czy macie jakieś swoje dziwactwa i przyzwyczajenia?

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

PINESKA
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: PINESKA » 01 lut 2006, 19:28

to nie jest tak czesto odruch jak mruganie..nikt tego nie zauważa..przecież nie mówimy do kochanego podczas sexu--przepraszam skarbie ale ide umyć rece...poprostu to takie inne ale zeby od razu choroba..eee :roll:
A JEDNAK MARZENIA SIÊ SPE£NIAJA....

Awatar użytkownika
Eddieve
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Eddieve » 01 lut 2006, 19:37

jolan1981 pisze:ja bym nie chciał mieć dziewczyny która pół dnia spędza na myciu rąk albo zniszczyła sobie zęby za częstym szczotkowaniem tak samo jak brudny facet może wydawać się wam oblesny tak samo ja moge się bać szalonej dziewczyny [smilie=to funny.gif]
Szalonej? Czystej, chciałeś powiedzieć? Nie popadajmy ze skrajności w skrajność. Nikt nie spedza pół dnia na myciu rąk! To nie jest czasochłonna czynność, tylko regularna. Nie wydaje mi się, żeby ze względu na tę regularność Pineska kwalifikowała się do klinicznego leczenia.
Higieniczny tryb życia to nie przejaw szaleństwa. A jak ładnie pachnie! Można wypróbować...
Od
15
XII
05
fajnie mi / nos od dr Skupina
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... alking.gif

Awatar użytkownika
Eddieve
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Eddieve » 01 lut 2006, 19:44

jolan1981 pisze:ja bym nie chciał mieć dziewczyny która pół dnia spędza na myciu rąk albo zniszczyła sobie zęby za częstym szczotkowaniem
Znasz takie przypadki przedobrzenia z czyszczeniem zębów? Masz awersję do szczotki czy co?
Od
15
XII
05
fajnie mi / nos od dr Skupina
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... alking.gif

Awatar użytkownika
crabro
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: crabro » 01 lut 2006, 19:53

Co do pulicznych toalet to nie umiem sikać na Małysza. :( Kiedyś obsikałam siebie, deske, i podłogę i musiałam to jeszcze wysprzątać, a toaleta paskudna była, a nie mogłam tego tak zostawić :roll: To chyba dlatego, że zawsze trzymam do końca i jak już nie mogę wytrzymać to biegnę, a wtedy tak jakoś trudno się wysikać.............. Trzeba na siłę :? tak jakby... i wtedy jakoś tak leci bez kontroli :? Dlatego robię tak, że podnoszę butem deskę i stawiam na brzegu sedesu lewą stopę i wtedy mogę się rozluźnić :wink: Jak toaleta szpetna to nic pod buta nie podkładam, a jak taka znośna chociaż, to podkładam papier, żeby się kibelek od buta nie pobrudził. :shock: A potem obcasem albo przez papier spuszczam wodę :)
Potem jeszcze problem z umyciem rąk, bo zawsze sobie wyobrażam, że każdy brudnymi rękami dotyka tej baterii żeby odkręcić wodę i co daje takie mycie rąk skoro znowu musisz dotknąć tej brudnej baterii żeby ja zakręcić i co się umyło znajdzie się z powrotem na rękach? :shock: Dlatego co najmniej bez papieru nie ma co tam wchodzić :?

Awatar użytkownika
szpaczek
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: szpaczek » 01 lut 2006, 19:54

A moje chlopiszcze kochane:
-pastuje buty na klatce schodowej zeby w domu nie smierdzialo
-nie myje podlogi mopem tylko scierka, bo lepiej
-dostaje szalu gdy zobaczy jak ktos obcina paznokcie w innym miejscu niz prysznic
-nie wyjdzie z wanny z mokrymi nogami tylko je najpierw wyciera w recznik,tego samego wymaga od nas
-plyty CD musu miec ulozone alfabetycznie
-itp. itd.......
To niby co???????????????????????? Nienormalny tez jest??????????????

PINESKA
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: PINESKA » 01 lut 2006, 20:11

EDDIEVE jestes milunia..miałam ci tyle do napisania ale niestety nie moge bo lece myć rece...paaaaaaaaaaaa

PINESKA
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: PINESKA » 01 lut 2006, 20:18

a jesli chodzi o mycie zebów to myje równie czesto..ten nawyk pozostał mi od czasu jak nosiłam aparat stały(2,5 roku) teraz myje jak szalona..na randce,w kinie, podczas seksu ..nawet teraz myje...hehehe JOLAN tobie tez polecam tylko nie przesadz bo cię w kaftan zapakują...hihi...buziaki

Awatar użytkownika
Dominicana
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: Dominicana » 01 lut 2006, 21:34

hehe dziewczyny a może tak teraz za pomysłem szpaczka opiszemy tez dziwactwa naszych facetów :lol:

- mój ma fobie na pkt spózniania sie, potrafi mi zrobic awanture o 2 min spoznienia, nawet jezeli to nie z mojej winy- doslownie o 2 minuty!
- zmusza mnie do noszenia kapci u niego w domu a potem jak wychodze musze je odlozyc do szafki, jak tego nie zrobie to dzwoni do mnie i mowi "znowu tego nie zrobiłas"!!!
- jest strasznie poukładany, nie wiem jak z nim w pracy wytrzymują :wink: jak ma jakieś obowiązki przydzielone to siedzi nad tym az zrobi i pilnuje wszystkich dookoła
- jest uzalezniony od pizzy
- nie lubi wielu rzeczy, czasem nawet nie zna smaku ale juz mowi ze nie lubi, a jak tego posmakuje i mu sie spodoba to wciska mi kit ze od zawsze to lubił!! :evil:
-wszystko układa w staranna kostke, nie pozwala mi grzebać w szafie z ciuchami, nie moge sobie nawet z barku brac slodyczy...musze najpierw zapytac czy moge :roll:

pewnie ma jeszcze wiecej ale na razie nic mi do głowy nie przychodzi...teraz magluje go żeby poszedl do dentysty a on sie stawia jak wesz na ogonie!! i jak go zmusić?? a upiera sie ze sie wcale nie boji :evil:
29 lipiec 2005, nosek---> dr Skupin/ czyli ju¿ po i bardzo szczê¶liwa:)

PINESKA
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: PINESKA » 01 lut 2006, 21:44

DOMINIKANA swietny pomysł..otusz...mój facet ma jobla na punkcie wciskania mi jedzenia,mieszkamy razem (mieszkalismy bo minio wyjechał do norwegii a ju tu taka samotna :cry: )i w domciu jest normalnie ale jak tylko pojedziemy do niego do jego rodziców to ciagle wmawia mi ze jestem głodna i przynosi jakies smakołyki..jest nadopiekunczy..kaze mi nosić ciepłe ubranka i jesc jesc...mimo to ze zapewniam go ze nie jestem głodna...zawsze mówi.."ee pewnie sie wstydzisz" nie wiem co ma na mysli jestesmy wystarczajaco długo zeby zapomniec o tym co to jest wstyd...taki dziwolong z niego...

Awatar użytkownika
szpaczek
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: szpaczek » 01 lut 2006, 21:57

-zawsze sika na odswierzacz do kibelka, taki co to wisi na brzegu muszli :lol: :lol: dlatego nie kupuje takiego tylko te do zabarwiania wody, do spluczki

Ad.wysylania chlopa do stomatologa to sprawa prawie beznadziejna ale mozesz sprobowac moich sposobow:jak boli to chowam wszystkie tabl p.bolowe albo wciskam placebo i mowie ze w takim razie nie ma wyjscia i musi dac sie posadzic na moj fotel tortur.Sposob 2 dawno temu wmowilam mu ze czuje zapach prochnicy w jego ustach i odmawiam calowania przy byle plamce na zebach

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”