Naszą misją jest poszerzanie wiedzy u pacjenta chirurgii plastycznej, medycyny estetycznej oraz dziedzin pokrewnych, na temat możliwości i ograniczeń tych dziedzin medycyny, oraz uświadamianie im tak korzyści jak i zagrożeń wynikających z podejmowanych decyzji.
byłam ostatnio w kinie na "OPOWIEŚCIACH Z NARNI" i musze przyznac ze dawno nie poczułam sie tak cudownie...baśń ta przeniosła mnie w jakis magiczny swiat..dawno nie ogladał czegos tak dobrego...switnie zrobiony film dla duzych dzieciaków takich jak ja..BARDZO POLECAM!
Byłam wczora z przyhjaciółką na " Tylko mnie kochaj " Film niczego sobie. Można się zrelaksować i oderwać " od szarej rzeczywistości" po całym tygodniu. Wyszłyśmy bardzo zadowolone.
Ja w sobotę byłam na "tylko mnie kochaj", film ładny - tzn. fakne wnętrza, lekki łatwy i przyjemny, no ale mnie rozczarował, spodziewałam się fajnej komedii, ale niestety
No to troche o Heaven.Opis wziety z osloskopu.
Opis:
Dawid (Mark Ruffalo) mieszka sam w San Francisco. Zupełnie niespodziewanie zjawia się w jego apartamencie Elizabeth (Reese Whiterspoon). Dziewczyna twierdzi, że mieszkanie należy do niej. Kiedy David próbuje jej wytłumaczyć, że to wielkie nieporozumienie dziewczyna znika. Ale.. niedługo się pojawia i znów znika. Kim Ona jest ? Czy jest duchem - tego oboje niewiedzą i będą razem próbować wyjaśnić tę zagadkę. http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... /19123.jpg
A tak od siebie,to sliczna opowiesc milosna...Taki wyciskacz lez,jelsi ktos lubi komedie romantyczne...
Papieros skraca zycie o 9 minut.Seks wydluza je o 15 minut.Walczmy seksem o nasze zycie!