i ja zostałam sama:(

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 15 lis 2005, 18:26

Niestety (albo i stety),nikt mnie jeszcze nie porzucil i nie zdradzil... ...nie znam tego uczucia :oops: ... ...ale staram sie byc zapobiegliwa! :wink: I np.nigdy nie pozwalam mojemu mezczyznie wychodzic wieczorami samemu do dyskoteki - (a jak juz wyjdzie,to ja tez...!!! :) )
:roll:
Czesto sprawdzam ,gdzie jest (i z kim)i co robi :oops: -ale robie to delikatnie- on nie wie,ze jest na smyczcce... :wink: http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... 520cie.gif
Nie chce go stracic i walcze o moja milosc ... ...czasami musze mu zaufac(np. teraz,kiedy jest za granica i czas jest inny i nie mozemy nawet do siebie dzwonic! beska )i pozwolic na duzo bezsensownych(dla mnie) rzeczy...
Nie wiem, co bym zrobila gdyby pewnego dnia zdradzil... ...chyba nic :oops: , bo za bardzo go kocham...
Najbardziej bolalo by ,gdyby odszedl do innej i bylby z nia szczesliwszy niz ze mna- umarla bym chyba z rozpaczy!!!http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... i/1335.gifhttp://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... i/1723.gif
Mam nadzieje, ze nigdy nie bedzie mial okazji do zdrady i ze nie doswiadcze uczucia porzuconej.................................................
Wspolczuje Wam babeczki,ze macie(lub mialyscie) tyle zlych doswiadczen z facetami... ddobani

basiq
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: basiq » 15 lis 2005, 21:58

Mysle, ze tak podswiadomie to wiemy..czujemy, ze cos nie tak...to boli wiec zagłuszamy te wewnetrzne głosy, ostrzezenia, bo myslimy, ze zawali sie swiat. Budujemy swoje wersje a tam milion usprawiedliwien, ze zrobił to, bo.. .. a nie warto. Warto myslec,zawsze i wszedzie gdy w srodku pojawia sie to ostrzezenie, ze cos dzieje sie nie tak-nie szalec wtedy, ale chłodno i racjonalnie myslec-jak oni.
Czy rzeczywiscie zdrada, zawod pojawił sie tak nagle, bez zadnych wczesniejszych sygnałow? Czy jednak cos zauwazyłyscie, czułyscie..i odsuwałyscie to od siebie?
Czasem trzeba dlugo czekac i długo obserwowac-wiem łatwo sie pisze :(
ale nie znam lepszego sposobu na fajnego faceta :!:

Awatar użytkownika
Libby
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Libby » 15 lis 2005, 23:38

shilo pisze:Megi nawet tak nie mow!!!!! Ja popelnilam ten blad i u mnie nie skonczylo sie tylko na mysleniu o prochach. Plukanie zoladka szybko postawilo moja psychike do pionu i zaczelam myslec prawidlowo - zaden facet nie jest wart naszych lez i cierpienia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Shilo ciesze sie i gratuluje, ze stanelas na nogi.
Ja zawsze wierze (mimo wszystko), ze kolejny mezczyzna bedzie tylko lepszy i przycmi poprzednich. czasem smiejemy sie po czasie, ze moglysmy myslec w jakiś tam sposób. podobnie jest z mezczyznami. kiedyś otrzasniemy sie i zobaczymy, ze kurde naprawde nie imponuje nam i jest beznadziejny brrrr (mowie o tych wszystkich dupkach o ktorych tu wspominamy). ale naprawde nie popadajmy w paranoje, czekajmy na TEGO dla ktorego nasze wymagania nie bedą za wysokie

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 15 lis 2005, 23:51

Wiecie, tak czytam te posty i postanowiłam sama tez się wypowiedzieć, chociaż nie do końca wiem w czym.
Byłam z facetem 1,5roku (niektórzy się śmieją, że to dużo zważając na mój wiek, bo kumpele miały w tym czasie po kilku), w wakacje pojechał z ojcem na wakacje, jak wrócił napisał, że bardzo tęsknił, kocha mnie, wrócił wcześniej itd. Miał po mnie przyjść, ale od tamtej chwili głocho z nim. Stwierdził, że to koniec tak po prostu. Dziwne co:/
Uważał, że go niby zdradzam i spotykam się z facetami, a to natomiast on chodził co noc do knajp -sam, ja miałam zostać w domu.
Też cierpiałam, wiele nocy przepłakałam, ale doszłam do wniosku czy warto było??? Coś się kończy to coś się musi też zacząć.
Najbardziej jest mi smutno, że mówi iż kochać mnie będzie zawsze, jestem najlepsza, a jednocześnie pisze ile to ma teraz lasek, w co nie wierzę, i jak tu zrozumieć facetów???
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
megi
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: megi » 15 lis 2005, 23:52

Libby pisze:
shilo pisze:Megi nawet tak nie mow!!!!! Ja popelnilam ten blad i u mnie nie skonczylo sie tylko na mysleniu o prochach. Plukanie zoladka szybko postawilo moja psychike do pionu i zaczelam myslec prawidlowo - zaden facet nie jest wart naszych lez i cierpienia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Shilo ciesze sie i gratuluje, ze stanelas na nogi.
Ja zawsze wierze (mimo wszystko), ze kolejny mezczyzna bedzie tylko lepszy i przycmi poprzednich. czasem smiejemy sie po czasie, ze moglysmy myslec w jakiś tam sposób. podobnie jest z mezczyznami. kiedyś otrzasniemy sie i zobaczymy, ze kurde naprawde nie imponuje nam i jest beznadziejny brrrr (mowie o tych wszystkich dupkach o ktorych tu wspominamy). ale naprawde nie popadajmy w paranoje, czekajmy na TEGO dla ktorego nasze wymagania nie bedą za wysokie
chciałabym mieć takie podejście..
dziś uslyszalam o tym,ze ja nigdy nie byłam w jego typie..za to jego eks-tak...ona to mu się podobała
i co mam myslec..jak nie zwariować..slysząc coś takiego od ukochanego faceta..dla ktorego poswięciłam wiele .. i nigdy naprawdę nigdy w zaden sposób go nie zraniłam :cry:
przed http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... &start=530" onclick="window.open(this.href);return false;

1 dzień po - dr Kasprzyk, 06.06.2013 anatomiczne Silmed Natural - 410XH
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... &start=380" onclick="window.open(this.href);return false;

7 miesięcy http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 72#p809172" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
shilo
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: shilo » 16 lis 2005, 11:14

Megi on to mowi zeby Ci dokuczyc- bo jesli nie bylas w jego typie to czemu sie Toba zaineresowal.
My kobiety mamy to do siebie ze jestesmy zbyt dobre i opiekuncze dla facetow i oni to wykorzystuja. Zawsze jest im malo!!! Ja dochodze do wniosku ze trzeba byc egoistka dbac glownie o siebie a im dawac tylko niezbedne minimum bo faceci to taka rasa ze czesto ze lodkiego aniolka nagle robi sie potwor. Staram sie o tym wszystkim nie myslec, dbam o siebie, staram sie robic sobie przyjemnosci , on nie moze byc calym moim swiatem.
Od mojego ex tak sie uzaleznilam ze nie potrafilam sama nic robic, nawet w domu nie wiedzialam gdzie co lezy. A to zle, teraz jestem samowystarczalna, potrafie sama wszystko zalatwic- za to to sie nie podoba mojemu nowemu facetowi.
24.08.2005 nos i usta u dr. Sankowskiego
9.01.2006 korekta noska i ust u dr. Bromy

Awatar użytkownika
szyszunia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: szyszunia » 29 sty 2006, 21:58

musze sie pochwalic,ze Michal (kto wie ten zrozumie)chce spowrotem byc razem ze mną :!:

Awatar użytkownika
MonisiaPP
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: MonisiaPP » 30 sty 2006, 08:33

:D super Szyszunia, teraz to juz musisz isc za ciosem i kuc zelazo poki gorące... 8)

Ja tak robie, jutro ide kupic sygnet zareczynowy dla mojego wybranka!! :shock: :D Taki z H&M za 29,9 zl ze szmaragdowym oczkiem! :lol: :lol: :lol:

Powiem: "Kochanie, Ty taki bardziej niesmialy, wiec wzielam sprawy w swoje ręce"

Zobaczymy co powie... napisze WAM! :P
ZAWSZE BLACK & WHITE!

Awatar użytkownika
natala82
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: natala82 » 30 sty 2006, 08:35

Ja wiem o co chodzi Szyszunia i bardzo bardzo Ci gratuluje i sie ciesze razem z Toba!
Pamietaj: "co ma byc to bedzie"
Buzka

HAhahahahah Gratuluje Monisia!:)
Juz po!:)
Skupin 26 lipiec, mentor 300cc okragle.

Awatar użytkownika
MonisiaPP
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: MonisiaPP » 30 sty 2006, 08:37

:wink: "co ma być te bedzie" Kochana :wink: