Moderator: Zespół I
Sądzę, że kogoś iście ułańska fantazja poniosła nazywając małe zapatrzone w bądz co bądz "gwiazdkę" dziewczynki - upośledzonymi jedenastolatkami.paula pisze:Doda próbuje być Madonną, ale jest jej silikonową, ubogą, środkoweuropejską wersją, przypominającą hardrockową niemiecką piosenkarkę Doro. Z tym że Doro potrafiła wypełnić jurnymi niemiaszkami cały stadion w Dusseldorfie, a na koncerty Dody przychodzą upośledzone jedenastolatki uczące się czytać na Bravo.
Dla mojej corki tez Doda i Mandaryna sa idolkami,i co zrobic..to jej sie podoba,za obydwiema paniami przepada i uwielbia ich piosenki.To jest jej gust i w zadnym wypadku nie jest to dla mnie nic zlego,bo jednym sie podoba taka muzka i innym zupelnie cos innego..Kazdy ma inny gust,tak samo jest z ubraniami czy wygladem,tak samo z muzyka.. :)bbpp77 pisze:I pomimo tego, że ja nie znoszę Dody zarówno pod względem osobowości jak i muzyki - to dla mojej 11 letniej córki jest idolką i nie uważam jej z tego względu za upośledzoną. Za taką mogę uznać osobę dorosłą w pełni świadomą wypowaiadanych słów.
Joasiajo pisze:Kto sprawil Dodzie biust...no kto?:)
...ja już sama nie wiem, ale już wiele razy słyszałam, że robiła w Gdyni w Clinice Medice u Dr Ewy Skwiercz, która jeszcze do niedawna tam pracowała...Nicole pisze:Doda ma na cyckach dosyc duze i widoczne blizny po operacji, nie wiem, czy to dobry chirug byl...