ZDRADA :/

Moderator: Zespół I

Czy wybaczylabys zdrade?

Tak
63
17%
Nie
181
50%
W wyjatkowej sytuacji
117
32%

Liczba głosów: 361

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 01 lut 2006, 20:55

Irvine Welsh pisze: zreszta chyba bym nie zniosla ' syndromu nastepnego dnia' tzn pobudka u boku obcego faceta, ktory daje mi do zrozumienia , ze juz czas , zebym sie zebrala. Ale moze dlatego, ze w tej kwestii jestem strasznie staromodna , tzn facet musi mnie traktowac jak ksiezniczke, jakbym byla jedyna na swiecie...........
a co gdyby ten syndrom nie wystąpił? gdyby facet pragnął każdej minuty spędzanej u Twego boku i traktował Cię jak księżniczke?..... no i nie był już wtedy taki całkiem obcy :wink: :?: :D no i gdybyś Ty chciała tego samego..... pomimo, że gdzieś tam jest ktoś inny kogo kochasz?

nie wszystko da się przewidzieć- sytuacje w zyciu ciągle nas zaskakują :wink:
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Irvine Welsh
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: Irvine Welsh » 01 lut 2006, 21:07

Masz racje, stad ten wstep o teoretyzowaniu. Jest tez druga strona : trudna do opanowania, zwierzeca namietnosc, cos bardzo fajnego. Tak ............ Jestem za. / Chociaz od razu staje mi przed oczyma Alexis z Fatalnego Zauroczenia/ Ale nie zmienia to faktu, ze akceptowanie faceta regularnie sypiajacego z innymi, dla mnie, nie jest do przyjecia.

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 01 lut 2006, 21:30

dlatego lepiej jest czasem milczeć- lepiej kogoś nie krzywdzic słowami..... :roll:
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Irvine Welsh
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: Irvine Welsh » 01 lut 2006, 21:58

Wypowiadajac sie na tak kontrowersyjny temat trudno jest kogos nie urazic, trudno uniknac tez oskarzen o niesluszne oceny, kiedy odnosimy sie do wypowiedzi innych. Ale chyba na tym polega dyskusja. Nie mialam na celu obrazania innych , rzeczywiscie czesc mojej wypowiedzi byla nie do konca przemyslana / ta o uleganiu namietnoscia/ , ale..
Z racji swojego zawodu / jestem tlumaczem/ , czesto podrozuje i przebywam w tak zwanym ' dobrym towarzystwie' ,ale tylko w Polsce zdarzylo mi sie , ze facet , ktory na bankiet przybyl wraz ze swoja zona, probowal mi wcisnac swoja wizytowke prawie na jej oczach / pani miala na oko 30 lat i byla bardzo atrakcyjna/ i byl bardzo zdziwiony, ze nie chce jej wziac. Powiedzial cos w stylu, zebym sie nie udawala swietej , bo wszystkie tak robia , a jak chce to zdejmie obraczke , zebym nie miala wyrzutow sumienia. To mnie obrzydza , nie wazne jak atrakcyjny jest facet. Nie moglabym chyba tez zrobic czegos takiego tej kobiecie, bo to musi bardzo bolec. To kwestia klasy i godnosci. Dlatego mam podobne odczucia co do zdrady : mam odruchy wymiotne.

Awatar użytkownika
szpaczek
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: szpaczek » 01 lut 2006, 22:07

No coz pewnego rodzaju "przygody" moga byc zabawne w wieku 20-23 lat.

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 01 lut 2006, 22:11

są sytuacje, które nas obrzydzają jak ta i są takie w których człowiek sie rozdwaja emocjonalnie. ja tego nie oceniam, wiem że byłoby to krzywdzące bo dopóki nie jestem na czyimś miejscu to nie moge ocenić w pełni sytuacji.
Irvine i nie jestem tu aby usprawiedliwiać tylko by spojrzeć z innej perspektywy :wink:

Awatar użytkownika
blondi 222
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: blondi 222 » 01 lut 2006, 22:23

teoria teoria.....a zycie zyciem :wink:
nigdy nie mow nigdy..... :wink: bo zycie lubi sobie z nas zakpic...potem dopiero jest głupio :lol:

Irvine Welsh
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: Irvine Welsh » 02 lut 2006, 00:02

Nie wiem do , ktorej czesci mojej wypowiedzi odnosi sie Twoj komentarza, ale nie sadze. Kieruje sie w zyciu nastepujaca zasada: robie, co chce, ale tak, zeby nikt przeze mnie nie plakal i mysle, ze tak pozostanie. Mam tez pewien defekt, u mnie strefa erogenna zdecydowanie miesci sie miedzy uszami, wiec trudniej ulegam 'namietnoscia'. Faktem jest , ze spotykalam facetow, na ktorych widok uginaly mi sie nogi i i bardzo tudno bylo mi sie skupic na pracy, bo wyobrazalam sobie , jak wlasnie przywiazuja mnie do lozka / to moja ulubiona zabawa/ , ale niestety otwierali usta i czar pryskal.

PINESKA
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: PINESKA » 02 lut 2006, 00:05

"OTWIERAJA USTA I CZAR PRYSKA" oj jak ja to dobrze znam...
A JEDNAK MARZENIA SIÊ SPE£NIAJA....

Awatar użytkownika
Ewusia
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: Ewusia » 02 lut 2006, 00:18

NIGDY. Jak zdradzil, to jest nic nie warty i koniec.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Ankiety”