Życie zaczyna się po 40-tce. cz 10.

Wolne tematy, dyskusje, tutaj możecie rozmawiać o wszystkim. Nasze codzienne i niecodzienne sprawy.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: Życie zaczyna się po 40-tce. cz 10.

Post autor: babina7 » 07 sty 2015, 23:04

a tak . (giggle tu ma światło lepsze. Pamiętam ją jak zaczynała( a ja wiekowa, to uwierz (giggle .Wszyscy się zachwycali jaka piękna, a ja zawsze widziałam tą kreskę. Przy podniesionej glowie , gdy światło miała na wprost to znikała ale jak pochylała się nad tekstem od razu było widać (oświetleniowcy byli do bani).
Mam "uczulenie" na tą krechę , bo też mi sie robi. Znikła po plastyce powiek, a teraz się pojawiła znowu... (envy
zadowolona

martajoanna
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: martajoanna » 08 sty 2015, 08:39

Pewnie zaraz mnie "opieprzycie" za to co napiszę, ale uważam że większą krzywdę można sobie zrobić medycyną estetyczną ( mam na myśli wypełniacze przede wszystkim ) niż chirurgią plastyczną. Wiem - wypełniacze się prędzej czy później wchłoną, a po ingerencji chirurgicznej nie ma w zasadzie zmiłuj. Niemniej jednak więcej widzę "krzywdy" na ładnych twarzach po wypełniaczach niż po nożu.
A do tego te durnowate nagłówki - zrobiła sobie operację twarzy - podczas gdy na kilometr widać, że to wypełniacz.
No ale skoro wciąż się czyta o "ustach i pośladkach napompowanych botoksem"...
Hania była śliczną dziewczyną i nadal jest atrakcyjną kobietą, powinna chyba przemyśleć czy aby na pewno po drodze jej z wypełniaczami? Podobnie jak Joasia Racewicz.
Tyle szans ile odwagi!

Awatar użytkownika
bbpp77
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: bbpp77 » 08 sty 2015, 09:40

wczoraj oglądałam panoramę i muszę oddać cesarzowi co cesarskie....
Hanna wygląda dobrze, przynajmniej w Panoramie.
Pewnie to kwestia makijażu, oświetlenia, ujęcia z dość dalekiej odległości, bo w tych filmach na pudlu, w dużym zbliżeniu dla mnie wygląda fatalnie, ale w jej wieku to norma, żadnej nie służą bliskie ujęcia.
Moze zwyczajnie była opuchnięta akurat po jakimś zabiegu, nie wiem. Wiem, ze w panoramie wyglada dobrze.
Podsumowując nie jest tak źle jak napisałam w poprzednim poście, cofam (giggle
bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym...

Awatar użytkownika
babina7
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: babina7 » 08 sty 2015, 10:34

jeżeli zależy komuś aby dobrze wyglądać w świetle jupiterów to okej. Teraz ją lepiej oświetlają. Ja nie występuję w tv ani na scenie i zależy mi na dobrym wyglądzie codziennym.
zadowolona

martajoanna
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: martajoanna » 08 sty 2015, 15:03

Mam do Was pytanie, widziałam ostatnio rozmowę z p. Marią Noszczyk. Była w białym podkoszulku i czarnej, rozkloszowanej spódnicy i wyglądała jak dziewczynka. Po prostu oczu nie mogłam oderwać od jej twarzy. O ile coś tam wyszperałam to ma sporo ponad 40, o ile nie w okolicach 50. Czy można mieć taki owal bez skalpela? Może ją widziałyście na żywo?
noszczyk 1.jpg
noszczyk 3.jpg
noszczyk 2.jpg
Nie mogę znaleźć zdjęcia na tyle wyraźnego, żeby zobaczyć okolice ucha.

Co myślicie?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Tyle szans ile odwagi!

Awatar użytkownika
Gosia
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Gosia » 08 sty 2015, 19:30

Tez widzialam ten wywiad z dr Noszczyk i bylam zachwycona jej wygladem.Myslalam ze ma tak z 38 lat. Super wyglada.
Gosia

Awatar użytkownika
Midorianka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Midorianka » 09 sty 2015, 08:54

Z tego co gdzieś wyczytałam dr Noszczyk będzie miała w tym roku 48 lat. Tytuł doktora obroniła w 1995r, więc mniej więcej by to pasowało. Wygląda super. BTW tatuś pani doktor jest chirurgiczne plastycznym (happy
"Nie ma brzyd­kich ko­biet, są tyl­ko leniwe. "
Helena Rubinstein

martajoanna
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: martajoanna » 09 sty 2015, 14:11

Tak, brat też jest chirurgiem plastycznym. Od wczoraj szukam jakiegoś zdjęcia z widocznym uchem, żeby "wytropić" lift na jej twarzy. Jeśli ma, to pięknie zrobiony. W ogóle cała jest taka śliczna/eterycza.
Tyle szans ile odwagi!

Awatar użytkownika
ulla10
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ulla10 » 09 sty 2015, 16:32

A mnie ona zawsze przeraża, a szczegolnie te dziury w nosie jak u świnki. Strasznie ma zoperowany nos, cos a'la Michael Jackson.
Z daleka dość dziewczęca, ale z bliska dla mnie kukła :/
24.02.2017. Dr Mariusz Wysocki- CKN

Awatar użytkownika
marryme
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: marryme » 09 sty 2015, 19:41

Lis,a raczej dla mnie nadal Smoktunowicz (giggle to kiedys byla laska przez duze L.W czasach przed medycyna estetyczna miala ladna naturalnie twarz.Teraz juz tak sliczna nie jest,przesadzila z ostrzykiwaniem.
Kilka lat temu widzialam zdjecia jej corek,odziedziczyly po niej urode,ladne blondyneczki z brazowymi oczami,ciekawe jak teraz wygladaja.

Pania dr pierwsy raz na oczy widze,ale nos ma nieladny,ma taki mocno ''scisniety'' czubek.Ciekawe czy rodzinnie ja zoperowali? (giggle
Life is a journey,not a destination.

Zablokowany

Wróć do „Feel Free - Nie Krępuj Się”