Moderator: Zespół I
doslownie w chmurze takbabina7 pisze: Zapisywanie danych internetowych w chmurze, to już fantazja godna Lema.
Dokładnie. Mama i babcia mi opowiadały, że 50 lat temu lekarze zalecali picie piwa kobietom w ciąży, bo dobrze robi na coś tam, nie pamiętam. Musiało to być jakoś "naukowo zbadane" .... bo była to teoria dość powszechna.babina7 pisze:Co to znaczy "udowodnoine naukowo"? Coś może jeszcze nie jest zbadane naukowo a jutro będzie....
Obniżają normy sukcesywnie co parę lat, potem lekarze krzyczą, że jest za wysoki i ordynują tabletki, biznes się kręci. A jak obniżą na minimum, to każdy ma za wysoki i każdy musi brać tabletki, ha, hababina7 pisze:I jeszcze obniżyli normy tak, że nie znam osoby która nie ma "za wysokiego".Mój mąż to od kilku lat nie ma prawa żyć z tak wysokim poziomem
jababina7 pisze:I jeszcze obniżyli normy tak, że nie znam osoby która nie ma "za wysokiego".Mój mąż to od kilku lat nie ma prawa żyć z tak wysokim poziomem.
Kto 30 lat temy znał pojęcie serwer?
- Udowodnij tutaj, że oprócz czystej neurobiologii i chemii jako przyczyn tych chorób, na 100% nie ma innych przyczyn np. bytów, które w pewnych przypadkach wg mnie są przyczynami. Proszę o dowody.viriel pisze: Żadne byty, duchy, demony itp. To jest czysta neurobiologia i chemia.
Niepodważalnym tego dowodem są zaburzenia psychiczne mające podłoże organiczne. A w drugą stronę możemy zaobserwować jakie mogą byś somatyczne następstwa zaburzeń psychicznych wywołanych przez gwałtowne przeżycia np. stres pourazowy.
Hmmm a wydawało mi się, że jednak taki mózg nawet miałam w rękach na zajęciach z anatomii na pierwszym roku studiów...
Jest byt...