI.2012 CKN Skupin
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... &start=890" onclick="window.open(this.href);return false;
04.03.14 poprawka cz.chrzęstna Skupin
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 30#p934730" onclick="window.open(this.href);return false;
2 lata póżniej:
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... &start=300" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
viriel
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: viriel » 27 mar 2015, 23:40

dyduska podkreślam raz jeszcze- chodziło mi o to, że Kim ma najlepsze lata za sobą, a nie każda kobieta w jej wieku.
Znam dziewczyny które są w podobnym wieku co Kim i teraz wyglądają znacznie lepiej niż parę lat temu. Kim po prostu przekombinowała i dlatego moim zdaniem już lepiej wyglądać nie będzie.

A co do zmiany koloru włosów- bardzo dobrze, że wróciła do ciemnych. W tym kolorze wygląda najlepiej.

Awatar użytkownika
ulla10
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ulla10 » 28 mar 2015, 20:26

Chyba że trochę odpuści zabiegi kwasem i da twarzy odpocząć.
Pamiętasz jaką okropną twarz miala kiedyś Górniaczka, opuchniętą, napchaną wszelkiej maści wypełniaczami, a od jakiegos czasu potrafi wyglądać całkiem fajnie.
Fakt że tylko w mocnym makijażu i korzystnym oświetleniu.
niebieska pisze:
viriel pisze: Ja uważam ze ta jej pupa wcale nie jest taka brzydka tylko u niej wyglada tak złe bo jest nieproporcjonalna. Ona ma bardzo krótkie nogi i dlatego to tak tragicznie wyglada.
virirl, tylko sie nie zapatrz i nie zrob sobie takiej samej, blagam (bronze

to niestety przykra prawda co pisze ullrike.
pamietam jak mi babcia powiedziala, a mialam wtedy ze 28 lat, ze juz taka sliczna nie jestem.
patrze w lustro i mysle, co ta babcia pierd.....
teraz ja rozumiem i doceniam madrosc doswiadczenia zyciowego babci.
wyraznie widze roznice miedzy mlodziutkim dziewczynami, mlodymi kobietami i troche starszymi.
30 nie ma i nie bedzie miala swiezosci 20, zeby nie wiem co i cala medycyna estetyczna i chirurgia.
Oj niebieska jak już powie, to powie :)
Trafione w setkę! Ale to się widzi z perspektywy upływu czasu, mając już część z tych etapów za sobą.
Jako 20-stka nie widziałam tak wyraźnie tych różnic i łatwiej było mnie oszukać.
Teraz rozpoznaję bezbłędnie kto ile ma lat, choćby nie wiem jak był zakonserwowany.
Mogę jedynie stwierdzić że to bardzo zadbana i piękna 30-40-50-60 letnia kobieta.
Dlatego śmieszy mnie pierdolenie do matki z córką że wyglądają jak siostry! Tiaaaaa
24.02.2017. Dr Mariusz Wysocki- CKN

Awatar użytkownika
monimo
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: monimo » 28 mar 2015, 22:32

Ulla jak miałam 16 lat,moja mama 37 to podszedł do mnie fajny starszy chłopak i zapytał :Jak ma na imię twoja siostra? Odpowiedziałam to moja mama! Strasznie się speszył (giggle (rofl -tak mi się skojarzyło...
15.X.2008-400cc Niemkiewicz
12.X.2009 Nos (cz.chrzęstna) Węgrzyn-brzydki!
28.XI.2012 CKN Skupin
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... &start=890" onclick="window.open(this.href);return false;
04.03.14 poprawka cz.chrzęstna Skupin
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 30#p934730" onclick="window.open(this.href);return false;
2 lata póżniej:
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... &start=300" onclick="window.open(this.href);return false;

linda86
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: linda86 » 28 mar 2015, 23:02

Tu, gdzie mieszkam wiekszosc nastolatek wyglada na 25-30 lat, a niektore maja zmarszczki (tak, najprawdziwsze, glebokie zmarszczki) jak co najmniej 35-letnie kobiety. Nie maja przy tym za grosz mlodzienczej swiezosci i nastoletniego wdzieku, wrecz uwielbiaja robic z siebie 'stare malutkie'. Widze codziennie 11-12-latki w pelnym makijazu, a krwistoczerwonych, fioletowych i wisniowych szminek uzywa kazda, bo taka panuje tutaj moda. Ja sama mam 28 lat a wszyscy biora mnie za licealistke lub studentke 1-2 roku, moj chlopak ma w tym roku 36 a wyglada na 10 mniej. Takze bzdura jest uogolnianie, ze 30-latka nie moze miec swiezosci 20-stki itp. Moze, tak samo jak 20-tka moze wygladac na 35.

W kwestii Kim napisze tylko, ze jak dla mnie jest okropna, twarz w ogole mi sie nie podoba a ciala z litosci nie skomentuje.

Awatar użytkownika
ulla10
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ulla10 » 29 mar 2015, 11:52

Linda, to nie bzdura, ale należałoby postawić obok siebie np 3 zadbane kobiety 20-30-40 bez makijażu :)
Wówczas widać jak na dłoni.
Oczywiście że zatynkowana makijażem 20 latka, na pierwszy rzut oka może wyglądać duużo poważniej.
Tak samo spasiona i zaniedbana 30stka...
My tu mówimy o niuansach, o tej świeżości właśnie, rejonach newralgicznych jak dłonie, szyja, błysk oka, kolana, łokcie...
wiek zawsze gdzieś wyjdzie, ale to tylko wiek!
Można być nadal pięknym, sexy, zwinnym, wiotkim i powabnym i tego się trzymajmy :)

Monimo, koledzy mojego doroslego już syna ciągle mówią mi "cześć" i każą przedstawić sobie siostrę, ale to nie zmienia faktu, że widzę w lustrze różnicę między mną a jego rówieśnicami! Musiałabym być ślepa :D
Nie znaczy to wcale, że czuję się gorsza, ba, w wielu przypadkach mam większy powodzenie niż dużo młodsze kobiety. Ja prawie 40-letnia atrakcyjna babka, a nie udająca 20 latkę dzidzia piernik :) i czekająca na fałszywe komplementy królujące na portalach spolecznościowych "wyglądasz jak osiemnastka" bleeeeee (lipssealed
24.02.2017. Dr Mariusz Wysocki- CKN

lady_strawberry
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: lady_strawberry » 29 mar 2015, 13:11

Moja znajoma 40stka na buzi i to bez makijażu wygląda na 20 lat...ale drogie kremy, botoks, kwasy i inne nowinki stosuje już od bardzo dawna...zazwyczaj jest tak że kobieta wygląda na tyle na ile ją stać.
luty 2015 CKN dr Lembas - prawie zadowolona

ODPOWIEDZ

Wróć do „Celebrities”